تکنیک های مطالعه و برنامه ریزی و تست زنی (دفتر چه سنجش تکمیلی امیر کبیر) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: تکنیک های مطالعه و برنامه ریزی و تست زنی (دفتر چه سنجش تکمیلی امیر کبیر) - mohammad.ardeshiri - 30 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)Fgh89 نوشته شده توسط: آقای اردشیری سلام سلام ممنون بابته کمکتون من الان چک کردم مثل اینکه این وبلاگ تا آخر صفحه ۱۹ رو فقط زحمت تایپشو کشیدن ولی من نتونستم باقیشو گیر بیارم تقریبا فکر کنم یه ۴۰ صفحه دیگه هست در مورد روان شناسی و تکنیک یاد گیری زبان اصل n.l.p در مورد یادگیری زبان اعتماد به نفس اشتیاق و انگیزه برنامه ریزی ذهنی اراده و پشتکار قوانین تقویت حافظه برنامه ریزی درسی مهندسی معکوس اگر شما طراح بودید!(روانشناسیه طراح) و........... تو دفترچه هست اگه اینا هم پیدا شد عالیه |
RE: تکنیک های مطالعه و برنامه ریزی و تست زنی (دفتر چه سنجش تکمیلی امیر کبیر) - mgshervin - 30 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
سلام دوستان فقط یه نکته بگم که شماره عکس ۱۵ و ۱۶ جا به جا خورده اگه خوندید گیج نشید با سپاس فراوان از اقای اردشیری عزیز که عکس ها را گذاشتن اگه امکانش هست طوری عکس بگیرید که شماره صفحات بیفته منتظر صفحات بعدی هستیم ممنون |
RE: تکنیک های مطالعه و برنامه ریزی و تست زنی (دفتر چه سنجش تکمیلی امیر کبیر) - ENGii - 03 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: سلام ممنون بابته کمکتون سلام دوست عزیز. تشکر بابت زحمتی که کشیدی.ولی اگه امکانش هست بقیه صفحات رو هم قرار بده.خواهشاً |
تکنیک های مطالعه و برنامه ریزی و تست زنی (دفتر چه سنجش تکمیلی امیر کبیر) - loyal_mk - 04 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ
سلام تشکراز لطفتون بقیه صفحات روهم لطفا بزارین |