|
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - swensen - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ق.ظ
دکتر بهتر نیست و واسه این همه درد سر از سرور های ایران استفاده کنید .تا بلاد کفر همش شما رو اذیت کنه ؟؟>> |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - tesna - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
سایت اوایل که در دسترس نبود و بعد ها هم با "پ ر و ک س ی" لود میشد! مشکل دانلود فایل beep رهنوز پا برجاست..... بازم از تلاش و زحمت شما جناب دکتر بسیار سپاس ... |
|
Re: وضعیت غیر نرمال مانشت - Mohammad.K - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
من فکر میکردم مشکل از نت منه!! نگو مانشت عزیزم داون شده بود. خوشحالم از اینکه دوباره سایت آپ شده. ممنون آقای دکتر ![]() Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - amin750 - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
هر چی تو این چند روز در مورد برنامه ام فیدبک گرفته بودم پرید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - admin - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
منظور از نیمه خصوصی VDS هست. |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - admin - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
مشکل گفتگو حل شد. |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - tarannom - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
سلام. ببخشید آقادکتر چرا وقتی من پیام خصوصی میفرستم ارسال نمیشه؟؟؟؟؟ پیغام میده که ارسال نشده. ممنون میشم پاسخ بدین. |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - پوونه - ۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ
سلام. جناب دکتر یه مشکلی هست الان. بعد از ارسال پیام شخصی با اینکه خود پیام ارسال میشه اما صفحه MyBB SQL Error باز میشه. |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - admin - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ
من تست کردم مشکلی نداره پیغام خصوصی. لطفا عکسی از پیغام خطا اینجا بگذارید. |
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - Amir V - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ب.ظ
دکتر جان دمت گرم. |
|
RE: وضعیت غیر نرمال مانشت - shokofe - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ
سلام خسته نباشید آقای دکتر. بعضی از پستای امروزم که نشون داده نمیشن؟ ![]() چندتا پست گذاشتم ولی هیچکدوم نیست
|
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - s.sadri - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
جناب دکتر تنهایی من هم مشکل ارسال نشدن پیام خصوصی دارم. آیا تنظیمات خاصی تو مرورگر ممکنه باشه که مانع ارسال شدن بشه؟ |
وضعیت غیر نرمال مانشت - Somayeh_Y - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)shokofe نوشته شده توسط: بعضی از پستای امروزم که نشون داده نمیشن؟منم متوجه این موضوع شدم توی تاپیک " هر چه میخواهد دل تنگت بگو" ولی وقتی پاسخ جدید رو زدم. در صفحه جدید پست شما رو دیدم. چند بار دیگه هم همچین موردی رو دیدم. در مورد پست های دیگران. |
RE: وضعیت غیر نرمال مانشت - shokofe - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)shokofe نوشته شده توسط: بعضی از پستای امروزم که نشون داده نمیشن؟منم متوجه این موضوع شدم توی تاپیک " هر چه میخواهد دل تنگت بگو" خوبه حداقل بقیه میتونن پستارو ببینن
|
|
وضعیت غیر نرمال مانشت - sadeghd - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان مانشت خیلی گرامیه ولی کسی نپرسید مشکل چی بود؟و چه طور میشه فکری واسه این مشکل کرد تا پیش نیاد. |