کنکور فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - MoonRise - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ب.ظ
class A=0 class B=10 class C=110 class E=1110 class D=1111 |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - rahim_sh - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
از روی بایت اول میشه تشخیص داد ولی در صورتی که بیت های پر ارزششون رو گفته باشن. که نهایتا من توی یک منبع خوندم که بیت پر ارزش برای کلاس E=11110 است ولی توی کتاب شبکه پوران پژوهش خوندم که ۱۱۱۱ است که این منو گیج کرده. من توی گزینه ها ۴ بیت پر ارزش خاطرم نیست که گفته باشن. (۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)hadi_haho نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: اون سوال شبکه میشد ۴ بیت با ارزش دوست عزیز توی همین منبعی که ذکر کردید واسه کلاس E پنج بیت پرارزش رو ذکر کرده. *************************** آدرسهای کلاس E : فعلا این دسته آدرسها که پنج بیت با ارزش آنها در سمت چپ۱۱۱۱۰ است کاربرد خاصی ندارند وبرای استفاده در آینده بدون استفاده رها شده اند. ****************************** (۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)afshar01 نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: class A=0 شما کلاس D و E را جابجا نوشتید گویا و من فکر میکنم این درست باشه class A=0 class B=10 class C=110 class D=1110 class E=11110 |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - bretta - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ
جواب میشه subnet ! اون عملیم که دوستمون گفتن Subnetting هست نه subnet ، ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۰ یعنی ip کلاس C هست ۲۵۵/۲۵۵/۰/۰/ یعنی ip کلاس B هست و ... خودتون که بهتر میدونید . کاملا مشخصه که از subnet میشه کلاس ip رو تشخیص داد |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - afshar01 - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ)bretta نوشته شده توسط: جواب میشه subnet ! اون عملیم که دوستمون گفتن Subnetting هست نه subnet ،بله با Subnet mask پیش فرض میشه مشخص کرد , درسته ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۰ کلاس C است اگه از سابنت مسک غیر پیش فرض استفاده کنن ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵ نمی شه مشخص کرد و من ندیدم تو کتابهای خارجی به سابنت مسک , Subnet بگن!! |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - bretta - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)afshar01 نوشته شده توسط:(18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ)bretta نوشته شده توسط: جواب میشه subnet ! اون عملیم که دوستمون گفتن Subnetting هست نه subnet ،بله با Subnet mask پیش فرض میشه مشخص کرد , درسته ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۰ کلاس C است اگه از سابنت مسک غیر پیش فرض استفاده کنن ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵ نمی شه مشخص کرد و من ندیدم تو کتابهای خارجی به سابنت مسک Subnet بگن!! قبول کن سوالاش ۱۰۰۰ تا مشکل داره خیلی هاشون استاندارد نبود ! اینم شک و شبهه داره به همین خاطره |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - hadi_haho - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)bretta نوشته شده توسط:با سلام(18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)afshar01 نوشته شده توسط:(18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ)bretta نوشته شده توسط: جواب میشه subnet ! اون عملیم که دوستمون گفتن Subnetting هست نه subnet ،بله با Subnet mask پیش فرض میشه مشخص کرد , درسته ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۰ کلاس C است اگه از سابنت مسک غیر پیش فرض استفاده کنن ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵ نمی شه مشخص کرد و من ندیدم تو کتابهای خارجی به سابنت مسک Subnet بگن!! در این که شکی نیست سوالهای دانشگاه آزاد همیشه مشکل دارن ، خدارو شکر هیچوقت هم کلید درستی نمیدن آخه اگه بدن که معلوم میشه نصف سوالاشون مشکل داره ولی دمتون گرم همینکه دربارش بحث میکنیم خیلی چیزا مشخص میشه... |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - rahim_sh - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
حالا حاضرید بریم سر سوالات بعدی؟؟ برسیم به سوالات زبان موافقید؟؟؟ |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - hadi_haho - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ)rahim_sh نوشته شده توسط: حالا حاضرید بریم سر سوالات بعدی؟؟ایول بریم سوالای زبان.... |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - hadi_haho - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ)rahim_sh نوشته شده توسط: حالا حاضرید بریم سر سوالات بعدی؟؟ من زیاد زبان انگلیسیم تعریف نداره ، من سوال ۲ و ۳ متن اول رو زدم گزینه ۳ شما چطور؟ سوال ۱ از متن ۲ یعنی سوال ۶ رو هم زدم گزینه ۳ ... |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - hadi_haho - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ
از متن ۳ سوال ۹ رو زدم گزینه ۴ سوال ۱۰ رو زدم گزینه ۱ سوال ۱۱ رو زدم گزینه ۴ سوال ۱۲ رو هم زدم گزینه ۲ سوال ۱۳ رو زدم گزینه ۳ سوال ۱۷ رو زدم گزینه ۲ سوال ۱۹ گزینه ۲ زدم سوال ۲۰ گزینه ۱ لطفا کمک کنید و جوابهای درست رو بنویسین مرسییییی... |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - rahim_sh - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hadi_haho نوشته شده توسط: از متن ۳ به نظر من سوال ۹ گزینه ۳ بوده |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - MoonRise - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
میشه سوالات رو کامل بزارید؟ ممنون |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - rahim_sh - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: میشه سوالات رو کامل بزارید؟سلام من خودم از اینجا گرفتمشون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - امیر۲۳ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
زبان ارشد آزاد ۹۲ ۱ ۲ ۲ ۳ ۳ ۲ ۴ ۱ ۵ نمی دانم ۶ ۳ ۷ ۱ غلط ۸ ۳ ۹ ۴ ۱۰ ۱ ۱۱ ۲ ۱۲ ۱ ۱۳ ۳ ۱۴ ۴ غلط ۱۵ ۱ ۱۶ نزدم ۱۷ ۳ ۱۸ ۳ غلط ۱۹ ۴ ۲۰ ۱ زبان ۶۳ مشترک ۳ تخصصی ۱۶ ریاضی صفر ترازم چند میشه ؟ |
RE: سوالات و کلید کنکور IT ارشد سال ۹۲ - hadi_haho - 22 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)rahim_sh نوشته شده توسط:سلام دوست عزیز(20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: میشه سوالات رو کامل بزارید؟سلام من خودم از اینجا گرفتمشون هیچ کس سوال های کنکور ۹۲ IT رو نداره ولی سوالهای کنکور مهندسی کامپیوتر رو داریم ، سوالهای زبان it و مهندسی مشترک بودن. |