مانشت عزیزم تولدت مبارک - نسخهی قابل چاپ |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - admin - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
امروز روز دفاع از پروپزال من هست، نمیدونم چرا این همه استرس دارم، ملتمسیم به دعا(البته تا ساعت ۶:۴۵ که وقت دفاع هست ) |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - fatima2007 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
منم تولد مانشت و تبریک میگم.و برای همه مدیران و کاربرانش ارزوی موفقیت دارم. به ویژه اقای تنهایی که امروز دفاع دارند:-) |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - sara1983 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ
مانشت تولدت مبارک با آرزوی موفقیت در دفاع از پروپزال |
RE: مانشت عزیزم تولدت مبارک - reyhaneh64 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
مانشت جونم، تولدتو تبریک میگم . ان شالله که ۳۰ ساله بشی. دکتر تنهاییم امیدوارم پروپوزالشو عالی دفاع کنه با کفو سوتو هورای استاد مربوطه از آقا فرداد هم که حق ابو گل دارن به گردن مانشت و کاربراش تشکر ویژه. |
RE: مانشت عزیزم تولدت مبارک - Eternal - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
به به به تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - IT.setareh91 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
سلام تولد مانشت رو تبریک میگــــــــــــــــــــــــــــم. اما یک چیزی هم بگم: امروز تولد منــــــــــــــــــــــــــــــــــم هست!!! |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - mehdi.m2 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ
منم تولد مانشت رو تبریک میگم و از همه دوستانی که بدون هیچ چشم داشتی دارن به همه کمک می کنم خیلی تشکر می کنم خدا خیرتون بده. به IT.setareh91 هم تولدش رو تبریک میگم. ایشا... با مانشت ۱۰۰۰ سال زنده باشید. به دکتر تنهایی هم تبریک میگم . ایشا... بهترین دفاع ممکن رو داشته باشید و نمره کامل بگیرید. |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - Mohammad.K - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
منم تولد مانشت رو به همه دوستان و مدیران و دکتر تنهایی و آقا فرداد تبریک میگم... انشاالله که روز به روز شاهد پیشرفت این سایت باشیم و بتونیم با کمک هم یه سایت تخصصی برای ارشد و دکترا بسازیم. به امید اون روز...زیاد دور نیست... |
RE: مانشت عزیزم تولدت مبارک - homa - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ
تولدت مبارک مانشت ... و از همه تشکر میکنم که تا اینجا برای این سایت زحمت کشیدند و به خصوص از کسانی که برای سرپا نگه داشتنش خون دل خوردند. به قول دوستان واقعا پیر شدیما، بچه ها چه زود بزرگ میشن |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - Breeze - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
مانشت عزیزم ! میلاد تو شیرینترین بهانه ایست که می توان با آن به رنجهای کنکور هم دل بست ... و در میان این روزهایی که شتابزده می گذرند ، صبورانه تر زیست ... با آرزوی ماندگاری برای مانشت عزیز و سلامتی برای آقای دکتر تنهایی ، آقا فرداد عزیز و همه ی مدیران محترمی که صبورانه و دلسوزانه برای مانشت زحمت می کشند ... |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - PoyeshGroup - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
بدون آشنایی با مانشت حتی فکر ارشد هم نبودم چه برسه شرکت کنم ولی الان با کمک مانشت جمعه می رم امتحان امیدوارم ۴ ماه دیگه کنار اسم من هم نوشته بشه دانشجوی کارشناسی ارشد .تولدت مبارک و ممنون به خاطر همه چیز |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - cs03 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
تولد تولد تولدت مبارک.... ایشالله ۱۰۰ سالگی مانشست رو ببینیم... لازم میبینم که از تمام دوستانی که برای ارتقاء مانشست تلاش میکنند تشکر کنم امیدوارم که همیشه موفق و سربلند باشید |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - s.izadi - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
مانشت جایی بود که معنی با هم بودن، معنی تعاون و همکاری و فداکاری، معنی معرفت رو فهمیدم. امیدوارم که مانشت و مانشتی ها همیشه برقرار باشند. تبریک ویژه به مدیران مانشت و اعضای گل مانشت. امیدوارم که هرچی خوبی و سعادته سر راه جاده زندگی بچه های مانشتی قرار بگیره |
RE: مانشت عزیزم تولدت مبارک - m_molodi - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ
منم تبریک می گم به همه دوست داران مانشت مبارک باشه . |
مانشت عزیزم تولدت مبارک - kingxerxes - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ
منم تبریک میگم |