تالار گفتمان مانشت
آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - sy_NBA - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ)mita نوشته شده توسط:  سلام
خیلی تبریک میگمSmile امیدوارم همیشه موفق باشید
برای مدار الکتریکی چه کتابی خوندین؟

سلام، خیلی ممنونم.
امیدوارم شما هم همیشه موفق باشید.
مدار الکتریکی رو حذف کرده بودم کاملا

(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Soodabezare نوشته شده توسط:  امیدوارم موفقیت هاتون همینطور ادامه داشته باشه .
با دیدی که دارید لایقش هستید

خیلی ممنونم، لطف دارین.
من هم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - jparisa - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ

تبریک میگم مصاحبتون عالی بود
پر از شور و نشاط

RE: آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - sy_NBA - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ

(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  تبریک میگم مصاحبتون عالی بود
پر از شور و نشاط

خیلی ممنونم، لطف دارین
مسلما غیر از شور و نشاطی که گفتین راه دیگه ای واسه نتیجه گرفتن وجود نداره

آزمون ارشد ۹۲: مصی، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - ۷۰مصطفی - ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ

باتشکراز محاسبه
دوست دارم برم هوش والان هم در ترم۵هستم با ۴۸واحد پاس کرده ولی نمیدونم میتونم تو ۸ترم تموم کنم یانه وبرای تموم کردنش باید چکارکنم ؟با خودم گفتم اگه هرترم ۲۴ واحد پاس کنم تمام میشه ولی نیاز به راهنمایی دارم که توهر ترم چه درس هایی را بگیرم که زیاد سنگین نشن ومعدل هم بالای ۱۷ بشه ؟

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - Amir V - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ق.ظ

سعید کلاسا چی شد؟‌Big Grin

RE: آزمون ارشد ۹۲: مصی، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - sy_NBA - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ

(۱۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ)۷۰مصطفی نوشته شده توسط:  باتشکراز محاسبه
دوست دارم برم هوش والان هم در ترم۵هستم با ۴۸واحد پاس کرده ولی نمیدونم میتونم تو ۸ترم تموم کنم یانه وبرای تموم کردنش باید چکارکنم ؟با خودم گفتم اگه هرترم ۲۴ واحد پاس کنم تمام میشه ولی نیاز به راهنمایی دارم که توهر ترم چه درس هایی را بگیرم که زیاد سنگین نشن ومعدل هم بالای ۱۷ بشه ؟

خیلی کار ها میتونی انجام بدی، بستگی به خودت داره.
من تو همچین وضعیتی بودم تقریبا، برنامه ام رو روی ۱۰ ترم گذاشتم و با خیال راحت درسا رو درست خوندم و نتیجه ای رو هم که میخواستم گرفتم.
بستگی به برنامه آینده ات داره که چکار میخوای بکنی

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - Aref Safari - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ

تبریک میگم

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - jafarir - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ

سلام، خیلی مصاحبه تون مفیده ،رو من که خیلی تاثیر گذاره
بابت رتبتون و موفقیتتون در ارشد هم خیلی خیلی بهتون تبریک می گم ، خدا کنه که من هم مثل شما تو راه اصلی بیفتم و ارادم قوی باشه Smile

RE: آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - sy_NBA - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ

(۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)Aref Safari نوشته شده توسط:  تبریک میگم

خیلی ممنونم

(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ)jafarir نوشته شده توسط:  سلام، خیلی مصاحبه تون مفیده ،رو من که خیلی تاثیر گذاره
بابت رتبتون و موفقیتتون در ارشد هم خیلی خیلی بهتون تبریک می گم ، خدا کنه که من هم مثل شما تو راه اصلی بیفتم و ارادم قوی باشه Smile

خیلی ممنونم دوست عزیز
امیدوارم شیرینی قرار گرفتن توی مسیر درست رو حس کنی و به بهترین ها برسی

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - Elena_71 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ

آقا سعید یکی از بهترین مصاحبه های عمرم رو خوندم
مخصوصا که چقد با حوصله جواب بچه ها رو دادی
من این صفحه رو تو گوشیم سیو کردم تا هروقت نا امید میشم بخونمشو دوباره اون حس شوق به درس خوندن برام بوجود بیاد
واقــُــُــُـعـا ممنــُــُــُون

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - M0TRIX - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ

سلام.

من خیلی دوست داشتم یکی از دوستان رتبه اولی(تک رقمی) بیاد سوالات کنکور رو تشریحی حل کنه.حداقل اون سوالهایی که تو کنکور زدن

RE: آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - sy_NBA - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  آقا سعید یکی از بهترین مصاحبه های عمرم رو خوندم
مخصوصا که چقد با حوصله جواب بچه ها رو دادی
من این صفحه رو تو گوشیم سیو کردم تا هروقت نا امید میشم بخونمشو دوباره اون حس شوق به درس خوندن برام بوجود بیاد
واقــُــُــُـعـا ممنــُــُــُون

خیلی ممنونم از لطفت
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - *~MoonGirl~* - 15 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ

تبریک میگم

آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - haghighi_mahmood - 16 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ

عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالی بودSmile
انشاالله همیشه موفق باشید

RE: آزمون ارشد ۹۲: مصاحبه با رتبه ۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار و ۶ الگوریتم - sy_NBA - 22 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط:  سلام.

من خیلی دوست داشتم یکی از دوستان رتبه اولی(تک رقمی) بیاد سوالات کنکور رو تشریحی حل کنه.حداقل اون سوالهایی که تو کنکور زدن

سلام
خیلی دوست دارم راه حل های سوالات رو اینجا قرار بدم. امیدوارم بتونم به موقع این کار رو انجام بدم