تالار گفتمان مانشت
نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - netsupport - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ

این آمار رو من از موسسه پارسه هم گرفتم و کاملا درسته
فقط یه سوالی واسه من پیش اومده؛ اگه تو گرایش شبکه و امنیت بیشتر دقت کنین: رتبه ۳۵ روزانه علم و صنعت قبول شده بعد رتبه ۷۰ شبانه علم و صنعت و باز ۱۱۲ و ۱۲۲ و ۱۲۴ روزانه اصفهان و در کمال تعجب رتبه ۱۶۱ روزانه علم و صنعت ؛در صورتی که هیچ کدومشون سهمیه نداشتن؛ این آمار منو گیج کرده
چجوری شده که این اتفاق افتاده؟ آیا این آمار نتیجه انتخاب اشتباه بچه های پارسال بوده یا اینکه اتفاق دیگه ای افتاده؟؟
اگه ۱۶۱ روزانه علم و صنعت قبول شده آیا امسال هم احتمال اینکه من با رتبه ۱۰۱ رورانه علم و صنعت قبول بشم هست یا نه؟؟؟

نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - soasani - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ

من فکر میکنم امار خود مانشت خیلی منطقی تره تا این امار

RE: نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - netsupport - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ)soasani نوشته شده توسط:  من فکر میکنم امار خود مانشت خیلی منطقی تره تا این امار
آمار مانشت رو کجا میتونم ببینم ؟؟

RE: نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - rahim06 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)netsupport نوشته شده توسط:  این آمار رو من از موسسه پارسه هم گرفتم و کاملا درسته
فقط یه سوالی واسه من پیش اومده؛ اگه تو گرایش شبکه و امنیت بیشتر دقت کنین: رتبه ۳۵ روزانه علم و صنعت قبول شده بعد رتبه ۷۰ شبانه علم و صنعت و باز ۱۱۲ و ۱۲۲ و ۱۲۴ روزانه اصفهان و در کمال تعجب رتبه ۱۶۱ روزانه علم و صنعت ؛در صورتی که هیچ کدومشون سهمیه نداشتن؛ این آمار منو گیج کرده
چجوری شده که این اتفاق افتاده؟ آیا این آمار نتیجه انتخاب اشتباه بچه های پارسال بوده یا اینکه اتفاق دیگه ای افتاده؟؟
اگه ۱۶۱ روزانه علم و صنعت قبول شده آیا امسال هم احتمال اینکه من با رتبه ۱۰۱ رورانه علم و صنعت قبول بشم هست یا نه؟؟؟

سلام
این امکان وجود داره که کسی با رتبه خوب هم شبانه انتخاب کنه
برادر بنده رتبه ۷ مهندسی عمران بود ولی چون می خواست بعد از فوق زود مدرکش را گرفته و ترجمه کنه شبانه انتخاب کرد . حتما می دونید که دانشجوی روزانه تعهد خدمت خواهد داشت و حتی اگر بخواهد با پرداخت هزینه بعد از اتمام تحصیل تعهد را حذف کند باز هم مستلزم گذشت زمان خواهد بود حداقل ۶ ماه

RE: نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - soasani - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ق.ظ

(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)netsupport نوشته شده توسط:  
(29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ق.ظ)soasani نوشته شده توسط:  من فکر میکنم امار خود مانشت خیلی منطقی تره تا این امار
آمار مانشت رو کجا میتونم ببینم ؟؟

ببخشید دیر شدامیدوارم قبلا پیداش کرده باشید...

[attachment=11238]

RE: نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - sohrablou - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ

سلام
فایل karnameye 91-IT(2,3)-rotbeh.pdf خراب شده.
اگه میشه دوباره آپ کنید.
ممنون

نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - msalehi1991 - 19 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ

سلام
ببخشید فایل karnameye 91-IT(2,3)-rotbeh.pdf خرابه!
میشه دوباره آپ کنین؟
با تشکر

نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - arash1991 - 20 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ

آقا بنظرتون من با رتبه ۷۲ تجارت و آی تی تربیت مدرس قبول میشم؟؟؟؟؟

RE: نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - arash1991 - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  یکی از دوستام امشب این دوتا pdf رو داد بهم . . .. میگه از قبولی های شرگت کنندگان پارسه بدست اومده.

امیدوارم بدردتون بخوره

خیلی بدرد من خورد انصافا"

احتمالا خیلی از سوالاتتون رو جوابگو باشه

آقا ممنون .
فقط اون قسمت دومی لینکش خرابه ( گرایش ۲و۳ ) اگه اونم بذاری ممنون میشم.

RE: نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - saho - 21 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ

گرایش ۲و۳ بکاملی گرایش ۱و۴ نیست

نتایج و قبولی های سال ۹۱ -> مقایسه و انتخاب واسه ۹۲ - hajjizadeh@gmail.com - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ق.ظ

فایل گرایش ۲و۳ رو نمیشه باز کرد