تشخیص نفوذ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تشخیص نفوذ - raaheee - 27 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ
تا این لحظه هیچ مقاله ای برای بنده ارسال نشده است!!!!! |
RE: تشخیص نفوذ - Lonely Palm - 27 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ)raaheee نوشته شده توسط: تا این لحظه هیچ مقاله ای برای بنده ارسال نشده است!!!!!با سلام دوست عزیز اون مقاله ها واقعا قدیمی شدن ...اگر قصد دارین پژوهشی انجام بدین تشریف ببرید توی گوگل اسکالر و خوشبختانه خیلی از مقاله ها رو بصورت pdf از خودش می تونید دریافت کنید، برای اون هایی هم که قابل دریافت نیستند راه های زیادی هست که توی مانشت ذکر شده خوندن مقاله های قدیمی هیچ کمکی به شما نمی کنه و حتی ممکنه باعث پرت شدن شما از موضوع بشه |
تشخیص نفوذ - raaheee - 27 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ
سلام سپاس از پیگیریتون قدیمی یعنی برا کی!!! |
تشخیص نفوذ - parisaf - 09 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
اگر لطف کنین و این مقاله ها رو برای من هم ایمیل کنین ممنون می شم pfulady@gmail.com |
RE: پیاده سازی سیستم های تشخیص نفوذ با متلب - parisaf - 09 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mahsa671 نوشته شده توسط:(28 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ)com_engineer نوشته شده توسط: سلام من موصوع انتخاب نکردم ولی دارم روی این موصوع فکر می کنم می شه یکم توضیح بدین |
پروژه پایان نامه تشخیص نفوذ - parisaf - 09 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان دانشجوی ترم اول هستم و موضوعی که می خوام انتخاب کنم تشخیص نفوذ هستش می خوام این موضوع را برای روش تحقیق و سمینار هم استفاده کنم .کلمات کلیدی که در این انجمن پیدا کردم تشخیص آنومالی-داده کاوی-وب کاوی و...بودند که می خواهم مطالعه را شروع کنم.با توجه به اینکه من درس شبکه های عصبی را هنوز نگذراندم دیدی زیادی در این مورد ندارم.می خواستم بدونم که اگر من این موصوع را انتخاب تونم به پایان برسانم.من داشجوی آزادی چطوری می تونم روش جدید یا الگوریتم جدید و با ایده جدیدی در این باره ارائه بدم اصلا من موندم چطوری این همه دانشجوی ارشد اینم هم روش جدید را از کجا می یارن یا اصلا می یارم نمی یارن نمی دونم؟ ممنون می شم اساتید راهنمایی کنین |
RE: تشخیص نفوذ - mani_irani - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
سلام میشه خواهش کنم چند تا سمینار در رابطه با تشخیص نفوذ به من بدین میخوام هم ایده بگیرم .هم ازشون استفاده کنم. |
تشخیص نفوذ - raaheee - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ق.ظ
یکی از دوستان که دانشجوی قزوین هستش یه استاد راهنما فوری میخواد برای تشخیص نفوذ پروپزالش هم آمادست! اما هنوز استاد راهنما گیر نیاورده تا سه روز دیگه هم زمان داره!!! |
تشخیص نفوذ - pedram25teh - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ق.ظ
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و دانشجویان کارشناسی ارشد ای تی و نرم افزار: گروه پایان نامه کارشناسی ارشد شبکه های کامپیوتری گروهی که ترکیب دوستان عزیز از واحد های مختلف و دانشگاه های سراسری هستش که امیدواریم با حضور این عزیزان و شما پایان نامه خوبی در انتها تنظیم کنیم عزیزانی که پایان نامه دارن یا در اینده می خوان موضوعی رودر حوزه شبکه های کامپیوتری یا مخابراتی برای سمینار و پایان نامه انتخاب کنن پیشنهاد می کنم در گروه عضو شن،سپاس لینک گروه:https://telegram.me/joinchat/AlL7Dz7GfYSulxFyNw56aA |
RE: تشخیص نفوذ - jazana - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ق.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و دانشجویان کارشناسی ارشد ای تی و نرم افزار: چقدر اسپم، گروهت بخشکه چرا همیشه پستای پرت و اسپم باقی می مونن؟ |