اعلام درصدهای علوم کامپیوتر ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - titan - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ
سلام بچه ها با این درصدا امیدی داشته باشم یا نه؟ زبان ۴۵ پایه ۲۴ گسسته ۰ داده ۴۴ نظریه ۵۱ معماری ۴۶ محاسبات ۱۷ آخه من واسه مهندسی خونده بودم که حسابی اونو خراب کردم. |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۳ ب.ظ
به نظر من سوالای امسال علارغم سادگی خیلی غلط انداز بود! من خودم خیلی سوالا رو حل کردم و تقریبا مطمئن بودم که درسته اما نمره منفی گرفتم مخصوصا از درس ساختمان داده. زبان رو درست حساب نکرده بودم اما زبان عمومی (لغت )خیلی غلط انداز بود!! به نظر من روال مثل قبل پارسال مثلا داده سخت بود امسال غلط انداز. (۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ)titan نوشته شده توسط: سلام بچه ها مجموع درصداتون که ۲۳۶ اگر طبق روال قبل باشه. انشاالله که زیر ۶۰ میشید. |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۱ ب.ظ
افاق خانم این فرمولی که میگید مطمئن هستید اگه بشه ۲۵۰ رتبه میشه زیر ۴۰؟ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۲ ب.ظ
مطمئن که نیستم توی یه وبلاگ اینو خوندم با کارنامه های پارسال هم چک کردم جواب داد.امسال رو نمیدونم!! مطمئنا هر چی این جمع بیشتر بشه رتبه بهتر میشه. اما در حالت کلی درصد دروس پایه خیلی تاثیر گذاره و اگه میانگین درصدها در حد ۳۰-۴۰ باشه و یه درس رو هم خیلی خوب زده باشید . |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - parsaNA - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ
یه نگاهی به این دو تا کارنامه که قبلا هم دیدید بندازید:
کارنامه ۱: رتبه ۸۷ علوم کامپیوتر حالا طبق قاعده معروف اگه دروس پایه رو در ۲ ضرب و با بقیه دروس به جز زبان جمع کنیم به عدد ۲۳۷/۰۸ می رسیم . حالا به کارنامه بعدی نگاه کنید . کارنامه ۲: رتبه ۳۸ علوم کامپیوتر طبق قاعده معروف اگه دروس پایه رو در ۲ ضرب و با بقیه دروس به جز زبان جمع کنیم به عدد ۲۲۷/۷۵ می رسیم که کمتر از کارنامه بالاییه !! ایشون با این جمع نمره کمتر رتبه بهتری آوردند با وجود معدل پایینتر !!! به این نتیجه می رسیم که قاعده مذکور درست نیست و اینجاست که به نقش درس زبان پی می بریم . دو تا کارنامه بالا رو اگه درصد زبان رو هم جمع کنیم اولی می شه ۲۴۰/۴۱ و دومی میشه ۲۴۸/۸۶ که معقول تره . البته باز هم جای سواله که با این اختلاف ناچیز چطور این همه رتبهها تفاوت دارند ؟ نظرتون چیه ؟ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ ب.ظ
فکر کنم هر دو واسه یه سال نیست ببینید نرمال زدن درسها خودش خیلی تاثیر داره. مثلا اگه یه نفر فقط درس پایه رو بزنه و ۱۰۰ بزنه جمعش میشه ۲۰۰ ولی آیا رتبش با کسی که همه درسها رو در حد ۳۰ زده یکی میشه؟ مسلما نه. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - parsaNA - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ب.ظ
این کارنامهها رو خود شما تو این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به عنوان کارنامه های ۸۸ گذاشتید . |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ب.ظ
من که گفتم مهم اینه که نرمال زده باشند و بستگی داره که چه درسی رو بالا زده در کل میشه از دو درس چشم پوشی کرد یعنی اگر درصدش کم باشه زیاد تاثیر نمیگذاره. گسسته درسیه که معمولا علوم کامپیوتری بالای ۳۰ میزنن خوب ۱۷ زده معلومه رتبش میاد پایین مثل من که ساختمان امسال خیلی کم زدم ! |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۵ ب.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: با تشکر فراوان از محاسبه رتبم اصلا نمی دونستم چطوری رتبه حساب میشه پیش خودم با این درصدها میگفتم اصلا مجاز هم نمیشماگه رتبتون ممیزهاش درست باشه مثلا درصد پایه ۱۷/۱۴ باشه جمع میشه ۱۲۸ اگه درصد پایه ۱۴/۱۷ است جمع میشه ۱۰۰/ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۱۸ ب.ظ
غمگین نباشید انشاالله سال بعد رتبه تک رقمی میگیرید قبول شدن توی کنکور علوم کامپیوتر خیلی سخت نیست البته من خودم هم خوب نزدم و دلیلش هم این بود که روی اکثر سوالاتی که باید رهاشون میکردم وقت گذاشتم و تازه نمره منفی گرفتم! یه جاهایی هم باید فقط چند ثانیه بیشتر فکر میکردم اما عجله کردم و باز نمره منفی گرفتم! در مورد منابع هم فکر کنم اگه یه جستجو توی مانشت بکنید زیاد بحث شده . |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۸ ب.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: تسکین دردی برای کسایی که رتبه اشون مثل من بد میشه چیه ؟ چون بشدت غمگینم . کسایی که موفق شدند و رتبه اشون بالا شده بهم بگن چکار کردن کجای کارم اشتباه بود تا جبران کنم ؟ هنوز که رتبهها نیومده که ناراحتید.ان شاا... همین امسال قبول بشید و به سال بعد نکشه اگه من یه رتبه خوب اوردم که حسابی راهنماییتون میکنم |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ ب.ظ
متین خانم واسمون دعا کنید. ممنون delta جان. |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - nima123 - 10 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۹ ب.ظ
زبان ۵ ریاضی و آمار ۴۲ ساختمان کسسته ۲۴ طراحی۳۵ معماری ۳۱ انالیز ۰ نظریه ۸ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ب.ظ
آقا نیما اگر ممکنه یه سری به قسمت سوالات مشکل دار بزنید و شما هم لطفا به سنجش اعتراض کنید. با تشکر |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 10 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۵۴ ب.ظ
به نظرم اگر دروس این طوری حساب بشن درستتر زبان*۲+پایه*۶+بقیه*۳ اگر این جمع بالاتر از ۶۰۰ شد احتمال قبولی وجود داره(این طوری دروس پایه و زبان اهمیتش بیشتر شناخته میشه)اگر این جمع بالای ۱۰۰۰ شد تک رقمی |