![]() |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - asiehmohammadian - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: ممنونم عاصیه جان. ایشالا شما هم موفق باشی هر جا هستی. خانم دکتر بشیآقااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ![]() ![]() مرسی بابا ما توارشدش موندیم ![]() ![]() |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - ۸Operation - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
مجددا تبریک آرمین جان... یاد روز قبل کنکور و اون گیری که سوال حافظه مجازی دادی بخیر! |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - armin_b00ter - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: شیرینی که هممون میریم از اقا میرمهدی میگیریم اگه بیاد شریفترجیحا بعدش علی آباد کتولم بزن شاید نیاوردی شریفو که زحمتت هدر نره ![]() ![]() دیگه من نمی دونم من شیرینی می خوام. اینجا دهن مارو صاف کردن از بس گفتن شیرینی می خوایم یکمم ما بگیم ![]() (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: آقااااااااااااااااااااااااااااااااااااابه خدا سرچ کردم تو گوگل این اومد ![]() ![]() ![]() (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: مجددا تبریک آرمین جان...مرسی عملیات جان. آره یادش بخیر آخرم که .... با این سوال os دادنشون ![]() ![]() |
RE: رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - Nima Masghadi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
اقا اسم شیرینی رو نیار که از بس این چند روز پول شیرینی دادم پول نمونده بود واسم که برگردم خونه قرض کردم ![]() نرم افزار علی اباد کتول بزنم یا الگوریتمشو ![]() ![]() ![]() ![]() |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - armin_b00ter - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط:آره بابا بزن بقیشم. سنجش حساب کتاب نداره ها ![]() ![]() |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - omidranjbar - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
مبارکه آقا |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - abdi1370 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز میشه بگی زبان رو چطور خوندی ؟؟؟ با کدوم منابع(در صورت وجود) ![]() |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - Breeze - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
تبریک فراوان ... امیدوارم موفق باشید ... یه حکمتی وجود داره که اونایی که عکس آواتارشون واقعیه همه شریف قبول شدن .. ![]() ![]() |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - armin_b00ter - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ)abdi1370 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز میشه بگی زبان رو چطور خوندی ؟؟؟ با کدوم منابع(در صورت وجود)چیز خاصی نخوندم. فقط ۵۰۴/ reading هم چون کتاب انگلیسی تخصصی زیاد خوندم و تو نتم چیز انگلیسی می خونم خوب بود. همین. (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: تبریک فراوان ... امیدوارم موفق باشید ...مرسی ممنونم. و همچنین شما. نمی دونم والا می خوای شما هم عکس واقعیتو بزار شاید قبول شدی خدا رو چه دیدی ؟ ![]() |
RE: رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - Breeze - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: مرسی ممنونم. و همچنین شما.نه مرسی .. من دانشگاهم رو خیلی هم دوستش دارم ![]() ![]() |