رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - asiehmohammadian - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: ممنونم عاصیه جان. ایشالا شما هم موفق باشی هر جا هستی. خانم دکتر بشیآقااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عاصیه معنیش بده جون خودم اسم من آسیه است مرسی بابا ما توارشدش موندیم دکتری پیش کش |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - ۸Operation - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
مجددا تبریک آرمین جان... یاد روز قبل کنکور و اون گیری که سوال حافظه مجازی دادی بخیر! |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - armin_b00ter - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: شیرینی که هممون میریم از اقا میرمهدی میگیریم اگه بیاد شریف اگه هم نیومد بالاخره رتبه ۲ میادترجیحا بعدش علی آباد کتولم بزن شاید نیاوردی شریفو که زحمتت هدر نره سهمیه رو هم استفاده نکن دوباره مثل پارسال دبه می کنن گرفتار میشی همین جوری بیا دیگه من نمی دونم من شیرینی می خوام. اینجا دهن مارو صاف کردن از بس گفتن شیرینی می خوایم یکمم ما بگیم (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: آقااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عاصیه معنیش بده جون خودم اسم من آسیه استبه خدا سرچ کردم تو گوگل این اومد دیگه برو یقه ی گوگلو بگیر خب ایشالا ارشد بشی (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: مجددا تبریک آرمین جان...مرسی عملیات جان. آره یادش بخیر آخرم که .... با این سوال os دادنشون خدا ازشون بگذره ما که نمی گذریم |
RE: رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - Nima Masghadi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
اقا اسم شیرینی رو نیار که از بس این چند روز پول شیرینی دادم پول نمونده بود واسم که برگردم خونه قرض کردم نرم افزار علی اباد کتول بزنم یا الگوریتمشو به استادم میگم میخوام فقط شریف رو بزنم چون ۱۴ نفر میگیره فوقش اینه همه برن نرم افزار ۱۳ نفر قبل باز برای من جا هست. میگه نه اینکارو نکن سازمان سنجشه یهو دیدی یه نفرو انداخت جلوت همینجوری عشقی هیچی دیگه منم قانع شدم میخوام صد تارو پر کنم. نرم افزار شبانه دوقوز اباد کدش چنده ؟ |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - armin_b00ter - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: به استادم میگم میخوام فقط شریف رو بزنم چون ۱۴ نفر میگیره فوقش اینه همه برن نرم افزار ۱۳ نفر قبل باز برای من جا هست. میگه نه اینکارو نکن سازمان سنجشه یهو دیدی یه نفرو انداخت جلوت همینجوری عشقی هیچی دیگه منم قانع شدم میخوام صد تارو پر کنم. نرم افزار شبانه دوقوز اباد کدش چنده ؟آره بابا بزن بقیشم. سنجش حساب کتاب نداره ها کد ۲۳۲۴۵۴۳۲۱۳ |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - omidranjbar - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
مبارکه آقا |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - abdi1370 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز میشه بگی زبان رو چطور خوندی ؟؟؟ با کدوم منابع(در صورت وجود) |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - Breeze - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
تبریک فراوان ... امیدوارم موفق باشید ... یه حکمتی وجود داره که اونایی که عکس آواتارشون واقعیه همه شریف قبول شدن .. نه ؟ |
رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - armin_b00ter - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ)abdi1370 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز میشه بگی زبان رو چطور خوندی ؟؟؟ با کدوم منابع(در صورت وجود)چیز خاصی نخوندم. فقط ۵۰۴/ reading هم چون کتاب انگلیسی تخصصی زیاد خوندم و تو نتم چیز انگلیسی می خونم خوب بود. همین. (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: تبریک فراوان ... امیدوارم موفق باشید ...مرسی ممنونم. و همچنین شما. نمی دونم والا می خوای شما هم عکس واقعیتو بزار شاید قبول شدی خدا رو چه دیدی ؟ |
RE: رتبه ۱۷ نرم افزار ، ۱۹ الگوریتم ، ۳۶ معماری ، ۵۶ هوش - Breeze - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: مرسی ممنونم. و همچنین شما.نه مرسی .. من دانشگاهم رو خیلی هم دوستش دارم قصد تعویضش رو هم ندارم |