۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - armin_b00ter - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ب.ظ
تبریک می گم. با آرزوی موفقیت های بیشتر |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - yasermrz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ
منم تبریک میگم درصداتون فوق العادس |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - sanar.m - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ
تبریکککککککککککککککککککککک آقای نابغه درو کردین همه رتبه یکهاروهاااااااااااااااااا امیدوارم کنار ما مانشتیها بمونین تا ما هم بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم بازم تبریک میگم و آرزوی موفقیت بیشتر براتون دارم |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - Nima Masghadi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
تبریک میگم اقا میر مهدی امیدوارم بهترین ها همیشه مال تو باشه . خیلی خوشحال شدم از دیدن کارنامه درخشانت. به قول یکی از استادام : نخبه شدن سخت نیست ، نخبه موندن سخته. که شما تونستی نخبه بمونی و این واقعا جای تبریک داره. حالا کدوم گرایش میخوای بری؟ هوش یا نرم ؟ |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - eh3an2010 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ
سلام تبریک میگم نشینی غصه بخوریا حالا اشکال نداره شاید یه چن صدم معدلت بالاتر بود یا یه سوال هوشو اشتباه نمیزدی اول هوش میشدی ولی بابا فرقی که نداره:ی!!!! |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - somaye_tex - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ)bethoveen نوشته شده توسط: اقا تو رو خدا اون منابعی که خوندی رو بگو من از از فردا برم شروع کنم.... بابا منبع پنبع (!) کدومه! خودش خدااااااااااااااااااا یه وقت فکر نکنین من خیلی فضولما که سریع رفتم google ش کردم! |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - adele_69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
تبریک فراوان |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - aatwo - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
بالیاقت حقت هست |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - fatima1537 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
تبریک.بسیارعالی |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - shahbazi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
واقعاتبریک میگم و خسته نباشید میگم.امیدوارم درتمام مراحل زندگی موفق باشید وخوشحالم رتبه یک معماری درکنارسخت افزاری های مانشته. و فراموش نکنیدکه خیلی ها به کمک شما نیازدارن. |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - ریحان - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ
اونوقت چطوری؟؟؟ کمرم شکست از عمق کار...تبریک یه میلیون بار....یعنی میشه؟؟؟؟ |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - saeed_435 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
پکیج تبریکات منو هم پذیرا باش میشه بگی کدوم گرایش میری؟ |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - mirmahdi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
اول باز هم خیلی خیلی ممنون از دوستانی که تبریک گفتن دوم برای کسانی که راجع به منابع سوال کردن نظر من اینه که مراجع مختلفی که توی بازار هست خیلی با هم تفاوتی نمیکنه (تقریبا همشون خوبن) و با خوب فهمیدن حتی یکیشون هم میشه درصدی خیلی بهتر از درصدی که من زدم رو بدست آورد از نظر من مهمتر از اینکه کدوم منبع رو بخونیم اینه که برنامه ریزی داشته باشیم و درسا رو خوب بفهمیم سوم راجع به دوستانی که پرسیدن کدوم گرایش میرم هنوز خودم هم نمیدونم حتی کدوم دانشگاه برم (توی شریف موندن مردد هستم!) چهارم هم خیلی خوشحال میشم بتونم به حتی یک نفر کمکی بکنم و این برای من افتخار بزرگتری از رتبم خواهد بود موفق باشید میرمهدی رهگشای |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - shahbazi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
اگه ممکنه از برنامه درسیتون بگید. |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - asiehmohammadian - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
بی نظیره ، فوق العاده است تبریک به توان بی نهایت واقعا شاهکاره ، احسنت من یکی ، به من کمک کنین ۱۰۰ برابر رتبه شما رو بیارم یک هفته روزه شکر میگیرم خیلی خیلی خیلی تبریک |