تالار گفتمان مانشت
با رتبه ۲۷۴ یکبار دیگه برای سال بعد بخونم یا برم دانشگاه (به نظرتون کجا قبول میشم) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
با رتبه ۲۷۴ یکبار دیگه برای سال بعد بخونم یا برم دانشگاه (به نظرتون کجا قبول میشم) - alamdar_761 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ

به نظرتون چطور انتخاب رشته کنم
یعنی با چه اولویت هایی
کمک کنین
مثلا ترتیب دانشگاه هایی شیراز ، اصفهان (دوتاش) ، فردوسی ، علم و صنعت ، شهید بهشتی و ... به چه شکله (از نظر علمی)
راستی اعتراض هم زدم رتبه فعلیم ۲۷۴ که اگه به اعتراض رسیدگی کنن احتمال داره رتبه ام خیلی بهتر شه
لطفا برای انتخاب دانشگاه ها کمکم کنید
باز هم ممنون

با رتبه ۲۷۴ یکبار دیگه برای سال بعد بخونم یا برم دانشگاه (به نظرتون کجا قبول میشم) - mconj - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ

مالک اشتر تحت نظارت نیروی زمینیه محیطش با دانشگاهای دیگه فرق داره
چون خیلی ها اونجا کادر نیروی زمینین چجوری بگم یه دیسیپلین خاصی دارن.
اگه دوس داری این سیستم هارو شک نکن گزینه خوبیه اگه نه حذفش کن کلا" که پیرت درمیاد!

و ازنظر من که تهرانم زندگی میکنم و بامحیطای نظامی اصلا مشکلی ندارم

این با شیراز یه ارزشوداره!

ولی اگه به شیراز نزدیک بودم ۱۰۰۰% دانشگاه شیراز

با رتبه ۲۷۴ یکبار دیگه برای سال بعد بخونم یا برم دانشگاه (به نظرتون کجا قبول میشم) - sadegh111sadegh - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ

داداش منم رتبم ۲۷۴ شد Big Grin
البته معماری. اصفهان جفتمون قبولیم ۱۰۰%
ولی تهران دوس دارم.آخه نهران یه چیز دیگس...
اگه شبانه قبول شیم خوابگاه نمیدن رو کجای دلم بزارم...

RE: با رتبه ۲۷۴ به نظرتون کجا قبول میشم - alamdar_761 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)sadegh111sadegh نوشته شده توسط:  داداش منم رتبم ۲۷۴ شد Big Grin
اره با ۲۷۴ معماری میشه صنعتی اصفهان قبول شد اما با ۲۷۴ هوش بعیده...

RE: با رتبه ۲۷۴ به نظرتون کجا قبول میشم - adele_69 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ)alamdar_761 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)sadegh111sadegh نوشته شده توسط:  داداش منم رتبم ۲۷۴ شد Big Grin
اره با ۲۷۴ معماری میشه صنعتی اصفهان قبول شد اما با ۲۷۴ هوش بعیده...

سلام منم ۲۸۷ هوش شدم به نظرتون کجاها رو میارم؟

RE - 59soldier - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ)SSaber نوشته شده توسط:  ممنون ولی نظامیه یعنی چجوریه؟؟؟من هم عمرا سال بعد شرکت نمیکنم ،شیراز بهتر از مالک اشتر یا نه؟مال اشتر هر چی باشه خب تهرانه،اینطور نیست؟؟
به نظر من برای تهرانی ها مالک بهتره

با رتبه ۲۷۴ یکبار دیگه برای سال بعد بخونم یا برم دانشگاه (به نظرتون کجا قبول میشم) - Aref Safari - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ق.ظ

آقااااااااا !!!! واقعاً مالک بهتره ؟ هرچند بهتر بودن نسبی است و برای هر کس و شرایط خاص صدق میکنه اما کلا بگم دانشگاه شیراز توی رده بندی بهترین دانشگاه های کشور جزو ۶ تای اوله !!! مالک جزو ۲۰ تا هم نبود !!! تروخدا اینقدر دانشگاه شیراز بنده خدا رو ...... مالک خوبه اما نه واسه شما با این رتبه ی خوب !!! انشالله که اصفهان یا شیراز قبول بشی...شاید هم فردوسی!
این لینک رو یه چک بکن :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.