رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Jooybari - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ
سلامت باشید. به احتمال ۷۰ درصد میرم هوش و ۳۰ درصد میرم علوم. درمورد ارشد و رشته هاش زیاد اطلاعات ندارم. |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - egm1176 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ
منم تبریک میگم. انشالا موفقیت های روزافزون داشته باشید. |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Fardad-A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ
تبریک ویژه به مدیر کوشای مانشت |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - armin_b00ter - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
تبریک می گم پیروز و موفق باشی |
RE: رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - robot110 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: متشکر از همه دوستان. شیرینی هم باید فردا ببرم دانشکده. ساعت ۴ یه کلاس دارم.من هم بهتون تبریک میگم ساعت ۴ کدوم کلاس اگه اینطوری بخوایم بگردیم فکر کنم تمامی کلاس ها را باید بریم شیرینی بچه های قبول شده اصفهان را بخوریم |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - sanar.m - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
تبریک میگم ایشالا همیشه موفق باشین دوست عزیز |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - ana_12345 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ
تبریک می گم استاد طراحی ، ساختمان ، گسسته ......... من واقعا توی فروم درسی از کمک هاتون ممنونم. |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - fatima1537 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
دوباره تبریک میگم.خیلی عالیه. با این رتبه های خوب دوست دارید کدوم رو بالاتر انتخاب کنید.علوم یا مهندسی ؟ |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - asiehmohammadian - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
تبریک میگم |
RE: رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Jooybari - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ)robot110 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: متشکر از همه دوستان. شیرینی هم باید فردا ببرم دانشکده. ساعت ۴ یه کلاس دارم.من هم بهتون تبریک میگم ساعت ۴ فقط چندتا کلاس تشکیل شده بود. ما کلاس طبقه اول فنی قدیم بودیم. مهندسی اینترنت. انتخاب رشتم هم احتمالاً اول هوش و بعد علوم رو میزنم. |
RE: رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - robot110 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: ساعت ۴ فقط چندتا کلاس تشکیل شده بود. ما کلاس طبقه اول فنی قدیم بودیم. مهندسی اینترنت.خب عجب حرکتی زدین شما الان که دیگه شیرینی را دادین میگین کدوم کلاس بودین باشه ما نخورده هم راضی هستیم همین که شما قبول شدین برای ما افتخاره و خیلی خیلی خوشحال شدیم موفق و پیروز باشید |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Jooybari - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ق.ظ
شما اگه توی ساختمان فنی بودید مارو راحت پیدا میکردید. از ظهر زیرزمین اونجا بودیم بحثش بود. ۲۰ نفر اونجا بودن که ۱۵ نفرشون کامپیوتری های ۸۸ و ۸۹ بودن. گفتم ساعت ۴ بود. مگه کلاً چندتا کلاس تشکیل شده بودن؟ بازم متشکر. |
RE: رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - nkhdiscovery - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
رو زمینهای که میخوای کار کنی خوب فکر کن ها ! برو صفحات هیت علمیهای اون سه تا دانشگاه تاپ رو ببین ببین از کار کی خوشت میاد! هرچند هوش شریف ارزشش بیشتر از هر چیزیه خب، ولی میگم مثلا رو معماریش هم فکر کن ، من خودم یه کم رتبهم بهتر بود الان میرفتم معماری دانشگاه تهران!! :| به جای هوش هر خراب شدهای :| من دارم همه رو میفرستم رشتههای دیگه ))) :دی و کلی تبریک، ترکوندی اساسی |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Jooybari - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
اگه قراره از هوش کنار بکشم میرم علوم. کار به بقیه گرایش ها ندارم. |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - انرژی مثبت - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ
منم خیلی بهتون تبریک میگم ان شالله همیشه موفق باشید |