رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - zerocool_ir - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
سلام تبریک می گم علی آقا میشه لطف کنین و منابعی رو که خوندید بزارید؟ به نظرتون کنکور آزمایشی پارسه بهتر هست یا مدرسان شریف؟ |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - ali123321 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ
ممنون. راجع به منابع تو یک فرصت مناسب توضیح می دم. به نظر من پارسه. کیفتش خیلی خوب نیست ولی رتبه هات تقریبا شبیه کنکور میشه. واسه من که تقریبا صادق بود. معمولا شرکت کننده های پارسه بچه های با کیفیت تری هستند. |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - Amir V - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
حاج علی درود بر همتت. آفرین واقعن. |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - amirhacker - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
اولا تبریک می گم به خاطر این رتبه خوبتون منم ورودی سال ۹۰ امنیت مالک اشتر تهران هستم - چند وقته دیگه پایان نامه را تمام می کنم به امید خدا- من ارشد ۹۰ تو گرایش ۲و۳ رتبه ۵۹ شدم و اون موقع هم کارمند یکی از سازمان ها بودم با اینکه شبکه شریف یا آی تی تهران - علم و صنعت را قبول شدم منتها چون می دونستم شرایطم یکم ویژه هستش و البته فقط و فقط به امنیت فکر می کردم تو انتخاب دومم که مالک بود قبول شدم نمی خواهم نا امیدت کنم اما درس خواندن به همراه کار تو مقطع ارشد و اون هم توی دانشگاه معتبر - امیر کبیر، شریف و ...- سخته واقعا هم سخته بیشتر خودت ضرر می کنی چون یه سری مباحث و شرایطی توی دانشگاه هست که اگه بخواهی کار کنی نمیشه به سمت اونها رفت اما نمی گم نشدنیه چون من انجام دادم |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - ali123321 - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
مرسی امیر جان. به امید خدا هر چه زودتر پایان نامتو بدی و یک نفس راحت بکشی. اگه ببینم کار به درسم ضرر میزنه احتمالا بی خیال کار بشم هر چند خیلی سخته ولی یه چند وقتی از جیب میخوریم !! فقط یک سوال . شما که امنیت خوندی الان نظرت راجع به موقعیت شغلی این رشته چیه؟ فکر میکنی میشه یک کار خوب با شرایط عالی پیدا کرد؟! |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - mammad_asir - 06 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ب.ظ
امیر جان یکم بیشتر توضیح بده که میشه یه کار تو همون تهران دست و پا کرد بعد از مالک خوندن جذب تو وزارت دفاع خوبه براتون؟ یکم توضیحات بیشتر بداده علی جان انتخاباتو میگی؟ |
RE: رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - ali123321 - 06 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: امیر جان یکم بیشتر توضیح بده که میشه یه کار تو همون تهران دست و پا کرد واسه یه زندگی متاهلی؟ من که اول روزانه و شبانه شریف و امیرکبیر بعد هم به ترتیب علم و صنعت و تربیت مدرس و خواجه و مالک اشتر بعد هم شبانه هاشو. احتمالا شبانه امیرکبیر ردیف بشه. ببینیم خدا چی میخواد.... |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - amirhacker - 06 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
اگه کسی دوست داشته باشه که جذب صنایع دفاعی بشه به راحتی امکان پذیره اولویت با دانشجویان دانشگاه مالک اشتره - این یک امتیازه- وضعیت حقوقی هم تو این سازمان بهتر از جاهای دیگست - البته من خودم استخدام جای دیگه هستم- راستی یک امتیاز ویژه که این دانشگاه داره کارهای پژوهشی و پروژه هایی که می تونید به راحتی شرکت کنید و به ازای ساعت کاری حقوق بگیرید و البته اگه توانایی و فن بیان خوبی داشته باشید می تونید از همون ترم ۲ برای دوره کاردانی تدزیس کنید اما در کل قبلا هم گفتم از لحاظ سطح علمی - نه از لحاظ اساتید- پایین تر از دانشگاه های درجه یکه یعنی خیلی کار پژوهشی ازت نمی خواهنذ - برای دروس- راستی یادم رف این را بگم با داشتن مدرک ارشد امنیت به راحتی جذب بازار کار می شوید الان اوضاع این رشته خوبه یادمه یکی دو تا ازبچه ها ترم ۲ که بودند قراردادی برای شرکت مخابرات کار می کردند که ماهی ۱۳۰۰ دریافتی داشتند اون هم با شرایط خاص سر کلاس میو مدند - پنجشنبه ها تعطیل و ... اما چون درس ها سنگین بود بیشتر از ۴ ماه نموندند |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - bermoda36 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ
میشه منابعی که خوندین رو دقیق بگین؟ |
رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - paria it - 14 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ
واقعا عالی بود..........................!!!! خیلی خیلی خیلی بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه اینجوری موفق باشین :-) |
RE: رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - shaheen.1366 - 28 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: با سلام به همه بچه های گل مانشتدرود من هم شاغلم. واقعا روحیه گرفتم |
RE: رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - Amir V - 14 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۴ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ)omidelf نوشته شده توسط: اقا علی شاید نبینید پیام من رو ولی ارزوی موفقیت دارم برای شما و خانوادتون با دیدن اینکه شما با شرایطی که داشتید تونستید همچین نتیجه ای بگیرید باعث شد من هم خیلی امیدوار بشم و شروع کنم به درس خوندن دوبارهعلی از رفقای درجه یکه من هست. واقعا کارش درسته و ما همه توی شریف بهش افتخار میکردیم. امیدوارم موفق باشی شمام. |
RE: رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - ali123321 - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ)omidelf نوشته شده توسط: اقا علی شاید نبینید پیام من رو ولی ارزوی موفقیت دارم برای شما و خانوادتون با دیدن اینکه شما با شرایطی که داشتید تونستید همچین نتیجه ای بگیرید باعث شد من هم خیلی امیدوار بشم و شروع کنم به درس خوندن دوبارهعلی از رفقای درجه یکه من هست. واقعا کارش درسته و ما همه توی شریف بهش افتخار میکردیم. امیر جان امروز بعد از مدت ها یک سری به سایت زدم...... شما خودت از بزرگان شریف بودی داداش... همه لطف دوران ارشد به همکلاس بودن با رفیق هایی مثل تو بود.... |
RE: رتبه ۲۷ امنیت و شبکه ۱۱۲ تجارت - darush12 - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ
خدا قوت |