|
|
رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - reyhaneh64 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط: واو! من درصدا رو تازه دیدم !!! ممنونم ازت جای کسیو تنگ نکردی خیالت تخت من اصلا به زبان نرسیدم وقت کم آوردم فقط به یه تست رسیدم: -۱ هم به خاطر یه ریدینگی بود که خوندمو سریع یه تستشو زدم که منفی شد. ۵۰۴ و essential رو حفظم دوست خوبم و تمام مقالاتو انگلیش میخونم. در سطح ۳۰-۴۰ زبانو میزدم ![]() مصلحت نبوده خوب. ممنون بابت ابراز همدردیت. (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)hp1361 نوشته شده توسط: سلام سلام مهم شرکت کردن که نیست مهم رسیدن به مرور و یادگیریو وقت گذاشتنه. و جمع کردن مناسب مطالب. سال اولیه که رسیدم تمام درسارو بخونم و برای مرور به همشون رسیدم به جز الگوریتمو ساختمان . متاسفانه وقت نکردم الگوریتموساختمانو دوره کنم.و ۰ زدمشون و تستای شک دارو ریسک نکردم. والا درصد تخصصیم بالای ۵۰ بود.و مشترک یه کوچولو بیشتر. ![]() کلا از فارغ التحصیلی تا الان شاغلم به صورت تمام وقت و تعهد به کارم دارم.تحت هیچ شرایطی هم نمیتونم رهاش کنم.برام خیلی اولویت داشت. از سال ۹۰ هم تصمیم جدی برای ارشد گرفتمو، برنامه بلندمدت ریختم همراه با کارم، که یه شریف برسم اما نشد.
|
|
رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - hp1361 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
سلام ممنون از پاسخ من هم شاغل هستم. هدفم از پرسیدن سوال این بود که ببینم چند بار تلاش کردید(سال) و چقدر مصمم بودید.به هرحال تلاش سالانه برای رسیدن به هدفی خیلی سخته و همت بالایی می خواد و البته برنامه ریزی درست. مطمئا کسی که رتبه ای مثل شما آورده نمیاد صرفا برای شرکت کردن امتحان بده! اینکه چند سال تلاش کنی و علی رغم موفق نشدن باز هم ادامه بدی برای من مهمه. میخوام به همچین چیزی برسم! موفق باشید |
RE: رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - reyhaneh64 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)hp1361 نوشته شده توسط: سلام کنکور ۹۰ فقط نظریه و سیستم و منطقی ومعماری و هوشو ریاضی مهندسی رسیدم خوب بخونم. بدون مرور. رتبم بماند ![]() کنکور ۹۱ منطقی معماری نظریه سیستم هوش مدار الکتریکی ریاضی مهندسی آمارو رسیدم اما بدون مرور ![]() رتبم ۵۹۰ کنکور ۹۲ همرو تونستم بخونم به همراه مرور اما ساختمانو الگوریتم مرورشو وقت نشد. ![]() که میخواستم بذارم واسه سال بعد ![]() جمعه ها همیشه به درس خوندن اختصاص داشت تنها وقت ازادم بود که هیچ وقت هدرش ندادم از تمام تعطیلات رسمی طی این ۳ سال استفاده کردم.تفریحاتو تا حد امکان کنسلش کردم. مهمانی ورزش ....کنسل. مرخصیامم هدر ندادم و هر سال تا ماکسیمم حالت ۳۰ روز استحقاقیو گرفتم. و روزای دیگه هم حداقل ۲-۳ ساعت اونم شبا میخوندم به صورت مفید. همچنین اینکه اکثر کلاسای نصیرو تابستون ۹۰ شرکت کردم حتی دروسی که قوی بودم مثل نظریه و تاثیر واقعا زیاد و بالقوه ای روی سرعت خوندن و درک بهتر مفاهیم داشت برام. سر زدن به مانشت جز تفریحات و باعث هیجان و انگیزه برام بوده.و خیلی تاثیر داشته تا الان. ![]() تا حد زیادی باید صبور بود. اگر یکبار دیگه برگردم هیچ وقت چنین برنامه ایو پی نمیگیرم با اینکه الان راضیم. ![]() تجربم میگه خوندن واسه کنکور و کار با هم جمع نمیشه. و تنش و اضطراب زیادیو داره. |
|
رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - white bird - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
تبریککککککککککککککککککککککک افرین به این همتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت |
|
رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - ghaderiyaser - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
تبریکات فراوان |
|
رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - nkhdiscovery - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ
الان شما اولویت هاتون رو چه جوری میزنین؟ |
RE: رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - reyhaneh64 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط: الان شما اولویت هاتون رو چه جوری میزنین؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجا مشخص کردم خواهشا نظرتونو اعلام کنید. ممنون از آقای قادری و white bird عزیز |
|
رتبه ۱۲۵ هوش مصنوعی - rata - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
سلام واقعا تبریک میگم,آفرین به تلاشو همت شما... منم به این نتیجه رسیدم که هیچی رو نباید با درس قاطی کرد امیدوارم با راهنماییهای خوب شما برای سال۹۳ نتیجه دلخواهمو بگیرم |