بررسی سوالات پایگاه داده کنکور ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - babakab110 - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ ق.ظ)saeidm نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ramezanpour.r نوشته شده توسط: سلام بچه ها رابطه ۲nf جزء کلید نباید با صفت های دیگه رابطه داشته باشه کلید p,y است |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - saeidm - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ ق.ظ)babakab110 نوشته شده توسط:درسته . ۲nf نیست و ۱nf است(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ ق.ظ)saeidm نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ramezanpour.r نوشته شده توسط: سلام بچه ها |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - notelo - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ ق.ظ)saeidm نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ramezanpour.r نوشته شده توسط: سلام بچه ها ۲NF میشه!!! باهات موافقم، چون شرط ۲NF بودن اینه که از داخل کلید اصلی فلشی بیرون نیاد که نیومده!!! ۳NF هم نیست چون به صورت تراگذری P داره X رو میده و X که کلیده داره Q رو میده که P هم Q رو میده...به این ترتیب BCNF هم نخواهد شد...(البته شکلی که کشیدین شکل اصلی نیست، شکل اصلی از P به سمت X , Q , R فلش بیرون اومده (دفترچه رو از YADMANE.COM بگیرید) به امید موفقیت همتون (۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: سوال اول پایگاه داده را چی زدید ؟ همون که میگفت در مورد انتخاب کلید اصلی کدام گزینه درست است ؟ دوست من شما FDها رو از رو چی میکشی؟ مفهوم؟! به نظر من به مقادیر بستگی داره...چون مثلا میگیم استاد فقط میتواند یک درس بر دارد پس میتونیم از رو این بفهمیم که با داشتن استاد میتونیم درس مربوطه رو داشته باشیم...اما اگر هر استاد چند تا درس میداد دیگه همچین استدلالی غلط بود پس به مقادیر وابستس!! |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ
یادمه اولین اصلی که از FD یاد گرفتم این بود که میگفت FD یک نوع وابستگی معنایی داره.زمانی که شما یک تعداد خیلی زیادی خصیصه دارید که باید با آنها یک جدول بسازید، این کار خیلی سختیه که شما بخواهید کلید اصلی را انتخاب کنید که Unique باشه ولی اگه به مفهوم دقت کنید مثلاً میدانید که شماره دانشجویی یک مفهوم unique برای همه باشه پس لازم نیست که خصیصهها را اینقدر با هم ترکیب کنید تا کلید اصلی انتخاب کنید . برای موضوعاتی مثل کاهش ناپذیری و ..... نیز از همین مفهوم استفاده میکنیم کلید اصلی رابطه هم p, y است ولی z به جزیی از کلید اصلی وابسته است پس وابستگی نا کامل دارد و شرط ۲nf بودن نقض میشه |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ب.ظ
معیار دفترچه D است که دوستان در سایت لینکشو گذاشتن. دوستانی که میگن سوال ۳۷ گزیته ۳ درست نیست دلیلشون چیه ؟ |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - notelo - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: یادمه اولین اصلی که از FD یاد گرفتم این بود که میگفت FD یک نوع وابستگی معنایی داره.زمانی که شما یک تعداد خیلی زیادی خصیصه دارید که باید با آنها یک جدول بسازید، این کار خیلی سختیه که شما بخواهید کلید اصلی را انتخاب کنید که Unique باشه ولی اگه به مفهوم دقت کنید مثلاً میدانید که شماره دانشجویی یک مفهوم unique برای همه باشه پس لازم نیست که خصیصهها را اینقدر با هم ترکیب کنید تا کلید اصلی انتخاب کنید . برای موضوعاتی مثل کاهش ناپذیری و ..... نیز از همین مفهوم استفاده میکنیم دوست من اونی که میگین FD وابستگی معناییه غلطه!! FD وابستگی تابعیه!!! Functional Dependency پس با توجه به تابع بودن، می دونیم که تابع هم وابسته به مقادیره نه مفهوم!!! موفق و پیروز باشید |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ب.ظ
کتاب مقسمی یا روحانی رانکوهی را مرور کنید به این نتیجه میرسید |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - www - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ
سوال ۳۷ شبیه به این سوال را در کتاب ارشد سپاهان حل کرده فصل ۳ برو نگاه کن جواب میشه گزینه ۴/ |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - notelo - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: یادمه اولین اصلی که از FD یاد گرفتم این بود که میگفت FD یک نوع وابستگی معنایی داره.زمانی که شما یک تعداد خیلی زیادی خصیصه دارید که باید با آنها یک جدول بسازید، این کار خیلی سختیه که شما بخواهید کلید اصلی را انتخاب کنید که Unique باشه ولی اگه به مفهوم دقت کنید مثلاً میدانید که شماره دانشجویی یک مفهوم unique برای همه باشه پس لازم نیست که خصیصهها را اینقدر با هم ترکیب کنید تا کلید اصلی انتخاب کنید . برای موضوعاتی مثل کاهش ناپذیری و ..... نیز از همین مفهوم استفاده میکنیم در مورد نقض کردن شرط ۲NF f بودن هم باهاتون موافق نیستم!! کلید اصلی رابطه با توجه به رابطه کلید اصلی X,Y,Z هستن نه P,Y پس شرط ۲NF نقض نمیشه و چون دیگر صفات به جزعی از کلید اصلی وابسته نیست یا به عبارت دیگر از داخل کلید اصلی نباید فلشی بیرون اومده باشه که نیومده! موفق و پیروز |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - www - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۶ ب.ظ
در مورد این سوالم بگم که ۱nf میباشد حالا چرا یکم به شکل دقت کن شکل را ساده کن کلیدات را در بیار میشهp,y در ضمن با z جز کلید نیست و قسمتی از کلید با غیر کلید رابطه دارد پس ۲nf نیست. |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ
اگر شما کلید اصلی رابطه را X, Y, Z در نظر گرفتهاید چه جوری p را تعیین میکنید یا به عبارتی دیگر دترمینال p جه جیزیه ؟ میتونی از این کلید خصیصه ای را مشخص کنی که ؟----->p را برقرار کنه ؟ اما من با P, Y که از کلید رابطه شما هم کوتاهتر است میتونم به تمام خصیصه های دیگه لینک بگیرم من کتاب ارشد سپاهان را ندارم میتونی عکسی از اون سوال بگیری و بذاری ؟ ضمناً این کتابها مرجع نیستند |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - notelo - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۶ ب.ظ)www نوشته شده توسط: در مورد این سوالم بگم که ۱nf میباشد حالا چرا یکم به شکل دقت کن شکل را ساده کن کلیدات را در بیار میشهp,y در ضمن با z جز کلید نیست و قسمتی از کلید با غیر کلید رابطه دارد پس ۲nf نیست. دوست گل من!! این شکل اصلا نیاز نیس که شما کلیدش رو پیاد کنی به اون خوشگلی کلید رو داده دیگه!! X,Y,Z کلیدن که همه رو با هم تو کادر گذاشته!!! |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - www - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۴ ب.ظ
نکته انحرافی این سوال همینه. شما با استفاده از کدوم قاعده میگین وقتیy میدهدz راz هم جز کلید اصلی است. با قوانیت ارمسترانگ که در تضاده حرف شما. |
RE: حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - notelo - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۴ ب.ظ)www نوشته شده توسط: نکته انحرافی این سوال همینه. من طبق اون استدلال نکردم! وقتی x,y,z هر سه داخل مستطیل هستند و هر سه!!! تکرار میکنم! هر سه با هم q,r رو میدن! از کل مستطیل فلش کشیده! نه تک تک x و y! به این خاطر که y تو شکل z رو میده نگفتم که اون سه تا با هم کلیدن، طبق استدلال بالا گفتم! تازه یه چیز دیگه که اینجا میشه بهش فکر کرد اینه که هیچکس p رو نمیده و اون رو هم باید کلید در نظر بگیریم!! اما شکل گفته کلید اون سه تان و P جزوش نیس و ما باید طبق صورت سوال پاسخ بدیم! (۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: کتاب مقسمی یا روحانی رانکوهی را مرور کنید به این نتیجه میرسید دوستان برای تمامی شما آرزوی موفقیت میکنم اما کتاب های پوران و مخصوصا مقسمی و سپاهان و غیره منابع خوبی برای کنکور نیستن (البته نه همشون) و فقط برای پر کردن بازار وارد میشن و اشتباهات بدی دارن. مقسمی واقعا اشتباهات وحشتناکی در تک تک کتابایی که بیرون داده داشته، من به سواد ایشون شک دارم! البته دوست ندارم به کسی توهین کنم اما واقعا ایشون شورش رو در آوردن، بابا آدم تو ۲ الی ۳ تا درس مسلطه که کتاب میده بیرون نه کل دروس ارشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
حل سوالات پایگاه داده ۹۰ - hatami - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ
من هیچ جایی پایگاه داده نخوندم که اگه دور یکسری از خصیصهها مستطیل بکشی اون کلیده ؟؟؟؟!!!! دوست عزیز داری اشتباه میکنی فکر کن اصلا این شکل را نکشیده بود و فقط رابطه هاشون را داده بود اونوقت شما کلید را چی انتخاب میکردید . با شکل که نباید کلید را پیدا کرد |