مجموعه مشاوره ارشد - روشهای تست زنی - نسخهی قابل چاپ |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - admin - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یکی از راهکارها برای پریدن خواب نرمش کردنه! این تعداد دراز نشست و شنا رو که گفتی اگه من برم مدال طلای بازیهای آسیای رو که کسب میکنم هیچ احتمالاً توی المپیک هم به یه نقره قناعت خواهم کرد و با غرور به کشورم بر خواهم گشت!! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ف.ش - ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یکی از راهکارها برای پریدن خواب نرمش کردنه! من اگه اهل دراز نشست بودم که نمره تربیت بدنیم ..... نمیشد! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mosaferkuchulu - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: منم یه مدت میرفتم کتابخونه ولی خوب اونجا هم یکمی درس میخوندم و بعد میرفتم توی نمازخونه میگرفتم میخوابیدم به خاطر همین دیگه نرفتم گفتم توی خونه بمونم بهتره.یه مدت هندزفری میگذاشتم و توی کتابخونه رادیو گوش میدادم ولی اونم جواب نداد چون حواسم میرفت به بحثهای توی رادیو (نیست خیلی جالبن!!) من فکر کنم از بچگی این مشکل و داشتم. فکر می کنم دلیلش اینه که توی اتاق خوابتون (یعنی اتاقی که توش می خوابین درس می خونین) می تونین صبحها برین توی یه اتاق که کسی توش نمی خوابه درس بخونین یا اینکه پنجرهی اتاقتون و باز بذارین. توی کتابخونه هم چون خیلی ساکته و معمولا واسه اینکه صدای بیرون نیاد تو همیشه پنجرهها بسته هست و هوا عوض نمی شه، خوابتون می گیره! بهترین کار اینه که یه کم پنجرهی اتاق و باز بذارین.حتی اگر سردتون بشه! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ۵۴m4n3h - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:من جوونیام روزی ۱۰۰-۱۵۰ تا دراز نشست میرفتم ۵۰-۶۰ تا هم شنا(03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یکی از راهکارها برای پریدن خواب نرمش کردنه! (۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من اگه اهل دراز نشست بودم که نمره تربیت بدنیم ..... نمیشد! منم قبلنا اهل ورزش نبودم! همیشه توی مدرسه کمترین نمرهی کارنامه م مال ورزش بود! (۱۸) اما یه چند سالیه که ورزش میکنم، کاملاً این رو حس میکنم که کیفیت زندگیم رفته بالا! الآن هم از باشگاه برگشتم پر از انرژی هستم برای درس خوندن! برعکس هر روز این موقع که کسل میشم! صبحها اگه نرمش نکنم همه ش خمیازه میکشم |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mahdi20 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ
من ورزشکار نیستم، ولی ورزشکاران را دوست دارم . |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - ف.ش - ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ ب.ظ
منم پارسال همین موقعها میرفتم اروبیک مربیمون به من میگفت رفاه السلطنه! چون ورزشهای سخت رو دودر میکردم! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ۵۴m4n3h - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: منم پارسال همین موقعها میرفتم اروبیک مربیمون به من میگفت رفاه السلطنه! چون ورزشهای سخت رو دودر میکردم! aerobic هم مگه ورزشه؟ (شوخی) ولی خب به نظرم این مدل ورزشا، مخصوصاً برای ماها که رشته های فنی مهندسی میخونیم یه کم کسل کننده باشه! انجام یک کار تکراری و تقریباً به نظرم بدون هیچ خلاقیتی! |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - hsh88 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۱ ب.ظ
آقا برید سر درستونننننننننننننننننننننننننننن! تخمه خورونه؟!!!! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ۵۴m4n3h - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۱ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: آقا برید سر درستونننننننننننننننننننننننننننن! حالا به فرض هم تخمه خورونه! مگه پوستاشو ریختیم توی حیاط شما که میاید گیر میدید؟! عجبا! |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - hsh88 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ
خوب منمممممممممممم را بدید پس آدامس خرسی دارید؟میخام:دی |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - admin - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: من ورزشکار نیستم، ولی ورزشکاران را دوست دارم . خیلی تیکه به جایی بود!! کلی خندیدم |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - hanif - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ق.ظ
در ضمن دمای اتاقت هم نباید زیاد باشه افاق خانم |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - arshad90 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ب.ظ
چه تاپیک جالبی بود! کلی خندیدم... حالا یه نکته. کم کم باید عادت کنیم ظهرا نخوابیم. واسه اینکه خواب آلودگی کم بشه من خودم ظهرها رو نمی خوابم و می شینم مثلا یه ازمون می زنم یا فقط تست می زنم که حوصلهام سر نره و خوابم بگیره... ساعت ۵:۳۰ تا ۶ بعد از ظهر هم یه چرت کوتاه می زنم تا بتونم تا آخر شب درس بخونم. شب ساعت ۱۱:۳۰ تا ساعت ۸:۳۰ صبح خواب می تونه باعث بشه از ۹ به بعد اگرم بخواین خوابتون نبره.... گرچه با این روش یه ۲ ساعت تایم صبح رو از دست می دین اما مغز باید برای تایم ۲ تا ۵:۳۰ آماده بشه... فکر کنم دیگه وقتی نداریم واسه تمرین دادنش. پس زودتر با هر سیستمی که راحت ترین شروع کنین اما ظهر رو نخوابین. |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - grayman - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۴ ب.ظ
روشی که من برای جلوگیری از خواب دارم علاوه بر قهوه و نسکافه و ... از این روش استفاده می کنم. وقتی می خوام دراز بکشم و از درس بزنم به این فکر می کنم که مثلا چی رو تو آرمون قبلی فرمولش رو یادم رفته بود یا مثلا تو مبحث زبان شرطیها رو یادم هست یا نه. اگه به خاطر نیاوردم فرمولشو میرم سراغ کتابم و نگاع می کنم و تو همین گیرو دار میبینم ۱ ساعت درس خوندم و کلی تست هم زدم. مثلا روش هیون تو آنالیز عددی رو در آزمون آخر آزمایشی یادم نبود برای همین فرمولشو خوندم و یه چندتایی تست زدم و یهو دیدم مباحث دیگه عددی رو هم دارم مرور می کنم. اینطوری میشه که خواب از سرم می پره. ایجاد انگیزه باعث میشه که انری پیدا بشه و وقتی انرژی باشه خواب خبری نیست.... |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - mahdi20 - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۹ ب.ظ
مراحل مطالعه |