تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور ۹۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: سوالات تخصصی - mehr.iman - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۶ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ب.ظ)zr2358 نوشته شده توسط:  آخیش
جواب ۲ بشه
هر کدومش میخواد باشه فرقی نمیکنه
منم زدم دوتا،یادمه b هم چپ گردی داشت که first تشون اشتراکش تهی نمیشد،امیدوارم ۲ تا باشه!
سوال آخر کامپایلرو یادتونه،من زدم ۳،یعنی S کمتر از L بود Reduceهاش،درسته؟Confused
طراحی پیاده سازی اون ارجاع‌ها میشد ۹،۴؟
پایگاه یه سوتی دادم اون پیوندرو فک کردم طبیعیه،زدم ۲،کامل بود،سوال دیگه از این آسونتر نمیشدUndecided

RE: سوالات تخصصی - parvaz_hj - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۲ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۶ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:  
(30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ب.ظ)zr2358 نوشته شده توسط:  آخیش
جواب ۲ بشه
هر کدومش میخواد باشه فرقی نمیکنه
منم زدم دوتا،یادمه b هم چپ گردی داشت که first تشون اشتراکش تهی نمیشد،امیدوارم ۲ تا باشه!
سوال آخر کامپایلرو یادتونه،من زدم ۳،یعنی S کمتر از L بود Reduceهاش،درسته؟Confused
طراحی پیاده سازی اون ارجاع‌ها میشد ۹،۴؟
پایگاه یه سوتی دادم اون پیوندرو فک کردم طبیعیه،زدم ۲،کامل بود،سوال دیگه از این آسونتر نمیشدUndecided

s را دقیق یادمه نوشته بودن
s-->ABC|D
A--->aA|landa
B--->Bb|a
D--->b
حالا کجا s داره؟؟؟؟؟؟
همون ۲ تا میشه
بچه‌ها بقیه سوالا‌ی تخصصی رو بگید....

پایگاه کلید خارجی که کاهش ناپذیره نمی تونه r2,r3 باشه اگه بود r2 یا r3 میشد....چون کلید خارجی یا کلید اصلی یا کلید فرعی می تونه باشه یا r2 یا r3...
من زدم r2

سوالات تخصصی - zr2358 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۳ ب.ظ

منم زدم R2
سوال نرماله میشه ۱NF ولی نمیدونم چرا من زدم BCNF!!

RE: سوالات تخصصی - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۰ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۲ ب.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:  s را دقیق یادمه نوشته بودن
s-->ABC|D
A--->aA|landa
B--->Bb|a
D--->b
حالا کجا s داره؟؟؟؟؟؟
همون ۲ تا میشه
بچه‌ها بقیه سوالا‌ی تخصصی رو بگید....

پایگاه کلید خارجی که کاهش ناپذیره نمی تونه r2,r3 باشه اگه بود r2 یا r3 میشد....چون کلید خارجی یا کلید اصلی یا کلید فرعی می تونه باشه یا r2 یا r3...
من زدم r2
حقیقت من سوال کامپایلر را یادم نیست امیدوارم همون ۲ تا بشه
کلید خارجی هم به نظر من R2 میشد
پیوند هم تعداد سطرها یادم نیست ولی یا ۴ بود یا ۵ (پیوند کامل بود)
سوال آخر کامپایلر هم من زدم برابرند چرا که گرامرش Slr بود و اگه SLR باشه جدولش با LALR یکی میتونه باشه
نظرتون در مورد سوال اول کامپایلر چیه ؟ اون جدوله که گفته بود تعداد حالت که میتواند کاهش پیدا کند چند تا است ؟

RE: سوالات تخصصی - parvaz_hj - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۰ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۲۰ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط:  حقیقت من سوال کامپایلر را یادم نیست امیدوارم همون ۲ تا بشه
کلید خارجی هم به نظر من R2 میشد
پیوند هم تعداد سطرها یادم نیست ولی یا ۴ بود یا ۵ (پیوند کامل بود)
سوال آخر کامپایلر هم من زدم برابرند چرا که گرامرش Slr بود و اگه SLR باشه جدولش با LALR یکی میتونه باشه
نظرتون در مورد سوال اول کامپایلر چیه ؟ اون جدوله که گفته بود تعداد حالت که میتواند کاهش پیدا کند چند تا است ؟

چه عجب یکی بود که سوال اول را حل کرده!!! خیلی مفهوم جالبی داشت کاری هم نداشت
فکر کنم درست زدم ۳ تا شد....یعنی شیفت داشته باشیم به یه سطر که در اون سطر کاهش داشته باشیم ....۳ تا اینجوری میشد....شما؟؟؟؟؟؟

سوالات تخصصی - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ

من زدم ۱ چرا که فکر کنم منظور سوال این بود که اگه این جدول clr باشه کدوم حالت‌ها را میتونه کاهش بدیم که قلمهای هسته‌ای یکسانی دارند میشدکه reduceها و شیفتهای با شماره یکسانی دارند و ففط دو تا حالت ۲و ۳ با هم چنین خاصیتی را داشتن مثل کاری که در تبدیل جدول clr به LALR میکردیم

RE: سوالات تخصصی - parvaz_hj - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۹ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط:  من زدم ۱ چرا که فکر کنم منظور سوال این بود که اگه این جدول clr باشه کدوم حالت‌ها را میتونه کاهش بدیم که قلمهای هسته‌ای یکسانی دارند میشدکه reduceها و شیفتهای با شماره یکسانی دارند و ففط دو تا حالت ۲و ۳ با هم چنین خاصیتی را داشتن مثل کاری که در تبدیل جدول clr به LALR میکردیم

نمیدونم!!!! اما دقیق می دونم که اصلا نگفته بود اینجوری ...
دقیق بگم گفته بود
شیفت به جدول حذف شده، کاهش "در جدول حذف شده "داشته باشه!!!نه کاهش به جدول حذف شده!!!!
که کاهش به...بود بله اینی که شما می گید....

سوالات تخصصی - hatami - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ق.ظ

سوال ۲۵ کامپایلرش اشتباه جواب داده . گزینه ۲ درسته شک نکنید پایگاه داده اش آسون بود طراحی الگوریتمش هم بد نبود ولی کامپایلرش یکم سخت بود