بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - reza_memari_sharif - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ)ahe2 نوشته شده توسط: سلام بر دوستاندرباره سوال ۶۲ خوب شما فکر کن از ساعت ۱:۰۰:۰۱ تا ۲:۰۰:۰۱ بوده در این صورت دیگه این مشکل پیش نمیاد.... درباره سوال ۶۳ هم صحبت شما کاملا درسته ولی همچین چیزی رو که شما و خیلیای دیگه میگین رو نمیشه با کلید ساختش با کلید فقط می توان سری یا موازی کرد و یا ترکیب این دو.... موافقین؟؟ با ۴ سوال بخش تجسمیت کاملا موافقم اگه می دونی لطف کن جوابسوال ۸۲ هم بگو..... موفق باشی |
بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - mahdiii - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
۸۲ دو میشه |
بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - reza_memari_sharif - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که ۶۲ میشه ۴ |
بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - saba_1984 - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
سلام من استعداد تحصیلی رو اینجوری جواب دادم: ۴۶- ۳ ۴۷- یادم نیست چی زدم ولی به نظرم (۱) میشه ۴۸- ۳ ۴۹- ۳ یا ۴ هنوزم شک دارم ۵۰- ۳ یا ۴ هنوزم شک دارم ۵۱- یادم نیست چی زدم ولی به نظرم (۴) میشه ۵۲- ۳ (ولی سر جلسه احتمالا غلط زدم) ۵۳- ۱ ۵۴- ۴ ۵۵- ۱ ۵۶- ۱ که انگار ۲ میشه ۵۷- نزدم ۵۸- ۱ ۵۹- ۳ ۶۰- نزدم ۶۱- نزدم ۶۲- ۱ ۶۳- ۱ ( فکر غلطه) ۶۴- فکر کنم ۴ (کلی حل کردم الان دیگه حس حل کردنش نیست) ۶۵- نزدم ۶۶- یادم نیست (احتمالا ۴) ۶۷- ۳ ۶۸- ۱ (یادم نیست اونجا هم همینو زده باشم) ۶۹- ۱ ۷۰- ۲ ۷۱- نزدم ۷۲- نزدم ۷۳- نزدم ۷۴- نزدم ۷۵- نزدم ۷۶- نزدم ۷۷- یادم نیست زدم یا نه ولی به نظرم ۳ میشد ۷۸- ۴ ۷۹- یادم نیست ولی فکر کنم ۴ ۸۰- نزدم ۸۱- ۱ ۸۲- ۳ ۸۳- ۳ ۸۴- نزدم ۸۵- نزدم |
بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - امیدوار - ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ
سوال ۵۶ گزینه ۴ درسته ۲۶ گوی هم وزن + یک گوی سنگین تر = ۲۷ گوی اینا رو به سه دسته ی ۹ ۹ ۹ تقسیم کرده یکی رو میذاریم کنار دو دسته ی دیگه رو وزن میکینم اگر کفه ها مساوی بود گوی سنگین تر توی دسته بیرونیه و اگر یک کفه رفت پایین واضحه دیگه خوب مرحله دوم ۹ گوی رو به سه دسته ۳ ۳ ۳ و باز تکرار ملال آور زندگی و مرحله آخر ۱ ۱ ۱ و اوریکا اوریکا ..... سوال ۶۲ ثانیه شمار دقیقا یکبار بیشتر از روی ساعت شمار عبور عبور عبور (نه ملاقات یا رسیدن) می کند و گرینه ۱ درسته |
RE: بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - ashkan_d13 - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
سوال ۶۰: گزینه ۲ ۶۲ قطعه نخ داریم، طول هر قطعه میشه ۰/۰۷۳ متر (۴/۵ تقسیم بر ۶۲) دورترین فاصله از نقطههایی که آتیش میزنیم ۵/۵ هست، ضربدر عدد بالا میشه ۰/۴۰۲ که طول نخ با دورترین نقطه میشه؛ پس زمان لازم برای سوختن کل نخ میشه ۰/۴۰۲ ضربدر ۶۰ که برابره ۲۴ تقریباً |
RE: بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - rascal1364 - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ
با سلام سوال ۶۳ مگه نمیگه که وقتی که هر ۳ کلید در حالت صفر اگه باشن اون وقت لامپ خاموش هستش اگر ۳ تا کلید داشته باشیم با حق انتخاب دو حالت (۰و۱) مگه کلا ۸ حالت نیست؟ و فقط توی یک حالت لامپ خواموش هست( ۰ ۰ ۰) و جواب خیلی ساده هستش اگه اشتباه صورت سوال را فهمیدم لطفا راهنمایی کنید |
بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - mahdiii - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ
سوال گفته با تغییر هر حالت وضعیت لامپ تغییر میکنه. یعنی تنها ۰و۰و۰ خاموش نیست.(این فقط شروعه) ممکنه تو حالتهای بعدی که چراغ روشنه با یه تغییر خاموش بشه دومرتبه |
RE: بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - ahe2 - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ)rascal1364 نوشته شده توسط: با سلام یکم اشتباه متوجه شدین با هر تغییر کلید حالت لامپ عوض خواهد شد که مثلا ۰۱۱ خاموش میشه چون ۰۰۱ روشنه و با فشار دادن یه کلید دیگه حالت اون رو عوض می کنیم و خاموش میشه که می تونه عبارت ۰۱۱ یا ۱۰۱ باشه |
RE: بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - FARMOKH - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
سلام دوستان یه سری به این لینک بزنید،کلید های احتمالی رو نوشتن،ضرری نداره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بررسی سوالات استعداد تحصیلی کنکور دکتری سال ۹۲ - برای کلیه رشته های فنی - poopi - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: کم کم دارم به این نتیجه میرسم که ۶۲ میشه ۴ کاملا موافقم. هم حالتی وجود داره که مساوی باشه هم حالتی وجود داره که عقربه شمار رو کمتر از ساعت شمار ببینه |