![]() |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - نسخهی قابل چاپ |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - soniasa - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ب.ظ)مصطفی محمودی نوشته شده توسط: منم هستم ولی به نظرم بهتره چندین درس رو با هم بخونیم نه فقط یکی!!! دوست عزیز خوش اومدین .... در ارسال ۱۴ توضیح داده شد |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - rata - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
منم موافقم,حتی زبانم میتونیم شروع کنیم,من دارم زبانو میخونم |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - RadMan - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ
منم سالها از لیسانسم میگذره، شاغلم و میخوام شروع کنم. به امید موفقیت. |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - soniasa - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ)rata نوشته شده توسط: منم موافقم,حتی زبانم میتونیم شروع کنیم,من دارم زبانو میخونم عالیه..... من کتاب ۵۰۴ رو دارم می خونم لغاتشو |
RE: یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - rata - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
به نظرم کتاب زبان عمومی پارسه جالبتره,این نظر شخصی منه ![]() ![]() |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - مصطفی محمودی - ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ب.ظ
دوستان یه پیشنهاد برای زبان خوندن دارم آره کتاب ۵۰۴،۱۱۰۰ و پارسه خیلی خوبه ولی من میگم کتاب (essential words for the toefl(barron's هم بخونید...همینطور که میدونید زبان ارشد آزمون تافل هست...حتی تو برنامه صعود هم اینو گفت...حالا یه نگاهش بدازید ضرر نمیکنید خیلی کتاب قوی هست |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - soniasa - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ب.ظ)مصطفی محمودی نوشته شده توسط: دوستان یه پیشنهاد برای زبان خوندن دارم حتما ممنون از پیشنهاد خوبت دوست عزیز (۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ)rata نوشته شده توسط: به نظرم کتاب زبان عمومی پارسه جالبتره,این نظر شخصی منه باشه پارسه رو من شخصا دارم و شنیدم که اونم کتاب خوب و مفیدیه |
RE: یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - ahmad002 - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
سلام به همه من چند روزه هست که شروع کردم واسه ارشد! گسسته میخونم و زبان، هرزگاهی هم سیستم عامل(چون این ترم سیستم عامل دارم، یکم مفهومی تر میخونم که بعداً فقط مرورش کنم) الان من گسسته مال پوران رو چند فصلی خوندم، راستش زیاد جالب نبود، الان یه کتاب مدرسان شریف هست و قلی زاده میخوام اونارو بخونم! اگه بخوام گریمالدی بخونم،چه مترجمی بخرم؟ سایتی هست که بتونم اینترنتی بخرم؟چون من شهرستانم،فاصله ام دوره تا تهران! خواهشاً کسی میدونه کمک کنه! |
RE: یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - rata - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ahmad002 نوشته شده توسط: سلام به همه سلام دوست عزیز من ترجمه شمس رو دارم از انتشارات فاطمی, خودم تازه خریدم کلا تعریفشو زیاد شنیدم بله به سایت "کتابفروشی فردا" برید و سفارش بدید براتون پست میکنن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم تلفن:۰۲۱۶۶۴۰۶۱۶۰ |
RE: یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - ahmad002 - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ)rata نوشته شده توسط:(24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ahmad002 نوشته شده توسط: سلام به همه بسیار ممنون، راهنمایی بسیار خوبی کردین! از سایت انتشارات فاطمی هم میشه سفارش داد! راستی منم چون تازه شروع کردم واسه ارشد، هربرنامه ریزی که کردید به منم خبر بدید،من رشته ام IT هستش، به راهنمایی همتون نیاز دارم! |
RE: یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - rata - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ)ahmad002 نوشته شده توسط:(24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ)rata نوشته شده توسط:(24 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ahmad002 نوشته شده توسط: سلام به همه خواهش میکنم, کمکی باشه دریغ نمیکنم ![]() |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - nasrolah - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ
منم برا ارشد ۹۳ میخونم دوستان منم هستم |
RE: یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - rata - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ
[quote='nasrolah' pid='169792' dateline='1363274029'] منم برا ارشد ۹۳ میخونم دوستان منم هستم سلام خوش اومدید |
یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - soniasa - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
دوستان همراه ، زبان + گسسته + ریاضی مهندسی موفق باشین |
RE: یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟ - ahmad002 - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ)soniasa نوشته شده توسط: دوستان همراه ، زبان + گسسته + ریاضی مهندسیگسسته رو تا کی باید بخونیم؟ من دارم تازه کتاب خریدم اونم گریمالدی، زیاده! بنظرتون تا کی تمومش می کنم؟ راستی یه سوال دیگه الان روزی چند ساعت درس بخونیم کافیه؟اخه من میترسم همه توان رو بذاریم واسه درس خوندن بعدش تا مهر بیشتر نتونیم! واسه همین باید برنامه ریزی کنیم که روزی چند ساعت درس بخونیم!!!! راستی واسه زبان، من هرشب رو گذاشتم واسه زبان! الان یه کم قواعدش یادم رفته! اگه از دوستان کسی قواعد زبان رو از مبتدی مبتدی داره واسم بزاره!..... بسیار ممنون! |