تالار گفتمان مانشت
گسسته خواندن یا نخواندن - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
گسسته خواندن یا نخواندن - TnT - 11 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ

گسسته رو باید خوند اونم کامل ! تمام مفاهیم پایه ای رشته کامپیوتر تو گسسته هست درسته سوال ازش کمه ولی خیلی از مباحث دروس دیگه بهش ربط پیدامیکنن مثل همین ساختمان داده و الگوریتم و حتی سیستم عامل و نظریه و پایگاه اگه دقیق خواستین با جزییات و مبحث میگم!

گسسته خواندن یا نخواندن - Majid.. - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ

سلام. تجربه من
من کنکور ۹۲ واسه اولین بار گسسته خوندم.( ۴ جلدی گریمالدی)
۸ فصل اول (به جز اون ۲فصلش که توی کنکور ازش سوال نیومده ) با تمام تمریناتشو خوندم
از تابستون خوندم بعد رفتم سراغ پوران دیدم چقد خلاصه بوده و من نمیدونسم
سوالای آیتی، نرم و علوم چند سال پیشو هم خوندم که اونا خیلی راحتتر از آیتی بودن!
نزدیکای کنکور بود که کتاب مدرسانو دیدم (نرسیدم حسابی بخونم) اما ظاهراً بد نبود
نتیجه:
۲ تست درست زدم یکیش هم فک کنم از استرس به جواب نرسیدم! (۳۳ درصد گسسته آیتی هم خدایش خیلیه)

راستی

از چه قبول شم چه نشم از آقای msz(آقا مهدی) ممنونم چون راهنمایی ایشون منو به سمت گسسته کشوند.
اگه امسال اونی که میخواسم نشد قطعاً دوباره گریمالدی رو به نیت ۴جلدش شروع میکنم!

گسسته خواندن یا نخواندن - خانه سبز - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ

هرکسی نظر خودش رو داره به نظر من خوندن گسسته اشتباه هستش.. اگر کسی بخواد براش توضیح هم میدم
منظورم هم از اشتباه افرادی هستن که با درس نتونستن رابطه برقرار کنن و الان برا کنکور می خوان بخونن

RE: گسسته خواندن یا نخواندن - omidranjbar - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ

(۱۷ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ)shahram_sis نوشته شده توسط:  گسسته بیشتر از کتاب پروان خوندنش اشتباهه...مطمئنا تست ها رو اگر هم بلد باشی حل کنی،انقدر زمان میخواد که باید بی خیالش بشی(مثل کنکور امثال!)با پوران تا ۳ تا رو واقغا میشه زد به شرط ۲ بار خوندن

قبول دارم.
منم فقط از رو پوران خوندم از ۵ تا سوال امسال ۴ تا درست جواب دادم، باس ۲ ۳ دور پوران و خوند تستاشم بیشتراشو زد.

(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  هرکسی نظر خودش رو داره به نظر من خوندن گسسته اشتباه هستش.. اگر کسی بخواد براش توضیح هم میدم
منظورم هم از اشتباه افرادی هستن که با درس نتونستن رابطه برقرار کنن و الان برا کنکور می خوان بخونن

میتونین به من توضیح بدین چرا؟؟