![]() |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - نسخهی قابل چاپ |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - shozdeh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ
خوشم میاد هیچی یادم نیست!!!! اما اونایی رو هم که یادمه یکی در میون درست غلط زدم!!!!! |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mirmahdi - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
باسلام طبق کلید سنجش درصدار من: زبان ۴۲ ریاضی ۵۸ مشترک ۶۷ تخصصی نرم ۵۸ تخصصی هوش ۴۱ البته از نظر من ۵ سوال ۴۷ به دلیل عدم وجود جواب در گزینه ها ۶۲ به دلیل ایراد در صورت سوال و گزینه ها ۶۷ به دلیل ایراد در صورت سوال ۷۰ به دلیل ایراد در صورت سوال و ۱۰۱ به دلیل عدم وجود جواب در گزینه ها باید حذف بشن همچنین ۳ سوال ۳۹ گزینه ۲ به جای ۱ ۴۰ گزینه ۲ به جای ۱ و ۹۷ گزینه ۳ به جای ۴ باید تصحیح بشن از نظر من باقی سوالات ایرادی ندارن. موفق باشید |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mamady1 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:با این وضعیت ریاضی حتما رتبت زیر ۵۰ست شک نکن(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)mamul نوشته شده توسط: سلام بچه ها. |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - armin_b00ter - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ)mirmahdi نوشته شده توسط: زبان ۴۲با این درصدا که ۱ شدی بابا. تبریکات فراوان |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mamul - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ)mizgly نوشته شده توسط:سلام امیرحسین.ترکوندی ها.بابا رتبه یکی(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Dr_spam - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ
زبان ۳/۳ ریاضی ۲ مشترک ۳۴/۵ هوش ۲۷/۵ بچه ها امیدی هست ؟ :-| معدل ۱۶/۵۵ |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - toofanmx - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
من نخونده ، کنکور دادم. یعنی اصلا نتیجه اش واسم مهم نبود. ولی درصدام اینجوریه زبان : ۳۳% ریاضی : ۲۵ % مشترک : ۵۵% تخصصی نرم : ۴۰% [/php] |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Dr_spam - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ)mamul نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ)mizgly نوشته شده توسط:سلام امیرحسین.ترکوندی ها.بابا رتبه یکی(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: میتونی از همین حال برای ثبت نام شریف اقدام کنی ![]() |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - E.SH - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ
زبان ۲۶% ریاضی ۸% مشترک ۳۵% تخصصی هوش ۳۹% |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - mamul - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ)mizgly نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: خیلی کارت درسته.تو نخونده یکی.من عاشقتم امیرحسین(صادق) بچه ها به نظرتون من با این درصدا کجا قبول میشم؟ زبان ۳ ریاضی ۳۵ مشترک ۲۵ تخصصی معماری ۵۰ |
RE: درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - gh elham - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
خدااااااااااااااااااااااااااااا اخه چرااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نتیجه اینهمه زحمت این نبود تین انصاف نیست ![]() |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - amiaty - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ
زبان ۲۰ ریاضی ۲۱ مشترک حدودا ۳۰ تخصصی هوش ۴۶ رتبه ۳۸۰ تا ۴۰۰ اینا میارم بنظرتون؟؟من شبانه هوش فردوسی میخوام |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - sepide_66 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
زبان: ۱۱ ریاضی:۱۲/۵ مشترک: ۲۷ نرم:۲۵ معدل:۱۴/۵۶ بنظرتون امیدی هست روزانه یا شبانه بیارم؟ ![]() (۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ)amiaty نوشته شده توسط: زبان ۲۰آره حتما همون حدودا میشی.تخصصی و ریاضی خوب زدی |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - Fardad-A - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
بنظرم زیاد خودتون را درگیر این درصدها نکنید. با تجربه ها میدونن که کلید بعد از اعتراض عوض میشه و اصلا" ملاکی برای تعیین رتبه نیست.گاهی خیلی تغییر میکنه. وقت تون را صرف یافتن جوابهای درست و اعتراض در موقع مناسب کنید. البته میشه حساب کرد ولی بشرطیکه فقط درستهای مطمئن را که سنجش هم همونا را درست گفته حساب کنید. در ضمن رتبه خیلی بستگی به بقیه داره. قبولی هم که بستگی به رتبه و ظرفیت داره. بنابراین زیاد نه ناراحت بشید از این درصدها و نه خیلی خوشحال. وقت تون را صرف تعیین درست و غلطهای کلید سنجش کنید. سازمان سنجش حالا حالا ها برای رژه روی اعصاب ملت وقت داره ![]() |
درصدای بچه های مهندسی کامپیوتر بر مبنای کلید اولیه سنجش - freidoony - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
آخ قلبم.. همه رو همون که فکر می کردم شد به جز یه دونه سوال اونم سوال ۷۰ که زده ۴!!! من ۳ رو زدم آخه چرا درصدام زبان ۰ ریاضی ۲۵ مشترک ۳۷/۰۳ تخصصی نرم ۴۳/۷۵ اگه اون یه دونه هم بشه ۳ مشترک می شه ۴۳ اون وقت حداقل به علم و صنعت می تونیم امیدوار شیم، به خاطرم کارم حتما باید تهران قبول بشم خدایا کمکم کن |