کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - نسخهی قابل چاپ |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - osho - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)majid_22 نوشته شده توسط: سوال ۸۴ هوش آیتی فکر کنم غلط باشه فقط! ۴۸ مطمدن هستی درسته؟اخر تو مدرسان هم درخت فراگیر کمینه رو زده بود |
کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - mohammadjavadkho - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
سوال ۳۴ آیتی هم هیچ کدوم از گزینه ها درست نیست!! |
کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - irisadaf - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ
سوالات غلطاز روی دفترچه b) ۳۲ ریاضی مهندسی کلا باید حذف بشه ، آقا فرداد حل تشریحیش را گذاشتن. ۴۰ محاسبات عددی گزینه ۲ میشه این دیگه کاملا ضایعه که n را وارونه گرفته اگه n کوچکتر از max(kt( باشه که به جواب نمیرسه ۵۵ گزینه ۱ میشه که به اشتباه ۳ زده ، گزینه ۱ میشه چون رشته aaa را نمیتونه تولید کنه ۶۲ باید حذف بشه به خاطر ایرادش ۶۷ هم باید حذف یا حداقل با تاثیر مقبت گرفته بشه ۷۰ هم گزینه ۳ واضحه که از همه غلط تره نمیدونم رو چه حسابی زده ۴ ۷۱ اگه اون ۱ms را حساب نکنیم میشه ۳۹/۶۶ نه دیگه ۳۹/۳۳ که این زده . جوابش با صورت سوال حتما بالای ۴۰ میشه و این سوال هم باید حذف شه ۱۲۰ را هم مشکوکم، من میگفتم میشه ۳ چون از همش نتیجه میشه ولی مطمئن نیستم خواهشا بچه ها هماهنگ باشن و همه سوالات غلط را بفرستن |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - sm.ayyoubzadeh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ)osho نوشته شده توسط: کسی مطمئن هست که ۴۳ طراحی چه می شود؟به نظر میاد به BFS مربوط باشه کافیه Finding Even Cycles Even Faster bfs رو سرچ کنین |
کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
بچه ها دیدین کلید مدرسان چقدر غلط ط ط ط... داشت غلط های سازمان سنجش هم کم نیست ها!! |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - sm.ayyoubzadeh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: سوال ۳۴ آیتی هم هیچ کدوم از گزینه ها درست نیست!!من درخت گزینه ۴ رو کشیدم روی وایت برد درست بود ۱۰۲ یال داشت |
کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - alidg - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
سوال ۴۵ تمرین CLRS گزینه ی ۱ درسته! سوال ۴۷ رو که با مثال نقض حل کردم میشد ۴! سوال ۴۸ اگه یه مربع با وزن یال های ۱و۲و۳و۴ در نظر بگیریم میشه ۳! سوال ۸۴ که دو تا گزینه ی درست داره سنجش اومده یه گزینه سوم علم کرده!! بخدا اینا دیونن!!!! سوال ۹۱ هم که چن تا گزینه ی درست داره!! چجوری میشه اعتراض کرد؟؟؟ |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - هاتف - ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ
خب قبل از اینکه یه بلایی سر لینک بیاد، اون رو به مانشت انتقال بدیم کلید دفترچه های A و B و C مهندسی کامپیوتر |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - mohammadjavadkho - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)sm.ayyoubzadeh نوشته شده توسط:یعنی با ۱۰۲ یال هم میشه چنین درختی کشید اما اینجا برعکس گفته.یعنی گفته اگر ۳۴ راس داخلی داشته باشه اونوقت ۱۰۲ یال داره که این نادرسته.چون ممکنه ۱۰۱ یا ۱۰۰ یال داشته باشه.(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: سوال ۳۴ آیتی هم هیچ کدوم از گزینه ها درست نیست!!من درخت گزینه ۴ رو کشیدم روی وایت برد درست بود ۱۰۲ یال داشت |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - sm.ayyoubzadeh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)osho نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)majid_22 نوشته شده توسط: سوال ۸۴ هوش آیتی فکر کنم غلط باشه فقط! اینی که صورت سوال گفته یعنی وزن هر یال بیش تر از اونه یا مساوی باهاشه(که اگر یکتا باشه فقط بزرگ تر از اونه) یعنی این کمترین هست پس باید توی درخت فرگیر کمبنه بیاد اگه قراره جایی بیاد نه توی بیشینه |
کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - Dr_spam - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
بنظرم سوال ۵۵ هم گزینه ۱ درسته هم گزینه ۳, جفتشون نمونه نقض دارن. طبق دفترچه B |
کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - nader618 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ
۵۱ و ۵۲ رو هم فکر کنم اشتباه زده ۵۲ مگه اون منفیه اشتب نبووود؟؟؟ |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - mahua - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ)sm.ayyoubzadeh نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ)osho نوشته شده توسط: کسی مطمئن هست که ۴۳ طراحی چه می شود؟به نظر میاد به BFS مربوط باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. bfs نمیتونه دور پیدا کنه چه زوج چه فرد!! |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - sm.ayyoubzadeh - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)alidg نوشته شده توسط: سوال ۴۵ تمرین CLRS گزینه ی ۱ درسته! سوال ۴۵ مگه همون بزرگترین زیر رشته ی مشترک نیس مرتبه ی اجزاییش میشه [tex]O(k.n)=O(n)[/tex] که به نظر درست میرسه با این که جز الگوریتم های پویا هست (البته خودم هم ۱ رو زدم) (۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط:درختش باید کامل باشه ها چه جوری با ۱۰۰ یا ۱۰۱ یال میشه؟(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)sm.ayyoubzadeh نوشته شده توسط:یعنی با ۱۰۲ یال هم میشه چنین درختی کشید اما اینجا برعکس گفته.یعنی گفته اگر ۳۴ راس داخلی داشته باشه اونوقت ۱۰۲ یال داره که این نادرسته.چون ممکنه ۱۰۱ یا ۱۰۰ یال داشته باشه.(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: سوال ۳۴ آیتی هم هیچ کدوم از گزینه ها درست نیست!!من درخت گزینه ۴ رو کشیدم روی وایت برد درست بود ۱۰۲ یال داشت |
RE: کلیدهای ارشد ۹۲ روی سایت قرار گرفت - MR_KH - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)sm.ayyoubzadeh نوشته شده توسط:یه رشته بیشتر نداریم ، مشترکو بین چی پیدا کنیم؟(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)alidg نوشته شده توسط: سوال ۴۵ تمرین CLRS گزینه ی ۱ درسته! |