![]() |
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - نسخهی قابل چاپ |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)shahbazi نوشته شده توسط: با این اوصاف همه سوالات غلطه دیگه سوال ۹۶ repeat-untilرو چی زدید؟ |
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - azad_ahmadi - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ
بابا اون سوال که خیلی تابلو بود دیگه. reapet until شرط در آخر چک میشه و اگه شرط درست باشه خارج میشه. گزینه ش یادم نیست، اما اونو مطمئنم درست زدم. یه شرط داره که آخر چک میشه و یه حالت وضعیت ادامه که مقدار رو برای شرط ایجاد میکنه. |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - Siavash_K - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
سوال ۶۲ منطقی علاوه بر مواردی که سایر دوستان بهش اشاره کردند، گزینه سومش هم همونطور که در تصویر مشاهد میکنید ظاهرا قسمت تایپ نشده داره ( قسمت هایی که با دایره قرمز مشخص کردم)... سرجلسه هم این موضوع رو به مراقب گفتم ایشون هم تایید کردند که این گزینه درست تایپ نشده... ![]() سوال ۵۲ ساختمان هم کاملا مشخص هست که باید مثبت بی نهایت نوشته میشد که اشتباها نوشته شده منفی بینهایت... |
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - هاتف - ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: هاتف جان، از اینکه خروجی رو یالهاست میشه فهمید مدار میلیه. اما تو محاسباتش من هرکاری کردم نشدکه نشد. ۴بار جدول براش کشیدم. اما نمی دونم فکر کنم اشتباه کردم.شاید. نزدمش.آهان، خب روش حل تون فرق داشته. راستش یکی از حالت ها رو انتخاب کردم و طبق فرمول داده شده خروجی ها رو چک کردم، خیلی راحت گزینه درست بدست اومد. حالا انشالله بعدی ها رو درست حساب کردید. (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Siavash_K نوشته شده توسط: سوال ۶۲ منطقی علاوه بر مواردی که سایر دوستان بهش اشاره کردند، گزینه سومش هم همونطور که در تصویر مشاهد میکنید ظاهرا قسمت تایپ نشده دارهفکر نکنم اینو حذف کنن، یه Space اضافی خورده، من که AB و BX فرض اش کردم. (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط:بیشتر توضیح میدید؟!(21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: این سوال حافظه نانویکبار اینو حل کردم و میشه ۱۶۹۰۰۰ ولی حالا توضیح میدم که چرا سوال اشتباه مفهومی نداره-دقت کنید گفته با استفاده از حافظه روش نانو حجم حافظه چقدر میشه؟؟ خوب واضحه دیگه منظورش حجم حافظه کنترل با استفاده از این روش چقدر کم میشه!! به نظرم کسانی که این مبحثو خوب درک کرده بودن این سوال جز ساده ترین سولای معماری بود این سوال اعصاب منو بهم ریخت! |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: بابا اون سوال که خیلی تابلو بود دیگه. reapet until منم گزینه ۱ زدم طبق دفترچه B |
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - arta.66 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: بیشتر توضیح میدید؟!ببین دوستم حجم حافظه کنترل میشد ۲۰۰۰۰۰ توو حالت عادی. وقتی از نانو استفاده می کنی ۳۱۰۰۰ بیت نیاز داری که در واقع نسبت به جمله بندی سوال همین میتونه جواب باشه ولی منظور طراح میزان صرفه جویی بوده که مثلا اومده سوالو مفهومی تر کنه که بچه هارو به تناقض انداخته!! رو اینکه کلید اولیه گزینه ۴ شک ندارم ولی ۱ درصد شاید حذفش کنن که خدا نکنه حذفش کنن |
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - amir.svr - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
به نظرم ۱۰۵ هر دو گزینه ۱و ۲ درسته چون lossless ربطی به اینکه fd گم بشه نداره و lossless خودش یکی از شروط عمل تجزیه است و اگر رابطه (R : (A,B.C باشد A->B باشد تجزیه (R1 : (A,B و (R2 : (A.C قطعا lossless می باشد پس گزینه ۱ و۲ درسته. پس اینم جز اشتباهاته. |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - F.ebrahimi - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Siavash_K نوشته شده توسط: سوال ۶۲ منطقی علاوه بر مواردی که سایر دوستان بهش اشاره کردند، گزینه سومش هم همونطور که در تصویر مشاهد میکنید ظاهرا قسمت تایپ نشده داره ( قسمت هایی که با دایره قرمز مشخص کردم)... سرجلسه هم این موضوع رو به مراقب گفتم ایشون هم تایید کردند که این گزینه درست تایپ نشده... جواب گزینه ۲ درسته شما Ta , Tb رو با xor کردن Q , Q* حساب کن میبینی که اصلا به گزینه ۳ احتیاج نداریم خدا کنه سوالای منطقی حذف نشه |
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - هاتف - ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: ببین دوستم حجم حافظه کنترل میشد ۲۰۰۰۰۰ توو حالت عادی. وقتی از نانو استفاده می کنی ۳۱۰۰۰ بیت نیاز داری که در واقع نسبت به جمله بندی سوال همین میتونه جواب باشه ولی منظور طراح میزان صرفه جویی بوده که مثلا اومده سوالو مفهومی تر کنه که بچه هارو به تناقض انداختنه بابا اون تیکه اول توضیحات اش داستان بود! شما دوباره سوال رو بخونید و به هر آدم منصفی نشون بدید ببینید چطور از جمله ی "میزان حجم حافظه چقدر است" برداشت "میزان حافظه صرفه جویی شده چقدر است" رو می کنه؟! اون دقیقا حجم حافظه بعد از فشرده سازی رو خواسته، نمیشه شما بگید منظورش میزان صرفه جویی بوده که! شاید شما وقتی حجم حافظه نانو رو حساب کردید و توی جوابا نبود گفتید برم صرفه جویی رو حساب کنم بعد دیدید توی گزینه ها هست اما این قابل قبول نیست ها. |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - amir.svr - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: ببین دوستم حجم حافظه کنترل میشد ۲۰۰۰۰۰ توو حالت عادی. وقتی از نانو استفاده می کنی ۳۱۰۰۰ بیت نیاز داری که در واقع نسبت به جمله بندی سوال همین میتونه جواب باشه ولی منظور طراح میزان صرفه جویی بوده که مثلا اومده سوالو مفهومی تر کنه که بچه هارو به تناقض انداختنه بابا اون تیکه اول توضیحات اش داستان بود! اگه بخوایم این تحلیلم کنیم میزان صرفه جویی اون جواب نمی شد صرفه جویی اینجوری میشه ۲۰۰۰ *۹۲ که میشه ۱۸۴۰۰۰ |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: ببین دوستم حجم حافظه کنترل میشد ۲۰۰۰۰۰ توو حالت عادی. وقتی از نانو استفاده می کنی ۳۱۰۰۰ بیت نیاز داری که در واقع نسبت به جمله بندی سوال همین میتونه جواب باشه ولی منظور طراح میزان صرفه جویی بوده که مثلا اومده سوالو مفهومی تر کنه که بچه هارو به تناقض انداختنه بابا اون تیکه اول توضیحات اش داستان بود! من دقیقا همین کاری که شما گفتید انجام دادم،بلاخره آدم باید به هر راهی متوسل بشه تا به گزینه ها برسهhttps://manesht.ir/forum/images/icons/tongue.gif |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - m2h - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
کسی در مورد ریاضی ها نظری نداره؟ مثلا سوال ۳۷، با در نظر گرفتن توزیع دو جمله ای امید تعداد شکست تو ۴ بار تکرار میشه ۳/یعنی احتمالا ۳بار امتیاز منفی میگیره که میشه منفی ۶ امتیاز. یا سوال ۳۶، مشخص نکرده اگه دو نفر از ۳نفر سکه ی تاق بیارن تکلیف چیه!باید همون ۲نفر دوباره سکه بندازن یا ۳تاشون دوباره بندازن یا نه اون دو نفری که تاق اوردن پولو تقسیم کنن؟ |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - Siavash_K - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)F.ebrahimi نوشته شده توسط: جواب گزینه ۲ درسته شما Ta , Tb رو با xor کردن Q , Q* حساب کن میبینی که اصلا به گزینه ۳ احتیاج نداریم این سوال متاسفانه کلکسیون ایراد هست، علاوه بر تمام مواردی که تا الان گفتیم اگر قرار باشه گزینه ۲ درست باشه باید جهت فلش های قسمت بالایی نمودار هم عوض بشه (تو شکل پایین کامل نشون دادم). قضیه هم خیلی ساده است با یک مقدار دهی ساده به توابع این موضوع به راحتی مشخص میشه... فکر کنم تنها سوال منطقی بود که نزدم، خودمم شخصا میخواستم گزینه ۲ رو بزنم ولی آخرین لحظه پشیمون شدم، در مجموع واقعا این سوال از ساده ترین سوال های این آزمون بود ولی متاسفانه این ایرادات فاحش سوال رو به کل بهم ریختند... همچنین به نظر من هم به احتمال بسیار زیاد کلید طراح همون گزینه ۲ هست... شخصا کاری هم به این قضیه ندارم که حذفش میکنند یا نه، هدف بنده فقط نشون دادن ایرادات واضح این سوال بود. از لحاظ فنی و تکنیکی هم اگر بخوایم به این سوال نگاه کنیم این سوال اصولا یک سوال کاملا مشکل دار محسوب میشه... موفق باشید ![]() |
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - leila_2020 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
من سوال ۷۱ سیستم رو با اینکه تو روی سوال نوشته بود تعویض متن رو ۱ در نظر بگیرین دیدم جواب تو گزینه ها نیست منم برداشتم بدونه تعویض متن حساب کردم شد ۳۹/۶۶ ![]() |
RE: مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت - sarasarasara - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: کاشکی گزینه ۱ رومیزدم بعید میدونم سوال حذف بشه من خودم و کشتم دو سه بار حلش کردم ولی اصلا نمی شد هم با Ta امتحان کردم هم با Tbهم با y اما هیچکدوم درست نبود بعد گفتم حتما کلا اشتباه دارم فکر می کنم وقتم داشت می رفت بی خیالش شدم رفتم سراغ بعدیا ![]() اما بعدش دو سه تا از دوستام می گفتن این که خیلی آسون بود یکیش و امتحان می کردی معلوم میشد جواب چیه ؟ دیگه مطمئن شدم خودم خنگول بازی کردم آخه منطقی رو دوره نکرده بودم |