|
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: [دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - rezaei.m - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)ariazad نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه هایی که نمیتونید باز کنید مشکل از adob reader هستش من فایل .rar رو دانلود کردم، پسورد نمیخواد! |
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - mehdi.m2 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)rezaei.m نوشته شده توسط:دوست عزیر خود فایل پی دی اف پسورد روشه.(20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)ariazad نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه هایی که نمیتونید باز کنید مشکل از adob reader هستش من از هر سه لینک دانلود کردم ولی پسورد لازم داره. یکی از بچه ها لطف کنه کانورت کنه و دوباره اپ کنه. ممنون |
|
RE: [دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - nkhdiscovery - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ
دوستانمون درست میگن فایل پیدیاف خودش رمز شده تازه روش رمزش هم معلوم نیست منم با لینوکسم، نه تنها رمز داره که به هیچ یک از روش های معمولی که سرچ کردم هم رمزش برداشته نشد. یه نفر که پیدیاف پرینتر نصب داره رو سیستمش لطف کنه فایل رو باز کنه و یه پرینت پیدیاف جدید ازش بگیره و بذاره . بسی لطف میکنین ![]() من فقط موندم اون ادوب خر چه جوری نشون میده همین جوری آخه بی اجازه آخه :دی |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - nimam - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
با evince باز نکنید. Adobe برای لینوکس هم pdf reader داره. من با استفاده از اون باز کردم. |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - csharpisatechnology - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ
من که دانلود کردم با adobe acrobat reader باز شد.هیچ مشکلی هم نبود. |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - admin - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ
روی مک هم با هر چیزی که بگین باز میشه. اینکه رمز میخواد نشون میده که وسط کار چند تا بیتش خراب شده. https یه خرده دچار اختلال شده از مدیافایر بگیرید. |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - csharpisatechnology - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ق.ظ
این دفترچه ی A مهندسی کامپیوتر print screen گرفتم ریختم توی word : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - m@hboobe - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ق.ظ
باز شد دوستان هیچ مشکلی نداره! بعضی درسا دفترچه B که کپی دفترچه C هست!!! تازه الان عمق فاجعه رو فهمیدم و داغ بودم از ظهر تا الان نفهمیدم چطور گذشت ! |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - csharpisatechnology - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ق.ظ
اینم دفترچه ی B مهندسی کامپیوتر print screen گرفتم : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - csharpisatechnology - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ق.ظ
بررسی تست های ساختمان کنکور مهندسی کامپیوتر ۹۲ رو اینجا انجام بدید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: [دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - nkhdiscovery - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: روی مک هم با هر چیزی که بگین باز میشه. اینکه رمز میخواد نشون میده که وسط کار چند تا بیتش خراب شده. https یه خرده دچار اختلال شده از مدیافایر بگیرید. از مدیا فایر هم گرفتیم همون شد باز.... . دوستانی که مشکل داشتن باز نمیشد یا رمز میخواست، یکی از دوستان لطف کردن اینو برامون درست کردند. دفترچهی B هستش ممنون میشم از ادمین محترم اگه لینکش رو بذارن توی پست اول که دیگه مشکل پیش نیاد |
|
RE: [دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - sarasarasara - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
لطفا دفترچه ی c رو هم بذارید الان فهمیدم سوال ۶۸ رو زدم گزینه ۱ ولی یادم نیست گزینش چی بود وای ! فکر کنم اشتباه زدم
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - teacherpc - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ق.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط: این دفترچه ی A مهندسی کامپیوتر print screen گرفتم ریختم توی word :دستت درد نکنه سیشارپ جان من دنبال کد a بودم مرسی |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - yasinashk - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
پاسخنامه نداره بذارین ؟ خیلی دوس دارم بدونم چیکار کردم ! |
|
[دانلود] دفترچه کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ - mehrdad372 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
دفترچه من D بود از کجا میتونم پیداش کنم؟ |