|
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - Helmaa - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ
اینم سوالاش که دوستمون "individual" زحمت کشیدن گذاشتن. |
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - mis masi - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
منم use case زدم چون تو فصل ساخت یافته هم اومده بود ۲-۲ زدم پرت هم زدم |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - amin_2994 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ۱- کدام انسجام نسبت به بقیه مطلوبتر است؟ ۴-۱ به ترتیب از نا مطلوب به مطلوب اتفاقی (ابزاری) زمانی منطقی رویه ای ترتیبی ارتباطی لایه ای تابعی ۱-۲ ۲-۳ ۱-۴ ۵-؟؟ ۶-؟؟ |
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - Mindhunter - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
۱- تست بازیابی برای سیستم استفاده میشه ۲- گزینه ۴ صحیحه ۳- گزینه ۳ یعنی Pert ۴- انسجام منطقی (شک دارم) ۵- گزینه ۲ زدم، البته ۴ هم تقریبا می تونه درست باشه ۶- مطمئنا گزینه ۱ یعنی مورد کاربرده که ربطی به شی گرایی نداره |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - mohammadjavadkho - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ۱- کدام انسجام نسبت به بقیه مطلوبتر است؟ ۱-حتما گزینه ۴ ۲-حتما گزینه ۱ ۳-حتما گزینه ۲ ۴-گزینه ۴ ۵-حتما گزینه ۱ ۶-حتما گزینه ۴ در مورد سوال ۴ هم باید بگم که به نظر من میشه گزینه ۴ یا همون communication(ارتباط).چون use case و sequence diagram و class diagram از نمودار های اصلی شی گرایی هستن.و در مبحث شی گرایی صحبتی از communication digram نشده.البته من نمیدونم دوستان communication رو چطور همکاری ترجمه کردن.آخه همکاری خودش اسم داره!!!(collaboration) |
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - مورتن - ۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
صحبت از یک اسم نیست. ممکنه ده تا ااسم متفاوت تو منبع های مختلف داشته باشه. مهم اینه که در تعریف مورد کاربرد درمورد مفاهیم خاص شی گرایی چیزی نمیگه. |
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - admin - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
بچهها یعنی تست smoke جز تستهای سیستمی نیست؟؟؟؟ پس جز کدوم تستها قرار میگیره؟ از قدیم تست قبل از تست پذیرش همین نوع تستها بوده. مگه میشه جزو سیستمیها نباشه؟ شاید من آلزایمر گرفتم. آخه این ترم هم میخوام به بچههای مردم نرمافزار درس بدم
|
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - مورتن - ۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ق.ظ
دکتر جان اینکه جزو تست های سیستمی باشه یا نباشه شما وارد تر هستید اما اینجا تو کتابها ۴ تست رو جزو تستهای سیتمی معرفی کرده: اعتبار - یکپارچگی - بازیابی - امنیت |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - admin - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ق.ظ)مورتن نوشته شده توسط: یکپارچگیخوب تست smoke در بدترین حالت جزو همین نوع تست هست ![]() ببین چه بلایی سر نرمافزار آوردن که سوالاتش حفظی شده! |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - zhiwar - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ)ali007 نوشته شده توسط:با جواب ۴ تون موافق نیستم و به نظر من گزینه ۴ باید درست باشه تو کتاب مقسمی قشنگ تفکیکشون کرده(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: 1- کدام انسجام نسبت به بقیه مطلوبتر است؟ |
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - mahsa_a3moon - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: بچهها یعنی تست smoke جز تستهای سیستمی نیست؟؟؟؟ پس جز کدوم تستها قرار میگیره؟ از قدیم تست قبل از تست پذیرش همین نوع تستها بوده. مگه میشه جزو سیستمیها نباشه؟آخ جووووووون منم smoke زدم حتماً آقای دکتر درست میگن :دی |
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - northboy - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: بچهها یعنی تست smoke جز تستهای سیستمی نیست؟؟؟؟ پس جز کدوم تستها قرار میگیره؟ از قدیم تست قبل از تست پذیرش همین نوع تستها بوده. مگه میشه جزو سیستمیها نباشه؟تست smoke یا اعتیاد گونه برای تست مجتمع سازیه |
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - admin - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ
من چند تا نظر بدم در مورد سوالات: ۱. ترجمههای انجام شده خیلی توی فهم سوالات تاثیر بد گذاشته. به شخصه اصلاً نمیتونم برخی از ترجمهها رو بفهمم. بهتر بود کل سوالات رو انگلیسی مینوشتن! ۲. رویکرد طراحی سوال کاملاً حفظی بوده و برخی از سوالات اساساً دارای چند جواب هستند. ۳. communication معناش همکاری نیست بلکه collaboration چنین معنایی رو داره و جزو دیاگرامهای uml هست.
|
تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - admin - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ)northboy نوشته شده توسط: مجتمع سازیه= یکپارچگی
|
|
RE: تستهای مهندسی نرم افزار کنکور آی تی ۹۲ - Helmaa - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
تو این لینک که از وکیپدیا هست درباره Comunication diagram توضیح داده که تو UML 2 اضافه شده! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اما تو خط اولش : Unified Modeling Language (UML) is a standardized general-purpose modeling language in the field of object-oriented software engineering. The Unified Modeling Language includes a set of graphic notation techniques to create visual models of object-oriented software-intensive systems
حالا usecase diagram جزء نمودارهای تحلیل واسه object-oriented نیست؟؟ آقای دکتر لطفا راهنمایی کنید ،برداشت من کجاش اشتباهه! |