میزان سربار کش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
میزان سربار کش - fsi2013 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ
دوستان شما اول Set رو حساب میکنید یا اول tag رو تا جایی من میدونم اول Set حساب میشه باقی مونده به tag میرسه من اینطوری حساب کردم ولی نمیدونم چرا جوابم با شماها فرق داره |
RE: میزان سربار کش - ansarirobo - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: دوستان شما اول Set رو حساب میکنید یا اول tag رو تا جایی من میدونم اول Set حساب میشه باقی مونده به tag میرسه راه درست این هستش که اول ست حساب بشه بعد تگ ولی دوستانی که فرمول استفاده می کنن براشون فرقی نداره، شما چه جوابی به دست اوردین؟ |
RE: میزان سربار کش - fsi2013 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ
سلام خوبه که انلاین هستین eeeeeee اتفاقا روی صحبتم با شما بود که set رو ۱۳ بدست اورده بودین و اول tag رو حساب کردین فایل و اپلود کردم نمدونم چرا نشد الان بشد |
RE: میزان سربار کش - ansarirobo - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سلام خوبه که انلاین هستین جوابی که دادید درست هستش، جوابی که منم دادم درست بود، نگاه کردم جایی نبود که من ست رو ۱۳ گفته باشم من گفتم تگ ۱۳ هستش |
RE: میزان سربار کش - fsi2013 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط:بیت های کش چون گفته ۲M میشه ۲۱^۲ پس c=21(05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: بچه ها من با این سوال قسمت اخرش مشکل دارم.یعنی همش رو بلدم ولی سربار کش رو بلد نیستم منظورم این پست شیما بود که شما در ادامه اش به عنوان جواب رفتید که نوشته ست میشه ۱۴ تا |
RE: میزان سربار کش - ansarirobo - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط:بیت های کش چون گفته ۲M میشه ۲۱^۲ پس c=21(05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: بچه ها من با این سوال قسمت اخرش مشکل دارم.یعنی همش رو بلدم ولی سربار کش رو بلد نیستم در این جواب ست نوشته شده ۱۴ و تگ ۱۳ که همون جواب شما هست فقط ایشون با فرمول حل کردن تگ رو زودتر نوشتن، اگه واقعا بازم مشکلی هست از طریق تلفن با من تماس بگیرید. |
میزان سربار کش - fsi2013 - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ق.ظ
اشتباه دیدم لابد اکی مرسی برادر |