|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - admin - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ
امروز اتفاق جالبی افتاد! اومدم سیستم پرداخت رو امتحان کنم در بازگشت بانک بهم پیغام داد که جایزه خرید اینترنتی به شما تعلق گرفته!! در واقع هر بار پرداخت امکان جایزه بردن رو بیشتر میکنه! من هم که هی ریز ریز تست میکنم این احتمال برای من بیشتر شده. به هر حال ۵۰ هزار تومان جایزه الکی نصیب من شده! شاید قسمت مانشت بوده. ![]() نکته: بعضی اوقات وقتی هدیه میدین یه چیزی هم بهتون هدیه میدن
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - admin - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ
توی سیستم هدیه مخفی دیگه مبلغی به اون مبلغ کنونی افزوده نمیشه. ولی شمارش میشه و حسابش نزد مانشت و مدیران هست. از طرفی افراد از مزایایی هدیه دادن هم بهرهمند میشن. |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
الان من متوجه نشدم این قسمت که خارج شیم از مانشت هدیه بدیم درست شده یا مبلغ هدیه رو مخفی کنیم؟ اگه دومیه چه جوری باید این کارو انجام بدیم؟ جوابمو گرفتم! وقتی هدیه میدیم می تونیم تیک بزنیم که مخفی باشه. اگه درست کنید که نمایش در پروفایلش هم اختیاری باشه اگه امکانش هست و کار زیادی نمیبره ممنون می شم ![]() (۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: به هر حال ۵۰ هزار تومان جایزه الکی نسیب من شده! شاید قسمت مانشت بوده.با اجازه اقای دکتر نصیب درسته ![]() مبارک باشه جایزتون
|
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - jahani - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: الان من متوجه نشدم این قسمت که خارج شیم از مانشت هدیه بدیم درست شده یا مبلغ هدیه رو مخفی کنیم؟ اگه دومیه چه جوری باید این کارو انجام بدیم؟ آقا الان از کجا میشه اون پنهان سازی مبارک رو انجام داد دکتر جان؟ من که تغییری مشاهده نکردم خدایی |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ
همونطور که گفتم وقتی اون بالا دکمه هدیه+ رو می زنید یه بخش داره "هدیه مخفی" که یم تونید تیکش رو موقع پرداخت بزنید البته گاه من درست متوجه شده باشم
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - admin - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: آقا الان از کجا میشه اون پنهان سازی مبارک رو انجام داد دکتر جان؟ من که تغییری مشاهده نکردم خداییمن تیک هدیه مخفی رو براتون زدم
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - انرژی مثبت - ۳۰ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
امروز اخرین روز از دومین ماه پاییز بود و فردا اولین روز از سومین و اخرین ماه پاییز ![]() ان شالله که پاییز خوبی رو تا اینجا پشت سر گذاشته باشید و بقیش هم به خوبی و خوشی طی بشه. فکر کنم بتونیم بگیم روز شمار تا "روز مانشت " شروع شده فقط ۱۰ روز دیگر باقی است ![]() ![]() ان شالله که همیشه در راه عدالت اموزشی و کمک به دوستان عزیز مانشتی پایدار باشه البته با همراهی های شما کاربران عزیز
|
|
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Parva - 01 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
فقط ۹ روز دیگر باقی است ![]() ![]() شروع قشنگ ترین ماه از فصل زیبای پاییز مبارک باشه ![]() روزهای پرثمری رو براتون آززو دارم. همه باهم تو "روز مانشت" برای پایداری مانشت
|
|
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Sunshine Off - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ق.ظ
بچه ها منتظر رسیدن ۱۰آذرماه روز مانشت باشیدامیدوارم باهمدیگه ارتقاء علمی فرهنگی این سایت را بالا ببریم.
|
|
RE: جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Masoud05 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ
یاد روز شمار انتخابات افتادم
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Parva - 06 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ
فقط ۴ روز دیگر باقی است... |
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Helmaa - 07 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ق.ظ
۳ روز دیگر...
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Jooybari - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ق.ظ
دو روز
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - mohammadali1990 - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ق.ظ
ی سوال فنی: هرچند بار پرداخت جایز میده سیستم؟ احتمالش چنده؟ ۱تومن ۱نومن هدیه بدیم یهو جایزه بده حالشو ببریم :دی
|
|
جمعه دهم آذر ماه ۹۱ روز اول مانشت - Jooybari - 08 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ
فقط حساب کن سیستم ۵ برابر پرداخت تا سقف ۱۰۰ هزارتومن جایزه بده!! شما دوهزار بار ۱ تومن پرداخت کن شاید دوتا ۵ تومنی به حسابت واریز بشه.
|