![]() |
برنامه بعد از کنکور - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
برنامه بعد از کنکور - domani - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۰۱ ب.ظ
من که از همین حالا برنامه سفر دو روزه رو ریختم بعد از اون باز باید به ادامه کارم برسم . . . اما می تونم ظهرا رو بدون هیچ استرسی راحت بخوابم!شبا رو با دوستم برم بیرون و آخر شب باز برگردم به فیس بوک که مدتهاست نرفتم . . . و مهمتر از همه بعد ارشد چند تا عروسی دعوت دارم که حسابی می چسبه! اما خدایا این روزا رو کندتر بگذرون بعد ارشد به هر سرعتی که می خوای!!!!!! |
RE: برنامه بعد از کنکور - yasemi - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۵ ب.ظ
خوب من میرم آش خوری ۱۲/۱ ![]() ![]() ![]() ![]() |
برنامه بعد از کنکور - admin - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ب.ظ
منم یه دستی سر و روی مانشت میکشم که از این وضعیت بیاد بیرون و طراوتی بیشتر بگیره. الان هم دارم خودم رو برای درس دادن آماده میکنم و یه سری مطالب رو بازآموزی میکنم. خدایی استاد شدن هم دردسر داره و وقتگیره. دلم برای کنکور دادن تنگ شده. |
برنامه بعد از کنکور - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۱۲ ب.ظ
دکتر جان، اگه دلتون بخواد من مایلم این فرصت طلایی( ارشد ۹۰ )خودم را در اختیار شما بزارم . به هر رتبه ای هم که بیارید راضی هستم . |
RE: برنامه بعد از کنکور - babakab110 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ ب.ظ
اول استراحت.... ![]() کوه نوردی ![]() شنا ![]() برنامه نویسی ![]() زبان ![]() و خدمت مقدس سربازی ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: برنامه بعد از کنکور - mahdi20 - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ ب.ظ)babakab110 نوشته شده توسط: اول استراحت....آفرین . خودشه . همین کارهای شما منتهاش از آخر به اول |
RE: برنامه بعد از کنکور - ف.ش - ۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:آقای مهندس چرا تصویر پروفایل آرزو خانوم رو گذاشتین یه لحظه اشتباه گرفتم!(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ ب.ظ)babakab110 نوشته شده توسط: اول استراحت....آفرین . خودشه . |
برنامه بعد از کنکور - mahdi20 - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
تصویر پروفایل آرزو خانم ؟؟؟؟؟ |
RE: برنامه بعد از کنکور - Masoud05 - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ق.ظ
ماشاالله چقدر سرباز پشت کنکوری آماده اعزام داریم.خدا که یه جای درست و حسابی بیفتیم تا اینکه در راه خدا شهید بشیم ![]() (۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: منم یه دستی سر و روی مانشت میکشم که از این وضعیت بیاد بیرون و طراوتی بیشتر بگیره. میخواید شما جای من کنکور بدید و منم به جای شما درس میدم ![]() |
برنامه بعد از کنکور - mahdi20 - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۲۴ ق.ظ
با شهید شدن موافقم، اینطوری با سهمیه ایی که پیدا می کنیم راحتتر تو کنکور قبول میشیم |
RE: برنامه بعد از کنکور - hanif - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۵۰ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: کلاس زبان و آماده شدن واسه نوشتن مقاله های عالییییییییی و تخصص تویه چیزایی که کوتاهی کردم حتما خوشحال میشم ببینمتون |