تالار گفتمان مانشت
لینک جوابدهی سوالات در مورد دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: لینک جوابدهی سوالات در مورد دانشگاه آزاد - a_ hosein - 14 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ

(۱۴ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ق.ظ)saam نوشته شده توسط:  
(13 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط:  شما معدلتون چند بود و کجا قبول شدین ؟ آیا نفر اول ورودی خودتان بودین شما؟
(۱۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ)a_ hosein نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز.
شما که سال پیش بدون آزمون قبول شدی لطفا معدل و کارنامت رو قرار بده.
تو این سایت تایپیک های زیادی مربوط به این موضوع مطرح شده اما کسی جواب درست و نمونه ای رو مطرح نکرده Sad
سلام . معدلم ۱۷/۷۲ بود . مشهد قبول شدم. البته نرفتمShy

ممنون دوست عزیز.
میشه بگی که واحد تحصیلیت کجا بوده و اینکه سه ترمه تموم کردی دیگه نه؟ چون زده فارغ التحصیل بهمن پرسیدم. و اینکه نفر چندم تو ورودیهای خودت بودی؟
ممنون.

RE: لینک جوابدهی سوالات در مورد دانشگاه آزاد - Breeze - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ

(۱۴ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)a_ hosein نوشته شده توسط:  ممنون دوست عزیز.
میشه بگی که واحد تحصیلیت کجا بوده و اینکه سه ترمه تموم کردی دیگه نه؟ چون زده فارغ التحصیل بهمن پرسیدم. و اینکه نفر چندم تو ورودیهای خودت بودی؟
ممنون.
من آزاد کرج بودم. تو پروفایلم بود. کارشناسی ناپیوسته ورودی بهمن ۸۷ چهار ترمه تموم کردم بهمن ۸۹
دقیق یادم نیست. فکر کنم ۸۰ اینورا بودم

لینک جوابدهی سوالات در مورد دانشگاه آزاد - aryaee - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ

کاربر گرامی saam شما جزو نفر اول نبودین در ورودی خودتون ؟

RE: لینک جوابدهی سوالات در مورد دانشگاه آزاد - Breeze - 18 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ

(۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط:  کاربر گرامی saam شما جزو نفر اول نبودین در ورودی خودتون ؟
نه والله... ولی فکر کنم اینا همش شعاره . سهمیه ها رو هم مینویسن باید ۹۵ درصد نمره ی آخرین فرد قبولی رو بگیرن . ولی عملا اینجور نمیشه

لینک جوابدهی سوالات در مورد دانشگاه آزاد - aryaee - 19 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ

مرسی از راهنمایی شما. آخه درباره بدون کنکور آزاد هر کس یک چیز می گوید.!!!!! آیا دوستان شما هم قبول شدن بدون کنکور یا نه ؟

RE: لینک جوابدهی سوالات در مورد دانشگاه آزاد - Breeze - 22 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ق.ظ

(۱۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط:  مرسی از راهنمایی شما. آخه درباره بدون کنکور آزاد هر کس یک چیز می گوید.!!!!! آیا دوستان شما هم قبول شدن بدون کنکور یا نه ؟
نه متاسفانه ...
احتمالا اولویت بندی باشه . مثلا اولویت با اونایی که جزو ۱۰ در صد بودن . ولی عملا پر نمیشه و مجبورن از بقیه هم بگیرن