تالار گفتمان مانشت
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ

ببین این دانلود میشه.

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - masoudbg - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ

سلام
لینکش درست شده
اگه بتونی یه جا کتابشو آپلود کنی ممنون میشم

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 22 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ق.ظ

از این آدرس دانلود کنید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: جزوه یا فیلم آموزشی درس شناسایی آماری الگو PR - mhkpnu - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ب.ظ

دوستان سلام،من این ترم با درس بازشناسی الگو خیلی مشکل دارم،اصلا نمی تونم بفهمم چی به چیه،ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنن یا احیانا اگر جزوه یا کتاب خوبی سراغ دارن معرفی کنن.تشکر

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - marzieh - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ق.ظ

(۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  از این آدرس دانلود کنید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سلام.. این لینک دیگه کار نمی کنه ..

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ

اگه کسی میخواد بگه براش ایمیل کنم یا اگه این دوستانی که قبلا دانلود کردن بذارند.

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ekhorasan - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ

از این سایت میتونید دانلود کنید

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - leila - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ

با سلام
درخواست دریافت حل مسایل شناسایی آماری الگو و اگه جزوه فارسی در این مورد دارید ممنون میشم برام بفرستین

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - mahdieh1 - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ

سلام کسی pdf کتاب pattern recognition,sergios theoaaridis,fourth edition رو نداره؟حل تمرین کتابشو چی؟

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - pegah_M - 27 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ

از این ادرس میتونید یکسری جزوه و اسلاید برای درس pattern دانلود کنید.
موفق باشید