تالار گفتمان مانشت
این عبارت منظم را تحلیل کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: این عبارت منظم را تحلیل کنید - ahm1391 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ

(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)فوژان نوشته شده توسط:  من پوران ندارم ولی به نظرم میتونن نباشن چون نیومده بگه u با + یکیه بلکه اومده دوتا رشته رو باهم مقایسه کرده یعنی شما میتونی بیای بگی من از اولی a رو انتخاب میکنم و از دومی b رو انتخاب میکنم پس این دوتا برابر نیستن شایدم دارم اشتباه میکنم ولی اگه تو کنکور میزدم نیستن

اگه میشه لطفا جواب تست بالا رو تشریحی برام بگین
ممنون

(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ)فوژان نوشته شده توسط:  من پوران ندارم ولی به نظرم میتونن نباشن چون نیومده بگه u با + یکیه بلکه اومده دوتا رشته رو باهم مقایسه کرده یعنی شما میتونی بیای بگی من از اولی a رو انتخاب میکنم و از دومی b رو انتخاب میکنم پس این دوتا برابر نیستن شایدم دارم اشتباه میکنم ولی اگه تو کنکور میزدم نیستن

دومی و سومی a تولید نمیکنه چهارمی هم aab تولید نمیکنه

مگه در اولی bbba تولید میشه؟

RE: این عبارت منظم را تحلیل کنید - فوژان - ۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ

بله به این خوشگلی تولید میشه
شما اول هر دوتا a استارارو لاندا بگیر بعد دوتا b تولید کن بعد با b ودومین a استار یه a تولید کن
تشریحیشو بلد نیستم همینطوری به ذهنم رسید

RE: این عبارت منظم را تحلیل کنید - ahm1391 - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ

(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)فوژان نوشته شده توسط:  بله به این خوشگلی تولید میشه
شما اول هر دوتا a استارارو لاندا بگیر بعد دوتا b تولید کن بعد با b ودومین a استار یه a تولید کن

!!!! فک نکنم بشه ها!! ممنون روش بیشتر فک میکنم

این عبارت منظم را تحلیل کنید - فوژان - ۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ

(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ)ahm1391 نوشته شده توسط:  
(26 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)فوژان نوشته شده توسط:  بله به این خوشگلی تولید میشه

!!!! فک نکنم بشه ها!! ممنون روش بیشتر فک میکنم

والا نمیدونم سوالایه امتحانو من اینطوری جواب دادم شد ۲۰ شدیم حالا شاید تو کنکور جواب نمیده نمیدونم والا

RE: این عبارت منظم را تحلیل کنید - Bache Mosbat - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ

[tex]a^{0}\left ( ba^{0} \right )\left ( ba^{0} \right )\left ( ba \right ) = bbba[/tex]

گزینه ی اول رو اگر نگاه کنین می بینین که ما برای تولید سیگما استار احتیاج داریم که هم بتونیم اومدن a بعد از b رو تولید کنیم و هم بالعکس و استار این ها رو هم! شما هر ترکیبی که بخواین می تونین با گزینه ی ۱ ایجاد کنین.

RE: این عبارت منظم را تحلیل کنید - csharpisatechnology - 13 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ق.ظ

(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ahm1391 نوشته شده توسط:  
(26 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ)فوژان نوشته شده توسط:  سلام بله در مورد سواله اول من هم با ایشون موافقم چون که بر اساس این رابطه هر دوتایه اون عبارات با هم برابرن
[tex](a b)^{*}=(a^{*} b)^{*}=(a^{*}b^{*})^{*}=\sum ^{*}[/tex]

سوال دوم هم به نظرم اشکال چاپیه

پس چرا به نظرتون مولیفین محترم (دکتر نوراله و دکتر سهرابی) واضح اینو ننوشتن تویه کتاباشون که این عبارت مساوی سیگما استار ,در کتاب پارسه با جدول اومده تمام حالات ممکن رو بررسی کرده و در کتاب پوران هم در صفحه ۲۲ ههمین کار رو انجام داده ,چرا هیچکدوم این نگفتن اینن همون سیگما استاره ؟؟؟!!!!
کد php:
(a+b)* = (a* +b)* = zigma star 

اما عبارت های بالا با عبارت زیر مساوی نیستند
کد php:
(a*b*)* 
چون مثلا رشته ی زیر را تولید نمی کند
ba
==
مگه اینکه بین a و b علامت + یا u بذارن که میشه اجتماع

RE: این عبارت منظم را تحلیل کنید - فوژان - ۱۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ

اون عبارت درسته و رشته ba هم تولید میشه.