تالار گفتمان مانشت
کتاب شبکه ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: کتاب شبکه ۹۲ - mgshervin - 18 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ

سبک نگراش دکتر حقیقت یه چیز دیگست
کلا چون خودش ادم باحالیه ( از ویس های کنکوریش میگمBig Grin ) با حال هم کتاب نوشته ادم راحتر میتونه بخونه
کتاب هرچی هم خوب و کامل باشه اگه نتونی باش ارتباط برقرار کنی خوندنش زجر اوره

کتاب شبکه ۹۲ - friendchp - 20 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ

شمارو نمیدونم ولی به نظرم تا فصل۴ فیزیکش حقیقت کتاب شبکش خیلی مزخرفه البته برای بچه های آی تی
اما قبول دارم حل کردنش خدایی قشنگه.
در ضمن کتاب راهیان ارشد هم خیلی مناسبه هر چند که غلط و غلوط املایی داره اما مناسبه.
در کل اول روخونی از حقیقت بعدش خوب بخونید از روی راهیان ارشد.

کتاب شبکه ۹۲ - mohammad.ardeshiri - 20 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ

بچه ها دکتر حقیقت گفته احتمالا اواخر تابستان برای لایه های بالا تر یه pdf تهیه میکنه که برای مباحث راس نگران نباشید!

RE: کتاب شبکه ۹۲ - javad94 - 20 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ق.ظ

(۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  بچه ها دکتر حقیقت گفته احتمالا اواخر تابستان برای لایه های بالا تر یه pdf تهیه میکنه که برای مباحث راس نگران نباشید!

واسه این حرفتون منبعی هم سراغ دارین؟؟؟؟؟؟

با تشکر

کتاب شبکه ۹۲ - mohammad.ardeshiri - 20 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ

با خودشون صحبت کردم تو موسسه پارسه

کتاب شبکه ۹۲ - vahid 98 - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ

من هم سیستم عامل وهم شبکه پارسه چاپ ۹۲ رو خریدم اصلا هیچ فرقی نکرده البته چرا قیمتش فرق کرده

کتاب شبکه ۹۲ - pedram25teh - 25 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ

دوستان این نظر شخصی بنده است و به نظرم هز کسی با کتاب خاصی راحته:
من ۲تا لایه پایین رو (فیزیکی و پیوند داده) رو از روی حقیقت می خونم(فقط)
لایه های بالا رو اوا از کتاب حقیقت خوندم تا مباحث دستم بیاد چون کتاب روونیه و مطالب رو راحت می شه یاد گرفت در کنارش کتاب راهیان ارشد (فقط چاپ ۲) رو حتما می خونم
انتقال - شبکه - کاربرد هم حتما یه دور از روی راس می خونم
البته حل المسائل رو هم می زارم تو پاییز می خونم

کتاب شبکه ۹۲ - kashan64 - 07 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ

بچه ها کتاب شبکه دکتر حقیقت رو از کدوم فروشگاه اینترنتی میشه تهیه کرد؟؟

RE: کتاب شبکه ۹۲ - mohammad.ardeshiri - 07 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط:  بچه ها کتاب شبکه دکتر حقیقت رو از کدوم فروشگاه اینترنتی میشه تهیه کرد؟؟

از نمایندگی پارسه تو شهرتون میتونین تهیه کنین و چندتا از کتاب فروشیهای انقلاب پست هم میکنن

RE: کتاب شبکه ۹۲ - jahani - 07 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ

(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:  دوستان این نظر شخصی بنده است و به نظرم هز کسی با کتاب خاصی راحته:
من ۲تا لایه پایین رو (فیزیکی و پیوند داده) رو از روی حقیقت می خونم(فقط)
لایه های بالا رو اوا از کتاب حقیقت خوندم تا مباحث دستم بیاد چون کتاب روونیه و مطالب رو راحت می شه یاد گرفت در کنارش کتاب راهیان ارشد (فقط چاپ ۲) رو حتما می خونم
انتقال - شبکه - کاربرد هم حتما یه دور از روی راس می خونم
البته حل المسائل رو هم می زارم تو پاییز می خونم
من رویکرد این دوستمون رو توصیه میکنم با این تفاوت که کلا لایه ی فیزیکی رو خیلی درگیر نشید و فقط روخونی کنید. به نظرم نیازی به راهیان ارشد نیست .تو لایه های میانی خوندن کتاب حقیقت و روش های حل تستش به شدت توصیه میشه.لایه ی کاربرد و انتقال هم از راس بخونید و به حل المسائلش تکیه کنید. برای لایه شبکه هم که کلا کتاب حقیقت کافیه و بسیار مناسبهSmile

کتاب شبکه ۹۲ - kashan64 - 07 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:  
(07 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط:  بچه ها کتاب شبکه دکتر حقیقت رو از کدوم فروشگاه اینترنتی میشه تهیه کرد؟؟

از نمایندگی پارسه تو شهرتون میتونین تهیه کنین و چندتا از کتاب فروشیهای انقلاب پست هم میکنن
مرسی ... میشه شماره تلفنی از اون کتابفروشیا بهم بدین؟؟ یا اگه سایتی دارند انلاین خریداری کنیم؟

RE: کتاب شبکه ۹۲ - vida2012 - 14 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ

کسی میتونه یه کتابی از شبکه بهم معرفی کنه که مباحث حفظیشو بشه زد؟ یعنی می خوام بیشتر مباحثش حفظی باشه Undecided

RE: کتاب شبکه ۹۲ - sand - 26 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ

بچه ها پیش نویس اولیه فصل آخر کتاب شبکه دکتر حقیقت رو میتونید از سایت خود ایشون به این آدرس بگیرین. البته خیلی خلاصه است ولی برای کسایی که وقت خوندن کتاب راس ندارن خوبه .فقط لایه کاربردی .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: کتاب شبکه ۹۲ - javad94 - 26 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ

(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط:  بچه ها پیش نویس اولیه فصل آخر کتاب شبکه دکتر حقیقت رو میتونید از سایت خود ایشون به این آدرس بگیرین. البته خیلی خلاصه است ولی برای کسایی که وقت خوندن کتاب راس ندارن خوبه .فقط لایه کاربردی .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

با سلام

دست گلتون درد نکنه ... خیلی خیلی ممنونم

فقط یه سوال : اینکه دکتر در سایتشون گفتن که لایه شبکه رو هم از رو کتاب راس بخونین واقعا" لازمه که این لایه هم از کتاب راس خونده

بشه؟؟؟

RE: کتاب شبکه ۹۲ - sand - 26 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ

(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط:  
(26 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ)sand نوشته شده توسط:  بچه ها پیش نویس اولیه فصل آخر کتاب شبکه دکتر حقیقت رو میتونید از سایت خود ایشون به این آدرس بگیرین. البته خیلی خلاصه است ولی برای کسایی که وقت خوندن کتاب راس ندارن خوبه .فقط لایه کاربردی .

با سلام

دست گلتون درد نکنه ... خیلی خیلی ممنونم

فقط یه سوال : اینکه دکتر در سایتشون گفتن که لایه شبکه رو هم از رو کتاب راس بخونین واقعا" لازمه که این لایه هم از کتاب راس خونده

بشه؟؟؟

راستش سر کلاس به ما گفتن اگر وقت دارید لایه انتقال و کاربردی رواز کراس بخونید ولی اگر کتاب منو بخونید و این خلاصه که میدم هم بخونید کافیه حرفی از لایه شبکه نزدن . لایه شبکه کتاب پارسه حقیقت کافیه. حالا اگر بخواین من دوباره از ایشون سوال میکنم.