|
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - farshid - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ
. بین الملل با پردیس کلی فرق داره بین الملل فقط حق پذیرش دانشجویان خارجی و دانشجویان ایرانی که قبلا در خارج تحصیل میکردن رو داره شهریه ش هم خیلی بیشتر از پردیس هست... |
RE: فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - frzn - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)kimiagar نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ)kimiagar نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: فکر نکنم فرقی داشته باشه هزینه ... پردیس علوم تحقیقات زیر نظر دانشگاه آزاد همون شهر هستش نه اینکه زیرمجموعه علوم تحقیقات تهران باشه ... مرکز آموزش بین الملل کیش ، قشم ، تهران ... |
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - farshid - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
. . لیست زیر ، لیست پردیس ها هست که میتونید راحت جواب همه ی سوالات خودتون رو بگیرید:: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یا حق |
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - hildar - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
من با دانشگاه علوم و تحقیقات البرز(واقع در کرج) تماس گرفتم و در مورد پردیس سوال کردم اونا هم چیزی نمیدونستن.گفتن اینجا واحد علوم و تحقیقات البرز هست و نمیدونیم پردیس علوم و تحقیقات البرز کجاست؟ |
RE: فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - frzn - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ)kimiagar نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: فکر نکنم فرقی داشته باشه هزینه ... پردیس علوم تحقیقات زیر نظر دانشگاه آزاد همون شهر هستش نه اینکه زیرمجموعه علوم تحقیقات تهران باشه ... عزیزم معلومه که زیر مجموعه ی علوم تحقیقات تهران نیستن ، اما اون خبر به نقل از رئیس دانشگاه بین الملل علوم و تحقیقات تهران بود ضمنا هزینه واحدهای بین الملل ( کیش ، قشم و ....) بیشتر از پردیس های دانشگاهی هست |
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - yasemi - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ
فقط یه اسم هستش همین ! شهریش هم با دانشگاه آزاد یکی است |
|
RE: فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - frzn - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
[quote='yasemi' pid='131157' dateline='1348476027'] فقط یه اسم هستش همین ! شهریش هم با دانشگاه آزاد یکی است دوست عزیز فقط یه اسم نیست ، پردیس های دانشگاهی مجوز ندارن در اصل نیت اصلی دانشگاه تو تکمیل ظرفیت امسال پر کردن این پردیس های دانشگاهی بود که این بی عدالتیه چون تراز بعضی ها خیلی خوبه و واقعا حیفه که برن پردیس |
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - javid_1110 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
یه سوال برام پیش اومده .... اینا گفتن بر اساس تراز میان میسنجن داوطلب رو ... خب ترازی یکی تو گرمسار امتحان داده با تراز یکی که تو قزوین امتحان داده اصلا قابل مقایسه نیست .... مثلا تراز ۶۳۰۰ گرمسار درصداش از تراز ۶۳۰۰ قزوین خیلی کمتره ولی رتبش بهتره چون تراز آخرین فرد قبولی در قزوین حدود ۷۰۰۰ هست ولی در گرمسار فک کنم حدود ۶۵۰۰ .....ولی تو تکمیل ظرفیت شانسون برای قبولی در علوم تحقیقات برابر میشه !!!؟؟ به نظرتون این اتفاق قراره بیفته ؟!!!! |
|
RE: فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - رنگین کمان - ۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ
دوستان عزیز شهریه پردیسها با بقیه واحدهای دانشگاهی یکیه فقط مراکز آموزشی بین المللی شهریهشون بیشتره. اونا پردیسهای بین المللی وزارت علوم هستن که شهریهشون ۳تومن میشه با پردیسهای آزاد فرق میکنن.شایعه پراکنی نکنید لطفاً. درمورد تفاوت پردیسها با واحدها به سایت علوم وتحقیقات تهران مراجعه کنید اطلاعات کاملی هستش.چکیده اش اینه:تاسال پیش پردیسها مجوز نداشتن اما امسال قراره این مراکز که نمی تونن به اندازه یه واحد دانشگاهی باشن تحت نظارت واحد تهران باشن و صدور مدارکشون روهم تهران انجام میده ومشکل مجوزشون به این ترتیب حل شده؛بقیه خودشون مثل واحدهای دانشگاهی دیگه مستقل هستن ونیازی به نظارت واحدتهران ندارن.من فکر میکنم تفاوت چندانی هم بینشون نباشه سایت پردیس قزوین رو دیدم اساتید همون اساتید خود دانشگاه قزوین هستن من خودم با چندتاشون درس داشتم. |
RE: فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - kimiagar - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ)پائیز نوشته شده توسط: دوستان عزیز شهریه پردیسها با بقیه واحدهای دانشگاهی یکیه فقط مراکز آموزشی بین المللی شهریهشون بیشتره.وایییییییی ممنووووووون |
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - yasemi - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ)frzn نوشته شده توسط: [quote='yasemi' pid='131157' dateline='1348476027']دوست عزیز مجوز دارن الان !!! اتفاقا وقتی مج.ز نداشتن بهتر از الان بودن چون قبلا زیر نظر علوم و تحقیقات تهران بودن الان دیگه نیستن !! |
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - mahi_24 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
من هم با علوم تحقیقات گیلان تماس گرفتم قسمت امور مالی.گفت هیچ فرقی نداره.هم شهریه هم مدرک |
RE: فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - byb - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: یه سوال برام پیش اومده .... اینا گفتن بر اساس تراز میان میسنجن داوطلب رو ... خب ترازی یکی تو گرمسار امتحان داده با تراز یکی که تو قزوین امتحان داده اصلا قابل مقایسه نیست .... مثلا تراز ۶۳۰۰ گرمسار درصداش از تراز ۶۳۰۰ قزوین خیلی کمتره ولی رتبش بهتره چون تراز آخرین فرد قبولی در قزوین حدود ۷۰۰۰ هست ولی در گرمسار فک کنم حدود ۶۵۰۰ .....ولی تو تکمیل ظرفیت شانسون برای قبولی در علوم تحقیقات برابر میشه !!!؟؟ به نظرتون این اتفاق قراره بیفته ؟!!!!تراز سراسری محاسبه میشه...اون تراز آخرین فرد قبولیه که تو هر واحد دانشگاهی بر اساس سطح علمی افراد شرکت کننده فرق داره.. رتبه ها به صورت استانی محاسبه میشه که ملاک سنجش برای تکمیل طرفیت نیست. |
RE: فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - frzn - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ)frzn نوشته شده توسط: [quote='yasemi' pid='131157' dateline='1348476027']دوست عزیز مجوز دارن الان !!! اتفاقا وقتی مج.ز نداشتن بهتر از الان بودن چون قبلا زیر نظر علوم و تحقیقات تهران بودن الان دیگه نیستن !! میشه بگید کجا خوندید که مجوزهاشون صادر شده ، با ذکر منبع ممنون |
|
فرق پردیس علوم و تحقیقات با واحد علوم و تحقیقات چیست؟ - arashmar - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ
دوستان به نظرتون با رتبه ۷۵ هوش مصنوعی ، پردیس علوم و تحقیقات قزوین انتخاب کنم بهتره یا واحد بوئین زهرا لطفا کمکم کنید |