تالار گفتمان مانشت
ایا این ژورنال معتبر است؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
معتبر بودن ژورنال - saria - 20 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ

سلام دوستان
میشه نظرتونو را جع به این ژورنال بگین
The Journal of Artificial Intelligence Research
و اینکه میخوام بدونم وقتی ژورنالی Open Access این از اهمیت اون ژورنال کم میکنه>؟ چقدر؟

خوب لینکی که گذاشتین هیچی توش نیست!!!!

RE: معتبر بودن ژورنال - Lonely Palm - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ

(۲۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:  سلام دوستان
و اینکه میخوام بدونم وقتی ژورنالی Open Access این از اهمیت اون ژورنال کم میکنه>؟ چقدر؟

ژورنال خیلی خوبیه، توی سال ۲۰۱۰ IF این ژورنال ۱/۶۹۱ بوده (طبق اطلاعاتی که
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
میده) و چاپ مقاله توی اون حداقل ۳ ماه طول می کشه

RE: معتبر بودن ژورنال - saria - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ

(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)Lonely Palm نوشته شده توسط:  
(20 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:  سلام دوستان

ژورنال خیلی خوبیه، توی سال ۲۰۱۰ IF این ژورنال ۱/۶۹۱ بوده (طبق اطلاعاتی که
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مرسی از جوابت
از کجا میشه فهمید که IF جعلی هست یا نه؟؟

RE: معتبر بودن ژورنال - انرژی مثبت - ۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ

(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ)saria نوشته شده توسط:  
(21 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)Lonely Palm نوشته شده توسط:  ژورنال خیلی خوبیه، توی سال ۲۰۱۰ IF این ژورنال ۱/۶۹۱ بوده (طبق اطلاعاتی که

مرسی از جوابت
از کجا میشه فهمید که IF جعلی هست یا نه؟؟
اگر شماره ۱۳ ادرس زیر همین ژورنالی باشه که شما می گید، ژورنال خوبی هست (البته این if واسه سال ۲۰۱۱ هست) و چون در این سایت رنک شده یعنی جعلی نیست به نظرم. چون این یه سایت معتبر واسه رنکینگ هست.

ایا این ژورنال معتبر است؟ - foruzan_shiraz1 - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ

آیا این ژورنا ISI هست؟

International Journal of Computer Science Issues

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - ppositiveenergy - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟
میدونم که باید رفت تو سایت تامسون.اگه اسم مجله باشه آِ اس آی هست.
ولی یه نفر میگفت که ممکنه مجله تو سایت تامسون هم باشه ولی if نداشته باشه.این دیگه چه صیغه ای هست؟
میشه توضیح بدید از کجا میفهمید یه ژورنال آِ اس آی هست؟
من چند بار این سوال رو اینجا به شکل های گوناگون پرسیدم.اما هنوز نمیتونم بفهمم یک ژورنال isi چطور تشخیص داده میشه؟

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - انرژی مثبت - ۱۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ

تا اونجایی که می دونم اگر ISI باشه، if رو توی صفحه سایتش می نویسه.

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - ppositiveenergy - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ

بعضی مجلات هستند که اسمشون تو آِ اس آِ هست و لی IF نداره.اینارو چطور باید فهمید؟

RE: چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - barbados2500 - 17 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ

تو سایت تامسون وقتی تو قسمت master journal list سرچ می کنید اسم ژورنال و ISSN را به شما میده. رو لینک Coverage که کلیک کنید مشخص هست که این ژورنال کجاها نمایه شده. اگه IF داشته باشه تو قسمت coverage ژورنال باید اسم پایگاه Science Citation Index Expanded باشه. البته اگه تو لینک زیر فایل پی دی اف Science Citation Index Expanded Source Publication را دانلود کنید لیست تمام ژورنالهای ISI ایمپکت فاکتور دار را می‌ بینید. یه روش دیگه هم اینه که تو لیست JCR 2012 ایمپکت ژورنال را پیدا کنید. اگه ISSN ژورنال را تو این لیست سرچ کنید میفهمید که IF اون چنده.

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - saria - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ

سلام دوستان
میشه کمکم کنید
۱/The Scientific World Journal
۲/Jokull Journal
۳/International Journal Of Information Technology & Decision Making
این ۳تا ژورنال آیا آی اس آی هستند؟
و If بالاتر از ۱/۶ دارند
من توسایت
رفتم ولی هیچ کدوم نبود
من اشتباه کردم یا واقعا نیست

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - saria - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ

کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟ Sad

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - کنکوری - ۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ق.ظ

سلام به همگی.یک سوال در مورد ISI بودن این ژورنال دارم.از مواردی که دوستان توی این تاپیک گفته بودن استفاده کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.میخواستم بدونم دیگه چه راهی هست که بفهمم این ژورنال ISI هست یا نه:http://www.scirp.org/journal/jcc/
ممنون میشم اگر کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه.چون وقت زیادی هم ندارم...

RE: چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - barbados2500 - 22 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:  سلام دوستان
میشه کمکم کنید
۱/The Scientific World Journal
۲/Jokull Journal
۳/International Journal Of Information Technology & Decision Making
این ۳تا ژورنال آیا آی اس آی هستند؟
و If بالاتر از ۱/۶ دارند
من توسایت
رفتم ولی هیچ کدوم نبود
من اشتباه کردم یا واقعا نیست

هر سه این مجلات ISI هستند ولی شماره ۱ و ۳ جز ژورنال های نامعتبر (Black list) وزارت علوم هست. پس به هیچ عنوان برای این دو ژورنال مقاله نفرستین. IF ژورنال شماره ۲ , ۰/۶۴۷ هست.

(۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ق.ظ)کنکوری نوشته شده توسط:  سلام به همگی.یک سوال در مورد ISI بودن این ژورنال دارم.از مواردی که دوستان توی این تاپیک گفته بودن استفاده کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.میخواستم بدونم دیگه چه راهی هست که بفهمم این ژورنال ISI هست یا نه:http://www.scirp.org/journal/jcc/
ممنون میشم اگر کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه.چون وقت زیادی هم ندارم...

این ژورنال ISI نیست.

چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - ppositiveenergy - 22 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ

black list رو باید از کجا پیدا کرد؟

RE: چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - انرژی مثبت - ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:  black list رو باید از کجا پیدا کرد؟

بفرمایید.