اصول طراحی کامپایلر - نسخهی قابل چاپ |
کامپایلر - dehghani - 25 شهریور ۱۳۸۹ ۰۹:۲۷ ب.ظ
اساتید عزیز یکی منو راهنمایی کنه . من گرایشم سخت افزار بوده تا حالا به عمرا درسی به اسم کامپایلر نخوندم فقط کتابشو دیدم. الان واسه خوندنش با توجه به وقت کمی که دارم از کجا شروع کنم ؟؟؟ مرجع بخونم یا کتابای کنکوری کافین؟ |
کامپایلر - luna - 25 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۰۰ ب.ظ
فکر کنم مرجع بخونی بهتر باشه!چون درسیه که تا مفهومش رو نفهمی نمی تونی جواب سوالا رو بدی! البته اگه بقیه درسای تخصصی رو خوب بلد باشی شاید لازم نباشه که خیلی خوب این درسو بخونی! درحد حل کردن سوالای ساده شاید کافی باشه! |
کامپایلر - saba_1984 - 30 شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۴۱ ب.ظ
دوستان کسی حل تمرین کتاب اهو رو داره؟ |
RE: کامپایلر - yasemi - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۳۱ ق.ظ)m_u3fi نوشته شده توسط:(13 تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: نظرتون در مورد کتاب کامپایلر راهیان ارشد چیه؟ کتاب راهیان ارشد خیلی شبیح کتاب پارسه شده تقریبا یکین فقط چیزای که توی کتاب پارسه بد گفته شده اینجا بهتر توضیح داده و خیلی سادهتر در کل کتاب بدی نیست اما کتاب پوران بهتره چون تستای بیشتریم داره البته اگه از پایه ضعیف هستید از خیلی از کتاب های موجود در بازار مطالب رو سادهتر گفته |
کامپایلر - m_u3fi - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۱۳ ب.ظ
دوستان کسی کلاس آقای شاپوری رفته؟ چطوره؟ اصولا فکر می کنید کلاس رفتن برای این درس مفیده؟ اگر بله چه استادی رو پیشنهاد می کنید؟ |
کامپایلر - admin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۶ ب.ظ
voice هاش توی بسته مانشت هست اما من چیزی در موردش کلاً نمی دونم! |
کامپایلر - ف.ش - ۱۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ
لینک حل تمرین AHO رو گذاشتم توی بایگانی پیوندها مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من خودم کامپایلر ندارم اما فکر میکنم کتاب کامپایلر انتشارات دانش پژوهان برین یا ارکان دانش خوب باشه. اونهایی که کتاب رو خوندن نظر بدن! اینجا حل مسائل رو داره منتهی برای فروش! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کامپایلر - Fardad-A - 14 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: لینک حل تمرین AHO رو گذاشتم توی بایگانی پیوندها ممنون آفاق خانم. لینکی که واسه دانلود گذاشتین مجانی نیست. |
کامپایلر - ف.ش - ۱۴ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ق.ظ
نه فقط ویرایش ۲ هست! |
کامپایلر - بی رنگ - ۰۷ آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سلام حل تمرین aho توی بازار هست؟ |
کامپایلر - رضا_ایرانی - ۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ
من هم کامپایلر رو دورهی کارشناسی پاس نکردم و کنکور ۹۰ هم خالی گذاشتمش و الان هم که میخوام برای ۹۱ شروع کنم بخونم واقعن در مورد این درس نمی دونم چیکار کنم و جایی هم نتونستم یک منبعی پیدا کنم که مورد تایید باشه. البته من کامپایلر پیام نور رو خوندم اما اصلن در حدی نیست که بشه با این کتاب روی تست زدن کنکور حساب باز کرد. ویس و جزوهی شاهپوری و کاراگاهی ظاهرن قابل دسترس هست، با اینا شروع کنم خوبه؟ راه میفتم؟ کاراگاهی بهتره یا شاهپوری؟ |
مرجع کنکور برای درس کامپایلر - fa_te64 - 02 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ق.ظ
سلام من کتابی از آقای آهو دارم با عنوان طراحی کامپایلرها (اصول ابزارها و روشها) ترجمه دلداری و سالخورده. میخاستم بدونم همون کتابی که از آهو برای کنکور استفاده میشه همینه؟ |
مرجع کنکور - mfXpert - 02 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ق.ظ
تو لینک زیر در مورد منبع کنکور بحث شده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
کامپایلر - alaydyn - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ ب.ظ
در این زمینه کامپایلر یک کتاب معرفی کنید نه چندین کتاب وقت کمه یک کتاب برای کنکور امسال از اول تاپیک تا اینجا چندین کتاب معرفی شده به خاطر همین گیج شدیم کدام را تهیه کنیم ؟ |
کامپایلر - popp - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ ب.ظ)alaydyn نوشته شده توسط: در این زمینه کامپایلر یک کتاب معرفی کنید نه چندین کتاب وقت کمه یک کتاب برای کنکور امسال از اول تاپیک تا اینجا چندین کتاب معرفی شده به خاطر همین گیج شدیم کدام را تهیه کنیم ؟منم این درخواست رو دارم. فک کنید هیچی از کامپایلر نمیدونم و میخوام همه سوالا رو هم جواب بدم |