|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ق.ظ
خوابم میاد ولی معتاد مانشت شدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ق.ظ
آقا منم بچه بودم بیش فعال و شاید شیطون بودم اما همه بزرگتر ها حق کتک داشتن. اگه شیطونی می کردم و کسی برخورد می کرد حق رو به اون می دادن نه اینکه تازه بزرگتره رو مواخذه کنن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: .
دوستان در جریانن چند وقت پیش چنان پسرخاله ام رو جوری ادب کردم که دیگه جرئت نداره از چند متری من رد بشه (بچه هم نیستااا ۱۳ سالشه ولی واقعا دیگه نمیتونستم تحملش کنم)
تنبیه قبل تنایج یا بعد نتایج بود؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ
تنبیه های موثرتر از کتک داریم!!!!!! میتونین مثلا محلش نکنین. یواش یواش رام میشه کتک بدترین راهه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آقا منم بچه بودم بیش فعال و شاید شیطون بودم اما همه بزرگتر ها حق کتک داشتن. اگه شیطونی می کردم و کسی برخورد می کرد حق رو به اون می دادن نه اینکه تازه بزرگتره رو مواخذه کنن.
یه بار رفته بودم تو باغچه همسایه توپ بازی ... با شلنگ افتاد دنبالم!!!
پتکو پتکو فرار کردم از دستش، بابام داشت از سر کوچه میومد، منو گرفت!!
وقتی فهمید قضیه چی بوده دونفری منو زدن تا درس عبرتی بشم برای بقیه بچه های محل.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تنبیه های موثرتر از کتک داریم!
قدیمیها یه چیزی میدونستند میگفتند کتک از بهشت اومده. خروجیش شد پدرها و مادرهای ما. با خروجیهای تنبیهیهای مؤثرتر از کتکِ زمان حال مقایسه کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تنبیه های موثرتر از کتک داریم!!!!!! میتونین مثلا محلش نکنین. یواش یواش رام میشه کتک بدترین راهه
من محلش نمیدم اما اون با لگد پذیرایی می کنه. حتی تو قفسه سینه آدم هم لگد میزنه! دیگه کیسه بکس اون که نیستم که. شما مثل اینکه هنوز از بچه ها کتک درست حسابی نخوردید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تنبیه های موثرتر از کتک داریم!
قدیمیها یه چیزی میدونستند میگفتند کتک از بهشت اومده. خروجیش شد پدرها و مادرهای ما. با خروجیهای تنبیهیهای مؤثرتر از کتکِ زمان حال مقایسه کنید.
خدا به داد بچه اتون برسه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: قدیمیها یه چیزی میدونستند میگفتند کتک از بهشت اومده.
تو اسناد چین قدیم این ضرب المثلو ندیده بودم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تنبیه های موثرتر از کتک داریم!!!!!! میتونین مثلا محلش نکنین. یواش یواش رام میشه کتک بدترین راهه
من محلش نمیدم اما اون با لگد پذیرایی می کنه. حتی تو قفسه سینه آدم هم لگد میزنه! دیگه کیسه بکس اون که نیستم که. شما مثل اینکه هنوز از بچه ها کتک درست حسابی نخوردید.
من فقط برای بچه های ۱۲ به بالا اونمموارد خیلی خیلی حاد موافق کتکم اونم نه برای خالی کردن عصباتیت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: خدا به داد بچه اتون برسه.
شما باید خواهر زادتون تو چشمتون چنگ بزنه خطر کوری داشته باشید تا حال ما رو درک کنید!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: تو اسناد چین قدیم این ضرب المثلو ندیده بودم!
دوباره بگرد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: نه بابا با پشت زدن که مگس هم اوخ نمیگه.
ما یه همسایه داشتیم که بچهش خیلی تخس و پر رو بود.
الان که بیشتر فکر میکنم اصن با بچه ها بد ک نیستم انگاری مهربونم باهاشون بیا یه قرار ست کنیم چند تا از این چیز میزهای اینجوری بهم یاد بده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: خدا به داد بچه اتون برسه.
همچنین به داد فامیل و آشناهای شما برسه از دست بچهای که خواهید داشت.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من محلش نمیدم اما اون با لگد پذیرایی می کنه. حتی تو قفسه سینه آدم هم لگد میزنه! دیگه کیسه بکس اون که نیستم که. شما مثل اینکه هنوز از بچه ها کتک درست حسابی نخوردید.
خدایی کتک واجب بوده دگ این. من لجم گرفت ک چرا نزدیش
|