|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: بابا یه مدیری پیدا شه
جای درستی اومدین! کارتون دقیق چیه؟
بعد رونالدو داره اینجا حرف های دل تنگشو می زنه! خوب چی کار کنه فوتبالیسته! منم که هدفم فقط کمکه!
داشتم ارسال میکردم با خودم گفتم نمیشه با مدیرا در افتاد!!!!![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
اصلاح میکنم! بابا یه مدیری پیدا شه این luna رو از مدیریت خلع و Ronaldo رو بن کنه!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بعدشم این Ronaldo مگه کار و زندگی نداره همش تو مانشته؟مگه اون رئال مئالشون تمرین ندارن که این یارو همش اینجا وقت میگذرونه؟![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
ای بابا! آدمو مجبور میکنن برای حفظ نظم انجمن از این ابزارهای مدیریتی بعضی وقتا استفاده کنه!![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
پانوشت: این اصلا جنبه تهدید نداشت!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: ای بابا! آدمو مجبور میکنن برای حفظ نظم انجمن از این ابزارهای مدیریتی بعضی وقتا استفاده کنه!![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
پانوشت: این اصلا جنبه تهدید نداشت!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
می خواستم دست به دامن دکتر تنهایی و فردادخان بشم!دیدم هر دوی بزرگواران امشب نیستن.بعد پانوشتتون رو خوندم فهمیدم که اهل مصالحه هستید!دعوا فایده نداره!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - homa - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ق.ظ
تـــمـــام زنــدگیـــم بــا همـیـــن یک عبــارت میگـــذرد!!! . . . “بـــی خـــیـــال”
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ
کلافه ام ......... خسته ام از همه چی
کاش منم می تونستم بگم بی خیال
دپرس بودنم چیز بدیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mamat - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ
عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا
وه که با این عمر های کوته بی اعتبار
این همه غافل شدن از چون منی شیدا چرا ؟
آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند
در شگفتم من نمیپاشد ز هم دنیا چرا
دوستان حالتون خوبه انشاالله.
برای من دعا کنین یک اشکالی تو زندگیم بوجود اومده که منو تا سر حد مرگ میکشونه. خیلی سخت خیلی.
مشکلاتم خیلی زیاد شده. بیشتر از ظرفیتم ظرف اظافی هم ندارم اگرم داشتم این مشکل جدیدم اونقدر بزرگ هست که تو هیچ ظرفی جا نشه.
برام دعا کنین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - - rasool - - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ
mamat جان ، دل تنگت بودیم.
اگه قابل باشم ، برات دعا می کنم.
ان شاءالله حل می شه
و خدایی که در این نزدیکی است ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: دوستان حالتون خوبه انشاالله.
برای من دعا کنین یک اشکالی تو زندگیم بوجود اومده که منو تا سر حد مرگ میکشونه. خیلی سخت خیلی.
مشکلاتم خیلی زیاد شده. بیشتر از ظرفیتم ظرف اظافی هم ندارم اگرم داشتم این مشکل جدیدم اونقدر بزرگ هست که تو هیچ ظرفی جا نشه.
برام دعا کنین
انشاالله همه چیز به خوبی تمام میشه . " و خداوند بهتر و یایدارتر است "
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: دوستان حالتون خوبه انشاالله.
برام دعا کنین
انشالا که حل بشه . ولی خدا اندازه ی ظرفیت هر کس بهش مشکل می ده . نگران نباشین .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - admin - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
پس از هر سختی آسانیای هست. ان شا الله مشکل شما و همه بندگان خوب خدا حل میشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - homa - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: برای من دعا کنین یک اشکالی تو زندگیم بوجود اومده که منو تا سر حد مرگ میکشونه. خیلی سخت خیلی.
برام دعا کنین
انشالله که مشکلاتتون حل بشه
خدا بزرگه و خودش بیشتر هر کسی بنده هاش رو دوست داره
حتما راه حلی واسه مشکلتون قرار میده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - uniquegirl - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
آخیــــــــــــــــــش
خدایا... شکرت
به داده و نداده ات، شکر
به غصه هام، شکر ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
به دردهام شکر... ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
خدایا...
آنچه بر من می پسندی، آن بده
مستکینم، لقمه ای ایمان بده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ
چقدر ما آدم های عجیبی شدیم!دیروز تاکسی نشسته بودم راننده و یکی از مسافرا سر یه مسئله واهی با هم بحث میکردن.راننده لای صحبتاش دو بار به خدا قسم خورد که فلان مسئله صحت نداره و مسافر میگفت من باور نمیکنم.بعدشم با اصرار از راننده می خواست به جون بچش قسم بخوره تا باور کنه!!!
قسم جلاله و قسم به جان فرزند؟اصلاً قابل مقایسه اند؟قسم جلاله ای که حقیقتش هم کراهت داره!اینا نتیجه ی چیه؟ضعف سواد؟ضعف اعتقاد؟سهل انگاری؟نمی دونم!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: برام دعا کنین
رفع مشکلات و حرج شما و همه دوستان خوب آرزوی منه و از خدا میخوام که مشکلاتتون رو برطرف کنه اگه من رو قابل بدونه
فکر میکنی که ما مشکل نداریم ولی اگر بیانشون کنیم میبینی که به اندازه مال شماست شاید هم بدتر ولی خودمون رو زدیم به بی خیالی . اگر بهشون فکر کنیم خدا میدونه چقدر افسرده و پژمرده میشیم
التماس دعا
اگه کمکی هم از دست من برمیاد بگو.من چیزی نمیگم که فضولی نشه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mamat - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ
خداحافظ همین حالا ، همین حالا که من تنـــــهام
خداحافظ به شرطی که بفهمی ، تر شده چشمام
خداحافظ کمی غمگیـــن بــه یاد اون همه تردید
بـــــه یاد آسمونی کـــــه منـــو از چشم تو می دید
اگه گفتم خداحافظ نه اینکه رفتنت سـاده است
نه اینکه میشـــه باور کـــرد دوباره آخـــر جاده است
خداحافظ واســـه اینکـــه نبندی دل بـــه رویــاها
بدونــی بی تـــو و بـــا تـــــو همینه رســم این دنیـا
خداحافظ ... خداحافظ ... همین حالا !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ب.ظ
گاهی خداحافظی واسه اینه که بیشتر و با فراغ بال فکر کنیم . گاهی بعدها که بر می گردیم عقب می بینیم صلاح در این بوده و گاهی باید تلاشمون رو واسه نزدیکی بیشتر کنیم. ان شالله که اونچه که به صلاحتونه براتون پیش بیاد.الهی امین
|