|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: البته یه راهی هم داره اما در ازای دریافت بعضی اطلاعات میگم.  
مثلا چه اطلاعاتیییییییییی؟ :-? 
اولیش محل زندگی یه کاربری هست که با @ شروع میشه نام کاربریش.
عنوان تز ارشد من این بوده: «بررسی و تعمیر هارد دیسک های معیوبی که توسط سیستم عامل شناسایی می شوند اما درایو ها قابل استفاده نیستد»
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: مثلا چه اطلاعاتیییییییییی؟ :-? 
این هارده درست شد یه دستی هم به کیبورد بکشید، بعضی دکمههاش مدام گیر میکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اطلاعات میخوایم؛ و الا اصلاً کار من درست کردن هاردهای سوخته و نیمسوز هست 
: ))) . من اصلا کاربری به نام افاق نمیشناسم ندیدمشون تاحالا .. سوال بعدییی؟  
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ولیش محل زندگی یه کاربری هست که با @ شروع میشه نام کاربریش.
عنوان تز ارشد من این بوده: «بررسی و تعمیر هارد دیسک های معیوبی که توسط سیستم عامل شناسایی می شوند اما درایو ها قابل استفاده نیستد» 
نمیشناسم اصلا ناحالا ندیدممم ..
: ))))
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: این هارده درست شد یه دستی هم به کیبورد بکشید، بعضی دکمههاش مدام گیر میکنه ![[تصویر: 406429_tooth.gif]](https://img.manesht.ir/406429_tooth.gif)
کیبوردم خیلی پیشرفتس جدیدهههههه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: : ))) . من اصلا کاربری به نام افاق نمیشناسم ندیدمشون تاحالا .. سوال بعدییی؟  
سؤال بعدی اینکه این "هارد دیسک" که گفتین چی هست در کل؟ توو جیب جا میشه؟ خوردنیه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: سؤال بعدی اینکه این "هارد دیسک" که گفتین چی هست در کل؟ توو جیب جا میشه؟ خوردنیه؟ ![[تصویر: 406432_w12.gif]](https://img.manesht.ir/406432_w12.gif)
ینیااااااااااااا:-s هلپ می پیلیز مستر بهنااااممم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ
حالا که اطلاعات کاربر مورد نظر رو لو نمیدید یه داستانی رو تعریف کنم. هارد من بدسکتور گرفت ۱.۷ ترابایت اطلاعاتش نابود شد. از اون موقع هم داره خاک میخوره. شما هم به نظرم فردا یه هارد بگیرید برای خودتون.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mahsa72 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ
حس خیلی بدی دارم دارم ب نتایج کنکور نزدیک میشم چه بخواهم چ نخواهم تمام فکر وذهنمو درگیر میکند هرچی خودمو به بیخیالی میزنم نمیتونم بهش فکر نکنم نگرانم اک قبول نشم اگ جایی ک دوست ندارم نرم اگ رتبم خوب نشد وهزارن اگر واما.
ته دلم میگم هرچی خدا خواست اما باز نمیتونم به نتیجه فکر نکنم خیلی روزایی سختیه بچه ها دعا کنید من از این کابوس سربلند بشم حس شرمنده شدن جلو پدرومادرم و نارحتیشون بیشتر از همچی عذابم میده نمیتونم ناراحتیشونا تحمل کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حالا که اطلاعات کاربر مورد نظر رو لو نمیدید یه داستانی رو تعریف کنم. هارد من بدسکتور گرفت ۱.۷ ترابایت اطلاعاتش نابود شد. از اون موقع هم داره خاک میخوره. شما هم به نظرم فردا یه هارد بگیرید برای خودتون. 
واااای اقاااااااساماااااااااان جدیی مییگییننننننننننننن ۱ترابایت که اطلاعاتم نابودشد حالا ینی هاردم به کل نابوووودشدههههههه امامن امیددارم هنووووووووووزززززززززززززززز
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: حالا که اطلاعات کاربر مورد نظر رو لو نمیدید یه داستانی رو تعریف کنم. هارد من بدسکتور گرفت ۱.۷ ترابایت اطلاعاتش نابود شد. از اون موقع هم داره خاک میخوره. شما هم به نظرم فردا یه هارد بگیرید برای خودتون. 
واااای اقاااااااساماااااااااان جدیی مییگییننننننننننننن ۱ترابایت که اطلاعاتم نابودشد حالا ینی هاردم به کل نابوووودشدههههههه امامن امیددارم هنووووووووووزززززززززززززززز 
بستگی داره. اگه بگید کجایی هستن امیدی هست وگرنه هارد بی هارد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ
شاید بد فرمت شده، شاید اصلا با این فرمت جدید (FAT یا NTFS) مشکل داره. از Computer Management وارد Device Management بشید (یا توو run دستور diskmgmt.msc رو بزنید)، اگه اونجا میبیندش که به صورت Unallocated هست (مطمئن بشید که هارد خودتون هست، از روی حجمش مثلا)، کلیک کنید و یه Volume جدیدش کنید و بعد به فرمت دیگهای فرمت کنید.
احتمالاً اونجا پیدا باشه چون گفتید که میشناسه (اگه نشناخت یعنی اونجا پیدا نشد خبر بدید).
یه کار دیگه هم اینکه از Device Manager (با دستور devmgmt.msc) وارد قسمت Disk drives بشید، روی هارد راست کلیک کنید و درایور رو آپدیت کنید، یا اگه کار نکرد و Roll Back داشت اون رو بزنید به عقب برگرده، یا disable و بعد enable کنید. نهایتاً uninstall کنید و بعدش هارد رو از اول وصل کنید شاید ویندوز این سری درست نصب کرد. ضمناً به جای آپدیت، میتونید درایور رو از کامپیوتر خودتون هم بشناسونید (browse my computer option بزنید ببینید چی پیدا میکنه).
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: شاید بد فرمت شده، شاید اصلا با این فرمت جدید (FAT یا NTFS) مشکل داره. از Computer Management وارد Device Management بشید (یا توو run دستور diskmgmt.msc رو بزنید)، اگه اونجا میبیندش که به صورت Unallocated هست (مطمئن بشید که هارد خودتون هست، از روی حجمش مثلا)، کلیک کنید و یه Volume جدیدش کنید و بعد به فرمت دیگهای فرمت کنید.
احتمالاً اونجا پیدا باشه چون گفتید که میشناسه (اگه نشناخت یعنی اونجا پیدا نشد خبر بدید).
اینطوری هاردو فرمت می کنه اطلاعاتش میپره ها.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: : ))) . من اصلا کاربری به نام افاق نمیشناسم ندیدمشون تاحالا .. سوال بعدییی؟  
منروا اون نون و نمکی که اجداد ما باهم خوردنو ایقَدِ زود فراموش کردی  
+فردا امتحان دارم هیچی درس نخوندم الان هم دور ۸ ام رو دارم میزنم  
+منروا چیزی لو نده بیا اطلاعات رو هارد منو ببر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۸ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: منروا اون نون و نمکی که اجداد ما باهم خوردنو ایقَدِ زود فراموش کردی  
پس شما اهل استان گلستان هستید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۸ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: منروا اون نون و نمکی که اجداد ما باهم خوردنو ایقَدِ زود فراموش کردی  
پس شما اهل استان گلستان هستید.
گلستان که نه یه کوچولو اونورتر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بستگی داره. اگه بگید کجایی هستن امیدی هست وگرنه هارد بی هارد. 
کی کجا چی کی 
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: شاید بد فرمت شده، شاید اصلا با این فرمت جدید (FAT یا NTFS) مشکل داره. از Computer Management وارد Device Management بشید (یا توو run دستور diskmgmt.msc رو بزنید)، اگه اونجا میبیندش که به صوو....
قبلا ازین قسمت دیده بودم نمیشناسه نیستش اما الان وصله هاردم.. راه دیگه بگین
هاردم که قبلا فرمت کردم اطلاعاتم پاک شده.. اخه رمز بیت لاکرفراموش کرده بودم بعدفرمت درایورام بالا نمیان
|