|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
دو نکته به فرداد :
۱ . جدیدآ خیلی کم پیدا شدی
۲ . یه نمور عاشقانه شدی خبریه بگو خودم پا پیش میزارماااا فکرشو کن !! با رونالدو بری خواستگاری
خانم انرژی مثبت دو وضعیت بیشتر ندارن : یا در حال خوردن هستن یا در حال خندیدن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: خانم انرژی مثبت دو وضعیت بیشتر ندارن : یا در حال خوردن هستن یا در حال خندیدن
امان از دست تو رونالدو!
پس میشه با یه بیت حالتشونو مشخص کرد.
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: فکر کردم تو همدردی
ولی افسوس تو هم دردی
گویا باید بین کنکور و شعر گفتن هم رابطه ای باشه! باید یه correlation بگیریم گویا!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ
کریم بنزما تو بازی با زسکامسکو مصدوم شد و من از این بابت نگران شدم آخه کریم خیلی هوامو داره بهم زیاد پاس میده تا من بیشتر گل بزنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: کریم بنزما تو بازی با زسکامسکو مصدوم شد و من از این بابت نگران شدم آخه کریم خیلی هوامو داره بهم زیاد پاس میده تا من بیشتر گل بزنم
ما اینجا یه باقری شو داریم! می خواین یه چند وقت بفرستیمش اونجا تیمتون به مشکل بر نخوره.
راستی شما اونجا آقای نکونام رو هم از نزدیک دیدید؟ می دونستید ایرانین!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ق.ظ
لونا خانم زحمت نکشین خوزه اینقدر بازیکن داره که کارش به این بازیکنا نمیکشه
جوادو میگی ؟؟ آره میشناسمش پسر خوبیه و میذاره من دربیلش کنم هی بعد بازی میاد میگه پیرهنتو برا یادگاری میخام و بیا با هم عکس بندازیم منم دلشو نمیشکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ
بابا یه مدیری پیدا شه این Luna و Ronaldo رو بن کنه یا حداقل یه اخطار درست وحسابی بهشون بده! ای روزا به هر تاپیکی سر میزنیم این دو تا دارن توش بحث فوتبالی میکنن.چه خبره ؟!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ق.ظ
آخه پایان فصل نزدیکه و از این طرفم جام باشگاههای اروپا دور حذفیشه و حساسیت رفته بالا
ماهم بخاطر همین این گرمارو به مانشت منتقل میکنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: بابا یه مدیری پیدا شه
جای درستی اومدین! کارتون دقیق چیه؟
بعد رونالدو داره اینجا حرف های دل تنگشو می زنه! خوب چی کار کنه فوتبالیسته! منم که هدفم فقط کمکه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ق.ظ
من اگه اینجا حرف های دلمو نزم برم کجا ؟؟ پیش اون پسره جلف و مزخرف ( مسی ) درد دل کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - موج - ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: یش اون پسره جلف و مزخرف ( مسی ) درد دل کنم
موقعی که دارید در یه فروم ایرانی مطلب مینویسید بی زحمت یه سری به مطبوعات ایرانی هم بزنید ببینید که به نظرشون کی جلف و مزخرف هست
البته راه دومش هم جلوی آینه رفتنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
آقای موج دست شما درد نکنه یعنی با من بودی لونا خانم میبینی چطوری با چهره سرشناس برخورد میکنن ؟؟
آقای موج من به کمیته انضباطی فیفا شکایت میکنم و لونا خانم وکیل حقوقی من تو ایران هستن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: بابا یه مدیری پیدا شه
جای درستی اومدین! کارتون دقیق چیه؟
بعد رونالدو داره اینجا حرف های دل تنگشو می زنه! خوب چی کار کنه فوتبالیسته! منم که هدفم فقط کمکه!
داشتم ارسال میکردم با خودم گفتم نمیشه با مدیرا در افتاد!!!!
اصلاح میکنم! بابا یه مدیری پیدا شه این luna رو از مدیریت خلع و Ronaldo رو بن کنه!!!
بعدشم این Ronaldo مگه کار و زندگی نداره همش تو مانشته؟مگه اون رئال مئالشون تمرین ندارن که این یارو همش اینجا وقت میگذرونه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - موج - ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: آقای موج دست شما درد نکنه یعنی با من بودی لونا خانم میبینی چطوری با چهره سرشناس برخورد میکنن ؟؟
اختیار داری دوست عزیز
با یه بازیکن رئال بودم
البته اون هم اعتماد به نفسش زیاده
شرمنده بخودت نگیری ها
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: آقای موج دست شما درد نکنه یعنی با من بودی لونا خانم میبینی چطوری با چهره سرشناس برخورد میکنن ؟؟
آقای موج من به کمیته انضباطی فیفا شکایت میکنم و لونا خانم وکیل حقوقی من تو ایران هستن
آدم متاثر میشه اصلا!!!!
می خواین یه قراردادی هم پس امضا کنیم! در مورد مبلغشم همین جا به توافق برسیم!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ
الان ساعت ۹:۳۰ دقیقه به وقت مادرید و من دارم استراحت میکنم .
لونا خانم مبلغ قرارداد رو شما تعیین کنید .
|