|
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - نسخهی قابل چاپ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - hamidkhl - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ
دوستان اینجا هم نظر بدین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - walker - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ق.ظ
بدرود مانشت . بدرود دوستان .برای همیشه ... |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - ehsan_67 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ)ehsan_67 نوشته شده توسط: سلام دوستان خسته نباشید.من رتبم ۱۷۰۰شد در گرایش ۱و۴ آی تی و این یعنی افتضاح!!!سلام دوستان کسی نیست جواب منو بده. |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - alirrrrrr - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ
بچه ها سلام آخرین رتبه قبولی روزانه نرم افزار سال ۹۰ چند بوده؟؟؟؟ میخام بدونم با ۱۸۷ نرم افزار کجا میتونم روزانه بیارم؟؟؟؟ تو رو خدا جواب بدید دوستان بابا لااقل یکی نیست بدونه پارسال تا چند روزانه نرم افزار قبول میشدن؟ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - montazer313 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ
سلام دوستان با ۳۲۳ آی تی و ۴۵۴ شبکه میشه جایی قبول شد؟ روزانه یا شبانه ممنون |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - zahraa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: بچه ها سلامسلام.سال ۹۰ تقریبا نتایج قبولی جالب بود.با ۴۰۰هم روزانه اصفهان آموزش محور دوستم قبول شد.با۱۸۷ که رتبتون هست روزانه صنعتی اصفهان یا اصفهان پژوهش محورقبول میشید |
|
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - fa_te64 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ
بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - zahraa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)fa_te64 نوشته شده توسط: بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم من پارسال هوش ۵۰۰بودم.تو تکمیل ظرفیت که بعدا اعلام شد روزانه ساری قبول شدم.شبانه یزد و اهواز و تبریز هم قبول شده بودم |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - fa_te64 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)zahraa نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)fa_te64 نوشته شده توسط: بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم یعنی امسال که طرفیتا کم شده به شبانه هم امیدی نداشته باشم؟ ! ![]() بچه ها من خیلی دپرسم لطفا راهنمایی کنید فک میکنید کجا بیارم؟ |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - montazer313 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: سلام دوستان دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ خیلی ممنون میشم بگید با این رتبه چکار میشه کرد ؟ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - a i - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)zahraa نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)fa_te64 نوشته شده توسط: بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم میشه تو شبانه قبول شیم ولی نریم و تو تکمیل ظرفیت دوباره انتخاب رشته کنیم ؟ |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - zahraa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط:نمیدونم!(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)zahraa نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)fa_te64 نوشته شده توسط: بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم احتمالا میشه! توتکمیل ظرفیت که خودمون انتخاب نمیکنیم.نتایجی که برامون ثبت شده از اون رشته به بعد را اعلام میکنند که قبول شدید یانه مثلا فلان رشته که انتخاب بیستم بوده را قبول شدید و تو تکمیل ظرفیت از انتخاب ۲۱ام به بعد را بهتون اعلام میکنند که قبول میشدید یانه!واگر قبول شدید میتونید برید ثبت نام (البته اون دانشگاه که بعدا بهتون گفتند قبول میشدید باید بپذیره!بعضی دانشگاهها تو تکمیل ظرفیت دیگه دانشجو را نمیپذیرن!حتی اگه سنجش تو تکمیل ظرفیت قبولتون کرده باشه!) (۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط:آی تی و شبکه زیاد اطلاع ندارم .ولی تا جایی که میدونم احتمالا آی تی قبول میشید.دوستم پارسال با۳۰۰ تجارت الکترونیک روزانه قم قبول شد(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: سلام دوستان |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - bashuka - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:فقط یه شوخی بود. اگه سوءتفاهم شد معذرت میخوام. حالا فرض کردیم اگه یه نفر رتبه ۱ بشه میتونه اموزش مجازی رو انتخاب کنه یا به زور میبرنش شریف؟!(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)bashuka نوشته شده توسط: بچه ها با رتبه ۱ میتونم اموزش مجازی رو انتخاب کنم یا مجبورم همون شریف رو برم؟!
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - zahraa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط:آی تی و شبکه زیاد اطلاع ندارم .ولی تا جایی که میدونم احتمالا آی تی قبول میشید.دوستم پارسال با۳۰۰ تجارت الکترونیک روزانه قم قبول شد(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: سلام دوستان (۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ)bashuka نوشته شده توسط:به زور و کتک میبرنش شریف(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:فقط یه شوخی بود. اگه سوءتفاهم شد معذرت میخوام. حالا فرض کردیم اگه یه نفر رتبه ۱ بشه میتونه اموزش مجازی رو انتخاب کنه یا به زور میبرنش شریف؟!(07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)bashuka نوشته شده توسط: بچه ها با رتبه ۱ میتونم اموزش مجازی رو انتخاب کنم یا مجبورم همون شریف رو برم؟!
|
|
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - sheyda - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
سلام ببخشید یه سوال: اگه تو رشته اصلی و شناور ( هر دو) مجاز باشیم ؛ فقط برای یکی میتونیم انتخاب رشته کنیم یا هر دو تا رو میشه بزنیم ؟ مرسی |