|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ)reza.bsh نوشته شده توسط: جان اسنو زنده شد!!
یعنی چی؟ مگه داریم؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MisTeR - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ)reza.bsh نوشته شده توسط: جان اسنو زنده شد!!
اتفاقا جذابتر میشه 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam az ma - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: تا وقتی که آدم جدای از دین و ایمانش یاد نگیره زندگی رو اخلاقی سپری کنه دین و ایمان فقط اوضاع رو بدتر میکنه.
ای داد ای بیداد کاش ملت ما یک روزی اینو بفهمن.
زندگی اخلاقی یا غیر اخلاقی هیچ ربطی نداره به دین و ایمان.گاهی حتی دین و ایمان ابزار میشن برای جهت دادن به یکی از اینا.
تا وقتی که ایدئولوژی ما بر پایه تناقضات باشه وضع همینه که هست. رفیق دارم موقع نقد کتب و حرف زدن از فلان آخوند رگ غیرتش اندازه شیلنگ تو حیاطمون میشه.اما موقعی که عشقش کشید با ۲۰ لیتری مشروب میخوره.
------
واعظی پرسید از فرزند خویش
هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟
صدق و بی آزاری و خدمت به خلق
هم عبادت هم کلید زندگیست
گفت فرزند:زین معیار در شهر ما
یک مسلمان هست آن هم ارمنی است
سلام منو یاد اتفاقی که برام پیش اومد انداختین:
یه روز داخل یه مغازه بودم گفت این زرتشتیها از ما بهترند گفتم چرا؟ گفت اصلا حاضر نیستند دروغ بگند. گفت من خودم شاهدم که یه نفر به یه اداره زنگ زد با کسی کار داشت بعد کسی که گوشی رو جواب داد زرتشتی بود دوستش ازش خواست بگه که اینجا نیست اما حاضر نشد دروغ بگه در حالی که دوستش شیعه بود به. گفت به نظر من هر شیعه ی دیگه ای هم بود به جاش دروغ میگفت. من بعد از اینکه داستان رو تعریف کرد گفتم این به این خاطر هست میبینی شخصی کنار دریا هست و تشنه برمیگرده ولی یه نفر یه لیوان آب داره همون یه لیوان آب رو تا آخرش استفاده میکنه.
فقط میتونم بگم تو این دوره مشکل هز دین ما نیست مشکل از دین داریه ماست.
مولا علی (ع) فرمودند : هیچ بدی و زشتی بدتر از دروغگویی نیست. بحارالانوار جلد ۷۲ صفحه ۲۵۹ حدیث ۲۳
حضرت امام موسی بن جعفر (علیه السّلام) فرموده اند: از ما نیست و با ما بستگی روحانی ندارد آنکس که دنیای خود را برای دینش یا دین خود را برای دنیای خویش ترک گوید. (بحار ،جلد ۱۷، ص ۲۰۸ )
از این دو حدیث مشخصه کسی که دروغ میگه نمیتونه بگه من شیعه هستم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۳ ب.ظ
تیمتون که اوت شد. اینم از گواردیولای افسانه ای تون! نتونستن یه بار بایرنو برسونه به فینال. الانم که داره میره تیمی که به شیر نفت وصله! ویوا بارسلونا ))))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: تا وقتی که آدم جدای از دین و ایمانش یاد نگیره زندگی رو اخلاقی سپری کنه دین و ایمان فقط اوضاع رو بدتر میکنه.
ای داد ای بیداد کاش ملت ما یک روزی اینو بفهمن.
زندگی اخلاقی یا غیر اخلاقی هیچ ربطی نداره به دین و ایمان.گاهی حتی دین و ایمان ابزار میشن برای جهت دادن به یکی از اینا.
تا وقتی که ایدئولوژی ما بر پایه تناقضات باشه وضع همینه که هست. رفیق دارم موقع نقد کتب و حرف زدن از فلان آخوند رگ غیرتش اندازه شیلنگ تو حیاطمون میشه.اما موقعی که عشقش کشید با ۲۰ لیتری مشروب میخوره.
------
واعظی پرسید از فرزند خویش
هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟
صدق و بی آزاری و خدمت به خلق
هم عبادت هم کلید زندگیست
گفت فرزند:زین معیار در شهر ما
یک مسلمان هست آن هم ارمنی است
مسلمانان مسلمانان، مسلمانی مسلمانی
ازین آیین بیدینان، پشیمانی پشیمانی
مسلمانی کنون اسمی است بر عرفی و عاداتی
دریغا کو مسلمانی، دریغا کو مسلمانی
فرو شد آفتاب دین، برآمد روز بیدینان
کجا شد درد بُودردا و آن اسلام سلمانی؟
تو ای مرد سخنپیشه که بهر دام مشتی دون
ز دین حق بماندستی به نیروی سخندانی
مشو غره که در یک دم ز زخم چرخ ساینده
بریزی گر همه سنگی، بسایی گرچه سوهانی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تیمتون که اوت شد. اینم از گواردیولای افسانه ای تون! نتونستن یه بار بایرنو برسونه به فینال. الانم که داره میره تیمی که به شیر نفت وصله! ویوا بارسلونا ))))
حرفات در مورد پپ شبیه حرفای سرهنگ علی فره تبریک به دید قشنگی که داری 
در مورد زئال هم اگه به اتلتیکو خورده بود قطعاحذف میشد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۳۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: حرفات در مورد پپ شبیه حرفای سرهنگ علی فره تبریک به دید قشنگی که داری 
در مورد زئال هم اگه به اتلتیکو خورده بود قطعاحذف میشد
پپ هر وقت تونست تیمی مثل پرتو، یا حتی اینترمیلان رو قهرمان اروپا کنه من فوتبال رو میبوسم میذارم کنار. البته الان بیشتر که فکر میکنم میبینم زیاده خواهی هست، همین لیورپولِ فعلی رو قهرمان انگلیس کنه بازم اوکیه. به شدت منتظر ببینم با تاکتیک از رده خارجش سال بعد جلوی تیمای انگلیسی با دفاعهای نره غول چیکار میکنه و الا بایرن فعلی رو رندوم بزنی ۱۱ تا از بازیکنانشو بفرستی زمین معلومه که توو بوندس لیگا همه رو میبره. اما دیدی که حتی بنفیکا چطور خِرِش رو گرفته بود. اصلا ما فوتبال متوجه نمیشیم، ولی دیگه تنها دلیلی که هوادارای بایرن فوتبال مسخره ش رو تحمل کردند این بود که صدر جدول بودند. بایرنِ به مراتب ضعیفتر بدون این آقا ۷ تا به بارسا زده بود.
قبلاً به اتلتیکوی با دیگو کاستا و داوید ویا خوردیم و ۴ تا گذاشتیم بغلش، شما جلوی اتلتیکوی بدون تورس چیکار کردین.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ
قله ای که چند بار فتح شود بی شک روزی تفریحگاه عمومی میشود ! مواظب دلت باش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ق.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: ...
چند مدت بود ایشون رو میشناختید؟ اگر دوست داشتید جواب بدید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: پپ هر وقت تونست تیمی مثل پرتو، یا حتی اینترمیلان رو قهرمان اروپا کنه من فوتبال رو میبوسم میذارم کنار. البته الان بیشتر که فکر میکنم میبینم زیاده خواهی هست، همین لیورپولِ فعلی رو قهرمان انگلیس کنه بازم اوکیه. به شدت منتظر ببینم با تاکتیک از رده خارجش سال بعد جلوی تیمای انگلیسی با دفاعهای نره غول چیکار میکنه و الا بایرن فعلی رو رندوم بزنی ۱۱ تا از بازیکنانشو بفرستی زمین معلومه که توو بوندس لیگا همه رو میبره. اما دیدی که حتی بنفیکا چطور خِرِش رو گرفته بود. اصلا ما فوتبال متوجه نمیشیم، ولی دیگه تنها دلیلی که هوادارای بایرن فوتبال مسخره ش رو تحمل کردند این بود که صدر جدول بودند. بایرنِ به مراتب ضعیفتر بدون این آقا ۷ تا به بارسا زده بود.
قبلاً به اتلتیکوی با دیگو کاستا و داوید ویا خوردیم و ۴ تا گذاشتیم بغلش، شما جلوی اتلتیکوی بدون تورس چیکار کردین.
اینکه پپ بیاد یه تیم دست چندم رو قهرمان کنه که دلیل بر چیزی نیست! شما ببین الان لستر قهرمان انگلیس شد اما بلافاصله رانیری گفت تکرار قهرمانی غیر ممکنه! چرا این حرف رو زد؟ این جور تیمها یه سال بنا به شرایط خاص خیلی خوب کار می کنند اما سالهای بعد دیگه نشونی ازشون تو سطح بالا نیست.
پپ تنها مربیه صاحب سبک در تاریخ فوتباله بعد از اون چندتا مربی صاحب سبک در دفاع و ضد فوتبال داریم از جمله مربی اتلتیکو. فوتبال بازی کردن با دفاع و ضد حمله خیلی فرق داره.
اینکه از یه خلبان هواپیما بخوایم برای اثبات تواناییش در خلبانی با موتور تک چرخ برنه که منظقی نیست که!
شما نتایج رو هم یه پیگیری کن دوتا بازی اخرتون با اتلتیکو یه مساوی داشتین به باخت!
برداتون بشمار
![[تصویر: 402162_fk7i_333.png]](https://img.manesht.ir/402162_fk7i_333.png)
یه برد تو ۱۰ بازی قبلی!!!! ۴ تا هم که خودتون خوردید که! عجب اماری شده این امارررررررر!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: اینکه پپ بیاد یه تیم دست چندم رو قهرمان کنه که دلیل بر چیزی نیست! شما ببین الان لستر قهرمان انگلیس شد اما بلافاصله رانیری گفت تکرار قهرمانی غیر ممکنه! چرا این حرف رو زد؟ این جور تیمها یه سال بنا به شرایط خاص خیلی خوب کار می کنند اما سالهای بعد دیگه نشونی ازشون تو سطح بالا نیست.
پپ تنها مربیه صاحب سبک در تاریخ فوتباله بعد از اون چندتا مربی صاحب سبک در دفاع و ضد فوتبال داریم از جمله مربی اتلتیکو. فوتبال بازی کردن با دفاع و ضد حمله خیلی فرق داره.
اینکه از یه خلبان هواپیما بخوایم برای اثبات تواناییش در خلبانی با موتور تک چرخ برنه که منظقی نیست که!
شما نتایج رو هم یه پیگیری کن دوتا بازی اخرتون با اتلتیکو یه مساوی داشتین به باخت!
-تکرار قهرمانی توو لیگ در پیت ایران هم سخت هست چه برسه به انگلیس. پپ توو بایرن ۳ سال فرصت داشت و هر بار یه مدل حذف شد. مربی وقتی میشه گفت تأثیر گذاشته که تیم بدون اون عملکرد خوبی نداشته باشه؛ بایرن بدون پپ هم که همینطوری قهرمان آلمان میشد، همانطور که با آنچلوتی خواهد شد. دیگه حذف شدن از جام باشگاهها که استخدام مربی نمیخواد.
-پس احتمالاً شما اسم مربیانی مثل آریگو ساکی و کرایوف که خودش بنیانگذار سبک تیکیتاکا (البته تماشاگر پسندتر) هست و خیلیهای دیگه به گوشتون نخورده که پپ رو صاحب سبک اون هم تنها مربی صاحب سبک میدونید!
-آره ولی اینکه یکی یه F14 بگیره دستش و هر چی هواپیمای ملخی هست رو تار و مار کنه هم منطقی نیست. نیمکت بایرن از نیمکت رئال هم قویتر هست، چه برسه به اتلتیکو.
- اصلاً ربطی نداره چون بارسا هفت هشت بازی آخرش اتلتیکو رو برده بود ولی بازیهای مختلف روحیهی خاص خودشون رو میطلبند و نیاز به بازیکن و مربیای دارند که به هر نحوی بازی رو در بیاره. توو این مورد سیمئونه بدون شک بهتر از گواردیولا و انریکه و ضعیفتر از آنچلوتی هست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۹ ب.ظ
چیزایی هست که...بی صدا مچاله ت می کند...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۹ ب.ظ
این حرفا رو میخاستم بعد کنکور بیام بزنم ... ولی مگه میذارن ؟؟
از هم اکنون و در واقع از دو سه روز قبل شاهد این تاپیک ها در انجمن باشید:
درس خواندن برای کنکور سال بعد از هم الان
موندن برای کنکور سال بعد
کنکور سال بعد و چالش های فرارو
ماندن یا نماندن کارلوس کی روش در تیم ملی و تاثیر آن بر کنکور دادن در سال آینده
شاه اومده با لشکرش ... واسه پسر کوچیکترش ... آیا بدم؟؟ آیا ندم؟؟ (کنکور ۹۶)
.... ادامه دارد ...
چی بگم والا ؟؟ همش با خودم گفتم این دو سه روز آخری مودم رو جمع کنم.
امیدوارم این کاربران هم بالاخره جواب سوالاشون رو بگیرن. 
پ.ن: امیدوارم به کسی برنخوره ... هر تصمیمی که میگیرید قطعا بهترینه.
این وسط مهم گرفتن یه تصمیم قاطع و تلاش برای رسیدن بهش هست. باقی فسانه س .... 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۹ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط:
ماندن یا نماندن کارلوس کی روش در تیم ملی و تاثیر آن بر کنکور دادن در سال آینده
شاه اومده با لشکرش ... واسه پسر کوچیکترش ... آیا بدم؟؟ آیا ندم؟؟ (کنکور ۹۶)
اینا خیلی باحال بود مخصوصا اون خط اخر فکم جا به جا شد             
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ
...............
|