ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - Anisi - 13 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)safir.com نوشته شده توسط:سلام(21 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط: باسلام دوستان کمی صبر داشته باشید. فهرست رو ارسال کردیم. بهمحض دریافت تایید، اطلاعرسانی میشه. |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - kimzi - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ
لطفا اسم من رو هم اضافه کنید.کیمیا فاضلی |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - alioth93 - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط: . لیست جدید تا امروز: ۱- الهه پناهی ۲- سپیده سعیدی نیا ۳- کیمیا فاضلی |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - samanee - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: این لیست که به پارسه اعلام شده است شامل ۵۴ اسمی هست که کاربر Anisi نوشتند؟ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - آری گ - ۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط: . سلام ببخشید میخواستم بپرسم امکان داره به لیستتون اضافه کنید یا لیست رو بستین ؟ ما دو نفر هستیم Sent from my iPad using Tapatalk |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - eye tea - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ
من و یکی از دوستامم هستیم . من خیلی در جریان روند این نوع از ثبت نام ( ثبت نام گروهی ) نیستم . آیا همین که اسممونو اینجا بنویسیم کافیه ؟ نیازی به پر کردن فرم نیست ؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - FatemeFathi19 - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ
سلام.من امروز پارسه بودم.گفتن فردا آخرین لیست رو از آقاى حلاج تحویل میگیرند و همه شامل تخفیف میشوند. متقاضى ثبت نام در آزمون هاى ٨ مرحله اى حضورى گروه مهندسى کامپیوتر گرایش شبکه هستم. (۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۰ ب.ظ)آری گ نوشته شده توسط:(13 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط: . |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - SepideSdn - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط: . ممنونم از لطف شما |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - alioth93 - 15 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ)alioth93 نوشته شده توسط: . دوستان من با خانم علمداری مجدد صحبت کردم گفتن در حال حاضر میتونن ثبت نام گروهی متقاضیان تهران رو انجام بدن ولی برای سایر شهرها متاسفانه الان امکانش نیست لطفا متقاضیان تهرانی مشخصاتتون رو تو پیام خصوصی بهم ارسال کنید نام و نام خانوادگی و رشته |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - ماه و خورشید - ۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)miss.banoo نوشته شده توسط: سلام.من امروز صب تماس گرفتم پارسه نمایندگی شهرستان گفتن اسمتون نیومده و پارسه چیزی به ما اعلام نکرده . اسم من توی لیست اول بود اون ۷۳ نفر . حالا باید چکار کنم ؟سلام .منم جزء لیست اولی هستم نگران نباش .منم زنگ زدم به نمایندگی شهرستانم گفتن که هنوز اعلام نشده و دوباره به دفتر مرکزی زنگ زدم خانم علمدار که مسولش بود گفت که قراره خانم باقری با همه یه نمایندگی ها هماهنگ کنن و بهتون اطلاع میدن گفت منتظر بمونید |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - abbas1368 - 15 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)miss.banoo نوشته شده توسط: سلام.من امروز صب تماس گرفتم پارسه نمایندگی شهرستان گفتن اسمتون نیومده و پارسه چیزی به ما اعلام نکرده . اسم من توی لیست اول بود اون ۷۳ نفر . حالا باید چکار کنم ؟ لطفا صبور باشید احتمالا وقتی که اسم شما به نمایندگی شهرتون اعلام بشه از طرف نمایندگی بهتون زنگ میزنن |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - asal71 - 15 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ
من پنج شنبه تماس گرفتم گفتن اسمم توی لیست نیست.گفتن که تا شنبه یا یک شنبه از طرف نمایندگی شهرستان باهام تماس میگیرن ولی هنوز کسی باهام تماس نگرفته |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - abbas1368 - 15 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط: من پنج شنبه تماس گرفتم گفتن اسمم توی لیست نیست.گفتن که تا شنبه یا یک شنبه از طرف نمایندگی شهرستان باهام تماس میگیرندوست عزیز اگر اسم شما توی این لیستی که گذاشتم هستش که از طرف پارسه با شما تماس خواهند گرفت ،ولی باز من شنبه با پارسه تماس میگیرم |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - hamidreza chalandari - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۹ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط: فعلا که۱۰نفر اعلام آمادگی کردن من هم متقاضی ازمون کامپیوتر هستم ، حمیدرضا چلندری Hamidreza.chalandari@yahoo.com |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - saeedab11 - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۸ ب.ظ
هر سال این تخفیفات برقرار است؟ |