تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مهر ماه - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ

مخم ترکید امروز..اخیش باالاخره این امار تموم شد...فصل ۳ بارسه هم تموم شد...مگه تموم شد!!!! اما خوشحالما...البته یکمم ناراحتم...دیگه خسته شدم برای تستهاش همینظور تستهارو روخونی میکردم تا تموم شد...جوابهاشو میفهمیدما..اما حال نداشتم دیگه خودم بشینم فکر کنم.کار خیلی بدی کردم نه؟
خب یه روز دیگه با امادگی از نو میشینم سرتستها...خودم حل میکنم..خداییشم بعضیاشو اصن نمیتونستم خودم حل کنم!!!

گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ

(۲۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  منم کم اما باید خودمو برسونم
اما کم شما یعنی چقدر؟چیا خوندی؟
یعنی اینکه سیستم رو فقط تموم کردم بدون تست گسسته تموم شده بدون تست هوش یه فصل بدون تست ساختمان تموم شده بدون تست طراحی تقسیم و غلبه بدون تست مدیریت هیچی بدون تست Smile شبکه ۳ فصل بدون تست بقیه درسا هم هیچی بدون تست Smile

کیا امروز pseرو شرکت کردن؟نتیجه؟

گروه درسی مهر ماه - iammiti - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ

به جز شبکه که یادم رفت کتاب پارسه بگیرم ..بقیه درسا خوب پیش رفته :دی
یه حسی بهم میگه برو زبان بخون Smile) یه حسی هم میگه برو شبکه بخون Smile) من موندم این وسط
الان یادم اومد که معماری تست نزدم Smile)))

گروه درسی مهر ماه - forouzan69 - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ

یعنی روحیم پکید من هنوز۲۴صفحه از معماری خوندم تازه الان تو دیکدر گیرکردم اصلا منظور مطلب نمیفهمم ی جوریه
خوشبحالتون انقدر خوب پیش رفتین انشاءالله موفق باشین

گروه درسی مهر ماه - iammiti - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)forouzan69 نوشته شده توسط:  یعنی روحیم پکید
یعنی الان این باعث پوکیدن روحیه میشه؟
الان شاید خوندن من جوری باشه که با اون نتونم حتی یه تست بزنم و هزار مورد دیگه..شما اصلا نباید درس خوندن دیگران ملاک تلاش خودتون قرار بدید
+ خیلی ها هستن که الان درسارو تموم کردن شاید واسه بار چندم(!) ..این دلیل نمیشه که من یا شما روحیه از دست بدیم

گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  یعنی الان این باعث پوکیدن روحیه میشه؟
الان شاید خوندن من جوری باشه که با اون نتونم حتی یه تست بزنم و هزار مورد دیگه..شما اصلا نباید درس خوندن دیگران ملاک تلاش خودتون قرار بدید
+ خیلی ها هستن که الان درسارو تموم کردن شاید واسه بار چندم(!) ..این دلیل نمیشه که من یا شما روحیه از دست بدیم
شما پارسه ای بودین؟

گروه درسی مهر ماه - iammiti - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:  شما پارسه ای بودین؟
اره

گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 27 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:  شما پارسه ای بودین؟
اره
pse شرکت کردین امروز؟ به نطرتون مفید بود؟

RE: گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)forouzan69 نوشته شده توسط:  یعنی روحیم پکید من هنوز۲۴صفحه از معماری خوندم تازه الان تو دیکدر گیرکردم اصلا منظور مطلب نمیفهمم ی جوریه
خوشبحالتون انقدر خوب پیش رفتین انشاءالله موفق باشین

اگه منظورتون منم.ممنونم.اما متاسفانه تلاشهام خیلی هدر میره....از بس فراموشی شدید دارم.....

گروه درسی مهر ماه - iammiti - 28 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  اگه منظورتون منم.ممنونم.اما متاسفانه تلاشهام خیلی هدر میره....از بس فراموشی شدید دارم.....
نه اصلا منظورم فرد خاصی نیس
چیزی که تو مانشت مشخصه اینه که اکثر رتبه های خوب معمولا اصلا نمی دونن مانشت چی هست...

گروه درسی مهر ماه - forouzan69 - 28 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ

منم ملاک قرار ندادم فقط غبطه خوردم که جلو هستین چون من دو روز شروع کردم والان هرچی دارم معماری میخونم گیر کردم مطلباش یکم نامفهوم بود ولی درکل من همیشه تو دانشگاهم جزوه هام تموم نمیکردم ولی نمرات خوبی میاوردم عادت دارم مطلب کامل بفهمم برم مبحث بعدی این خودش یک موفقیت

RE: گروه درسی مهر ماه - Mänu - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  مخم ترکید امروز..اخیش باالاخره این امار تموم شد...فصل ۳ بارسه هم تموم شد...مگه تموم شد!!!! اما خوشحالما...البته یکمم ناراحتم...دیگه خسته شدم برای تستهاش همینظور تستهارو روخونی میکردم تا تموم شد...جوابهاشو میفهمیدما..اما حال نداشتم دیگه خودم بشینم فکر کنم.کار خیلی بدی کردم نه؟
خب یه روز دیگه با امادگی از نو میشینم سرتستها...خودم حل میکنم..خداییشم بعضیاشو اصن نمیتونستم خودم حل کنم!!!
شدیدا کار بدی کردی،در واقع رفع تکلیف کردی بعد از خستگی فقط استراحت
بعدا میزدی بهتر بود

گروه درسی مهر ماه - A V A - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ

۲ روز دیگه باید ازین تاپیک اسباب کشی کنیم. من چرا انقد دپم؟

گروه درسی مهر ماه - iammiti - 28 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ

دلم برای مدار منطقی تنگ شده ..کاش ایتی هم منطقی داشت Sad(
(۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  اسباب کشی کنیم
تا ۲ روز دیگه کی زنده کی مرده Smile)
واسه دپ هم لینک زیر ببین ..دوای هر درد بی درمون اصن

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یعنی میشه امشب زبان بخونم ؟ میشه؟ نهههههه

RE: گروه درسی مهر ماه - Eagle777 - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ

آره دیگه کم کم به آبان میرسیم ولی اصلا جای نگرانی نداره
بالاخره داریم تلاشمون رو میکنیم
بقیه اش با خداست ...