|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ق.ظ
با سلام دیروز حزب چهار از جزء سی هم قرائت شد و در نهایت حزب چهار از یک تا سی به اتمام رسید دیروز با گذشت ماه رمضان این تایپ هم میره تا یک سال دیگه در گوشه کنار انجمت خاک بخوره , شاید سال دیگه یه نفر پیدا شد و گرد و غبار از روی این تاپیک برداره. |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - zeinab - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ق.ظ)WeCan نوشته شده توسط: با سلام میشه خاک نخوره!!! من که به لطف خدا هر روز یه ختم قرآن دارم!! تو سایت ghorany.com ثبت نام کردم! میشه ادامه پیدا کنه! من که هستم! |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: میشه خاک نخوره!!! من که به لطف خدا هر روز یه ختم قرآن دارم!! تو سایت qurany.com ثبت نام کردم!زینب جون ما همه دوست داریم اینجا هر ماه ختم قران باشه ولی متاسفانه امروز که عید فطر هم تموم شده خبری ار بچه هایی که شرکت کردن نیست، خوب صفای این ختم قران ها به این بود که روز عید فطر ختم بشن، من از پ. خ گرفته تا نظر تو پروفایل از بچه ها خواستم که تو جریان بزارن حتی اگه نخونده باشن ولی.... مرسی از بابت آدرس سایت منم حتما عضو میشم. |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - saharp - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
سلام من هم حزب۱ ، جزء ۱ تا ۳۰ رو خوندم امیدوارم مورد قبول حق واقع بشه التماس دعا |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mohsen_4050 - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
سلام دوستان منم حزب ۲ از جزء ۱ تا ۳۰ رو به لطف پرورذگار تموم کردم انشا الله مورد قبول واقع بشه. ببخشید که دیر خبر دادم التماس دعا |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - zeinab - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ)parva نوشته شده توسط:(30 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: میشه خاک نخوره!!! من که به لطف خدا هر روز یه ختم قرآن دارم!! تو سایت ghorany.com (وبسایت ختم قرآن مجید)ثبت نام کردم!زینب جون ما همه دوست داریم اینجا هر ماه ختم قران باشه ولی متاسفانه امروز که عید فطر هم تموم شده خبری ار بچه هایی که شرکت کردن نیست، خوب صفای این ختم قران ها به این بود که روز عید فطر ختم بشن، من از پ. خ گرفته تا نظر تو پروفایل از بچه ها خواستم که تو جریان بزارن حتی اگه نخونده باشن ولی.... شرمنده آدرس سایت رو اشتباه نوشته بودم!! اینه آدرسش ghorany.com (وب سایت ختم قرآن مجید) |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ق.ظ
حزب ۱ کل قرآن تمام شد.(گروه ۲). |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ
سلام دوستان طاعات همگی قبول ![]() از همه تون بابت مشارکت تو این طرح مممنونم ![]() ببخشید به دلیل مشغولیتم دیر اعلام میکنم حزب ۳ ،۳۰ جزء خوانده شده(گروه یک). |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
گروه دوم: گروه دوم هم تکمیل شدن، برای سلامتی شون صلوات. (۰۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: حزب اول جزء یک تا ۳۰ خوانده شد. (۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)mohsen_4050 نوشته شده توسط: سلام منم تا امروز حزب دوم همه ۳۰ جزء رو خوندم (۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ)jafarir نوشته شده توسط: سلام ، تا الان حزب ۳ تا آخر جزء ۳۰ خونده شده است. (۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ق.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: حزب ۴ از جزء یک تا جزء ۳۰ خوانده شد |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ماه بانو - ۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ق.ظ
می بخشید که من دیر اطلاع دادم دسترسی به نت نداشتم دیشب هم که نت درست شد یادم رفت بیام اینجا بگم حزب ۲ از تمام جزء ها تمام شد (گروه ۶) فقط جزء ۳۰ روبعد از ماه رمضون خوندم خیلی خیلی ممنون از زحمات همه دوستان مخصوصا پروا جان عبادات همه قبول باشه |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mamani - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
من همشو خوندم |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان. من خیلی وقته مسافرت بودم.مشهد بودم. روز ۲۹ ماه مبارک رمضان،حزب اول از کل قرآن رو ختم کردم. انشاالله ختم همگی قبول درگاه حق باشد. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - shobair87 - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ
با پوزش در اعلام ! با عنایت خداوند در همون لحظات انتهای ماه مبارک رمضان ختم قرآن بنده تموم شد! با التمای دعای خیر |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
گروه اول هم تونستن ختم قرانشون رو به پایان برسونین براشون آرزوی سلامتی داریم. گروه اول: (۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ)banou نوشته شده توسط: جزء یک تا ۳۰ خوانده شد. (۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ)shobair87 نوشته شده توسط: با سلام و آرزوی قبولی طاعات تا جزء ۳۰ کامل تلاوت شد (۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: حزب سه جزء ۱تا ۳۰ رو خوندم (۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)WeCan نوشته شده توسط: حزب ۴ تا جزء ۳۰ خوانده شد |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
گروه پنجم هم تموم کردن براشون آرزوی سلامتی دارم، گروه پنجم: (۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)Ghasedake_raha نوشته شده توسط: تاحزب اول ۳۰ جز خوانده شده (۰۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: حزب ۲ جزء های ۱ تا ۳۰ خوانده شد (۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: جزء یک تا ۳۰ خوانده شد!! (۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ)mis masi نوشته شده توسط: جزء یک تا ۳۰ خوانده شد |