کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
کلید سازمان سنجش - parsaNA - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۸ ق.ظ
این سه تا دوست هستند( MJRS,piloop,poopi )و هم دانشگاهی . افتادند به جون هم مارو فیلم کردند اینجا !!!! |
RE: کلید سازمان سنجش - poopi - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ق.ظ)piloop نوشته شده توسط: اذیت چیه عزیز من. خیلی جدی دارم می گم! اون شکلکهای پست قبلیم هم واسه این بود که یکم تلطیف شه موضوع! من واقعا متاسفم که صمیمیترین دوستام اینطوری باهام برخورد می کنن برام مهم نیست که به من چی میگین ولی برام مهمه که بقیه فکر نکنن سر کار گذاشتمشون چون این رو توهین به بقیه می دونم من راجع به این قضیه چیز دیگه ای نمی گم و نمی خوام اینجا رو به محل شوخی های چندتا آدم خاص تبدیل کنم فقط دوستان اگه خواستن بدونن من دارم راست میگم یا سرکارشون گذاشتم می تونن یه google ساده انجام بدن با این موضوعات "acmicpc piloop" یا "acmicpc pmp" ویا "acmicpc last war of pmp" این رو بگم که pmp اسم تیممونه. اگه تو کنکور هم تونستیم درصد های خوبی بزنیم به خاطر همون تمرینات و پایهی الگوریتمی که تو ACM بهش رسیدیم بوده *piloop و MJRS می دونم که به خاطره این پست شنبه کلی بحث با هم خواهیم کرد ولی اصلا دلم نمی خواست دیگران فکر کنن سر کارشون گذاشتم |
RE: کلید سازمان سنجش - parsaNA - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ
چه باحال !!! دعواشون شد . من یکی که سر از کار این دوستان در نیاوردم . میگم میشه شنبه مارو هم دعوت کنید نظاره گر بشیم؟؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - poopi - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۹ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: چه باحال !!! دعواشون شد . من یکی که سر از کار این دوستان در نیاوردم . میگم میشه شنبه مارو هم دعوت کنید نظاره گر بشیم؟؟ بفرمایید. دانشگاه امیرکبیر - دانشکده مهندسی کامپیوتر - واحد ACM ضمنا شنبه اتفاق خاصی قرار نیست بیافته فقط مقادیری بحث منطقی، که کلا هم ما زیاد انجام میدیم |
کلید سازمان سنجش - inteligentium - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۱ ق.ظ
اگه به قول آقای parsaNAاین بحثا فیلمه ،به بهترین نحو ژانر وحشت توش پیاده شده!!! و اگه نه تبریک میگم. |
RE: کلید سازمان سنجش - MJRS - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۸ ق.ظ
به نظر من هم این بحثها جاش اینجا نیست. اینجا یک فروم عمومی و علمی هست و دلیلی نداره بیایم خودمون رو معرفی کنیم و اینجا رو با چت روم اشتباه بگیریم. poopi جان برادر من ,بس کن. از دوستان و جناب poopi هم عذر میخوام اگر شوخی بنده باعث ناراختیش شد. |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: با این درصدا رتبم چند میشه به نظرتون؟ حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ |
RE: کلید سازمان سنجش - parvaz_hj - 12 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ ب.ظ
ای بابا عجب رفیق بازی شد اینجا...به نظرم اولین کار بعد اومدن نتایج اینه که با تیم ACM و نحوه خوندنشون در دو هفته یا ۱ روزه یا ۱ ساعته مصاحبه ای داشته باشیم! تبریک می گم به شما سه دوست جالب!!! |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ب.ظ
سلام بچه هایی که اعتراض دارن که کلید سنجش مثلا به جای گزینه یک گزینه ۳ هست توی سنجش موقع طرح سوال کدوم قسمت از شکل رو تیک میزنن |
کلید سازمان سنجش - hfdan - 13 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ب.ظ
سلام بچهها من با درصدهای زیر رتبم چند میشه سلام بچهها من با درصدهای زیر رتبم چند میشه زبان ۰ ریاضی ۲۵ مشترک ۱۹ تخصصی نرم ۵۰ |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۱۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ب.ظ)hfdan نوشته شده توسط: سلام بچهها من با درصدهای زیر رتبم چند میشه مال منم همین شکلیه تقریبا هر چی خدا بخواد میشم حول و حوش ۳۰۰ ۳۵۰ غصه نخور |
کلید سازمان سنجش - msdn - 13 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ب.ظ
سوال ۴۱ محاسبات عددی جوابش ۲ میشه تو کلید زده ۳ من اینو چند با چک کردم ۲ بدست آوردم چه طور میشه به سازمان سنجش جواب درستو اعلام کنیم |
کلید سازمان سنجش - edifier - 13 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان من با درصدهای زیر چه رتبه ای میشم زبان ۱۰ ریاضی ۳/۳ مشترک۳۳/۳ تخصصی هوش ۲۰ |
کلید سازمان سنجش - امیدوار - ۱۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۹ ب.ظ
msdn لینک اعتراض به سوالات توی سایت سنجش هست. edifier شما هم برید تو بخش کنکور ۹۰-درصدهای کنکور نرم افزار آقای موج تخمین میزنند. |
RE: کلید سازمان سنجش - rezvan_m - 13 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: سلام من واسه سوال ۴۱ ریاضی زدم پاسخ صحیح در گزینهها نیست بعد در قسمت دلیل-راه حل نوشتم که گزینهی ۲ صحیح است!! |