|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - - rasool - - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ ق.ظ
(* إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنتُمْ تُوعَدُونَ *)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
حالم خوب نیست خدا ....... البته خودت می دونی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sunshine Off - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: حالم خوب نیست خدا ....... البته خودت می دونی
چراحالت خوب نیست؟....بهتره بیشتربه فکرسلامتی خودت باشی،به خوت روحیه بده وتلاشت رابکن وبقیه را به خدا بسپار.موفق باشی گلم.  [/code]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: چراحالت خوب نیست؟....بهتره بیشتربه فکرسلامتی خودت باشی،به خوت روحیه بده وتلاشت رابکن وبقیه را به خدا بسپار.موفق باشی گلم.  [/code]
به کنکور ربطی نداره 
ممنون دوست مهربونم 
منم برات آرزوی موفقیت می کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hamidkhl - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
خیلی دلم می خواست امسال با آمادگی کامل شرکت می کردم ولی خوب سربازی مانع شد! دوستان دعا کنید امسالم نشد سال بعد یه دانشگاه خوب قبول بشم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: دوستان دعا کنید امسالم نشد سال بعد یه دانشگاه خوب قبول بشم
انشالا دوست خوبم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hamidkhl - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
انشاا... که مشکلت حل می شه، ما هم برات دعا می کنیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ
ناراحت نباشین همه ما به یه شکلی دچار مشکل میشیم.شما بعد اینهمه درس خوندن من قبل از شروع جدی برای درس خوندن!
ولی خب کنکور همه چیز نیست . نباید بذاریم غصه کنکور هم اضافه بشه رو غصه های دیگه.اینطور ادم افسرده میشه.به نظرم باید از کنار بعضی چیزا گذشت.هرچند کلی وقت و انرژی روش گذاشته باشیم ولی باید خدارو شکر کرد که مصیبت بدتری سرمون نیومده و دعا کنیم اگر یه چیز و از دست دادیم خدا چیزهای خیلی باارزشتر رو ازمون نگیره.کنکور امسال نشد سال دیگه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ec_a_j - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ب.ظ)mehan نوشته شده توسط: خیلی حالم بده.دلم گرفته .روزای خیلی بدی رو میگذرونم .اصلا باورم نمیشد بعد از ۴ ماه تلاش ۱۰-۱۵ روز قبل از کنکور این همه اتفاق بد برام بیافته .اصلا نمیدونم به کدومش فکر کنم و چه طور حلشون کنم.خدایا خودت کمک کن .انقدر مشکلات زیادی برام پیش اومده که کنکور رو پاک فراموش کردم.اصلا مرور نکردم و فکر میکنم همهی درسا رو فراموش کردم چون مسایل خیلی بزرگتر ذهنم رو مشغول کرده که یکی از اونا سلامتی پدرم هست.خدایا خودت میدونی انقدر ضعیفم که تحمل این همه سختی رو ندارم پس یکمی بارمو سبکتر کن.خدایا همه چی رو به خودت میسپارم . صبرمو زیاد کن نذار بشکنم.
عزیزم امیدوارم هر چی زودتر حال پدرت خوب بشه
خدا رو چه دیدی شاید تستا از اونجاهایی اومد که تو یادت مونده
کنکور یه قسمتیش هم شانسه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ali-B - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ب.ظ)mehan نوشته شده توسط: خیلی حالم بده.دلم گرفته .روزای خیلی بدی رو میگذرونم .اصلا باورم نمیشد بعد از ۴ ماه تلاش ۱۰-۱۵ روز قبل از کنکور این همه اتفاق بد برام بیافته .اصلا نمیدونم به کدومش فکر کنم و چه طور حلشون کنم.خدایا خودت کمک کن .انقدر مشکلات زیادی برام پیش اومده که کنکور رو پاک فراموش کردم.اصلا مرور نکردم و فکر میکنم همهی درسا رو فراموش کردم چون مسایل خیلی بزرگتر ذهنم رو مشغول کرده که یکی از اونا سلامتی پدرم هست.خدایا خودت میدونی انقدر ضعیفم که تحمل این همه سختی رو ندارم پس یکمی بارمو سبکتر کن.خدایا همه چی رو به خودت میسپارم . صبرمو زیاد کن نذار بشکنم.
پارسال قبل کنکور، دوستم حال پدرش خیلی بد بود، ولی هم خودش تو یه دانشگاه خوب قبول شد، هم پدرش خوب خوب شد،،، امیدتون از دست ندید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
mehan جون به خدا توکل کن. مهربونتر از هر کسی خودشه. انشالا که به بهترین نحو کمکت می کنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
توکل کنید به خدا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ
ان شالله که به حق این روزا و شبای عزیز مشکلات و گرفتاریهای همه و شما دوست عزیز به بهترین نحو حل بشه و خدا به همه سلامتی و شادی عنایت کنه. الهی امین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ
آمین 
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ب.ظ)mehan نوشته شده توسط: اصلا انگار تو این دنیا نیستم وقتی میرم تو فکر حتی اگه اطرافم شلوغ باشه من هیچ صدایی نمیشنوم، خیلی از لحاظ روحی و جسمی به هم ریختم .دیگه واقعا کم آوردم از صبح تا شب تنها میشینم و فکر میکنم نمیتونم تو هیچ جمعی برم حوصلهی هیچ کاری رو ندارم.خیلی خستهام .
دقیقا این حالت که شما میگید رو من دچارش شدم چون مشابه مشکل شما رو داشتم.تنها راهش توکل به خدا و کمک خواست از اون هست.از اون بخواید مشکلاتتون رو حل کنه. بعد از مدتی دوباره رو به راه میشید . با مشکلات کنار بیاید.به نظر من دوری از جمع زیاد خوب نیست آدم رو بیشتر افسرده و دچار تنهایی میکنه. سعی کنید با افراد دیگه در ارتباط باشید.خانواده و اطرافیان کمکمون میکنه کمتر احساس ناامیدی داشته باشیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ق.ظ
حالم خیلی گرفته است!یکی و ناراحت کردم که اصلا نمی خواستم ناراحتش کنم!کاش بدونه من منظوری نداشتم!
|