|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: تنها کاربرد درس خوندن تو این مملکت بستن دهن مردمه...
جدیدا این کاربردش رو هم لامصب از دست داده!
پس واقعا برای چی درس می خونید ؟؟؟؟ یه فارق التحصیل یه رشته خاص آیا توانایی کار کردن تو رشته ی مرتبط با خودشو بعد از اتمام دانشگاه داره یا باید دوباره بره دوره های تخصصی تو موسسات ببینه ؟ دانشگاه برای ما چیکار کرد ؟؟؟؟

|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: تنها کاربرد درس خوندن تو این مملکت بستن دهن مردمه...
همیشه سعی کردیم که براساس حرف مردم زندگی کنیم، خیلی جالبه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ
می گویند ملانصرالدین از همسایه اش دیگی را قرض گرفت .
چند روز بعد دیگ را به همراه دیگی کوچک به او پس داد.
وقتی همسایه قصه دیگ اضافی را پرسید ملا گفت دیگ شما در خانه ما وضع حمل کرد.
چند روز بعد ، ملا دوباره برای قرض گرفتن دیگ به سراغ همسایه رفت و همسایه خوش خیال این بار دیگی بزرگتر به ملا دادبه این امید که دیگچه بزرگتری نصیبش شود.
تا مدتی از ملا نصرالدین خبری نشد .
همسایه به در خانه ملا رفت و سراغ دیگ خود را گرفت.
ملا گفت دیگ شما موقع وضع حمل در خانه ما فوت کرد. همسایه گفت مگر دیگ هم می میرد؟ چرا مزخرف میگی!!!!و جواب شنید :چرا روزی که گفتم دیگ تو زاییده نگفتی که دیگ نمی زاید.
دیگی که می زاید حتما مردن هم دارد.
و این حکایت اغلب ما مردم است هرجا که به نفع ما باشد عجیب ترین دروغها و داستانها را باور میکنیم اما کوچکترین ضرر را بر نخواهیم تابید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - aamitis - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ ب.ظ
نگرانی زیادم به خاطر ایمان ضعیفم هست
خدا همیشه با من هست کاش ازش غافل نبودم....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - edward71 - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ
و الله ارحم الراحمین
Sent from my iPad Air
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 06 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ ب.ظ
یه سری هستند تا کم میارن به فردوسی پور میگن این کار تخصصی ما هست مثل برنامه سازی که تخصص شماست! پس نظر ما رو قبول کن
مثلا برنامه نویسی تخصص بچه های رشته کامپیوتره خوب خیلی کم پیش میاد که کسی رشتش این نباشه اما این کار رو بکنه
اما فوتبال خیلی فرق میکنه من خودم از ۴-۵ سالگی بازی کردم هفته ای حداقل یه فوتبال داخلی یا خارجی دیدم کلی برنامه نود و... ایا میتونن بگن مردم چیزی از فوتبال نمی فهمن مثل ما که مثلا برنامه سازی بلد نیستیم؟ مسلما نه! شده اونا هفته ای یه بار برنامه نویسی کنن؟ شده اونا کار یه برنامه نویس رو تماشا کنن؟ شده اونا تحلیل یه برنامه رو نگاه کنن یا روزنامه تخصصیش رو بخونن؟ حتما نشده!
اما در مورد فوتبال برای خیلی ها مثل من شده پس نمی تونن بگن عامه مردم چیزی از فوتبال نمی فهمن چون فوتبال تو زندگیه این مردم بوده اما کارای تخصصی دیگه نه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mohammad.ardeshiri - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ق.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: تنها کاربرد درس خوندن تو این مملکت بستن دهن مردمه...
پس واقعا برای چی درس می خونید ؟؟؟؟ یه فارق التحصیل یه رشته خاص آیا توانایی کار کردن تو رشته ی مرتبط با خودشو بعد از اتمام دانشگاه داره یا باید دوباره بره دوره های تخصصی تو موسسات ببینه ؟ دانشگاه برای ما چیکار کرد ؟؟؟؟

سوال نداره که ! دانشگاه لطف کرد دانشی که شاید ۶۵ سال پیش بدردمون میخورد رو یادمون داد دیگه. الان ما بریم ۵۰ قبل کلی مطالب بلدیم که به کارمون میاد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ق.ظ
...................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fulgent - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ق.ظ
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺏ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻡ
ﺏ ﺍﯾﻦ ﮎ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﻠﻐﺰﻡ ﻧﻮﺍﺯﺷﻢ ﮐﻨﯽ
ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯽ ﺩﺭﺭﺍﻫﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﻗﺪﻡ ﺑﻤﺎﻧﻢ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻡ
ﺗﻨﻬﺎﯾﻢ ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮎ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻝ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - edward71 - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۱۷ ب.ظ
بعضیا یه جوری ناامیدن که انگار ارشد ته ته دنیاست و باید بهش برسن ! خودم اینجوری بودم اما وقتی یه نگاه به جامعه انداختم دیدم نه این آخرش نیست، خیلی ها با مدرک ارشد با معدل بالا بیکارن یا سر یه کاری هستن که اصلا ربطی به درسی که خوندن نداره، پس توی احتمالات زندگیتون این رو هم قرار بدید که ممکنه نشه و اونوقت باید براش یه دلیل داشته باشین که بتونید ازش رد شید و باز هم تلاش خودتون رو بکنید
Sent from my iPad Air
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ب.ظ
نامه خداحافظی من به تمام دوستدارانم - گارسیا مارکز
آه !! انسانها ، از شما چه بسیار چیزها آموخته ام .
من دریافته ام که همگان میخواهند در قله کوه زندگی کنند بی آنکه بدانند خوشبختی واقعی جاییست که سراشیبی به سمت قله را میپیماییم.
دریافته ام که وقتی طفل نوزاد برای اولین بار با مشت کوچکش انگشت پدر را می فشارد او را برای همیشه به دام می اندازد.
دریافته ام که یک انسان فقط هنگامی حق دارد به انسان دیگر از بالا به پایین بنگرد که ناگزیر باشد او را یاری دهد تا روی پای خود بایستد.
من از شما بسی چیزها آموخته ام اما در حقیقت فایده چندانی ندارد چون هنگامی که آنها را در این چمدان میگذارم بدبختانه در بستر مرگ خواهم بود.
اما شما این را بخاطر بسپارید.چون هنوز زنده اید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 08 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: تنها کاربرد درس خوندن تو این مملکت بستن دهن مردمه...

سوال نداره که ! دانشگاه لطف کرد دانشی که شاید ۶۵ سال پیش بدردمون میخورد رو یادمون داد دیگه. الان ما بریم ۵۰ قبل کلی مطالب بلدیم که به کارمون میاد
۵۰ سال ؟
بیشتر از اینم داشتیم
فی المثل سیستم خبره !!!
فکر کنم مرجع درسش جزوه دست نویس خود آلن تورینگ بوده !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - edward71 - 08 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ق.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (07 بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (06 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: تنها کاربرد درس خوندن تو این مملکت بستن دهن مردمه...

۵۰ سال ؟
بیشتر از اینم داشتیم
فی المثل سیستم خبره !!!
فکر کنم مرجع درسش جزوه دست نویس خود آلن تورینگ بوده !!! ![[تصویر: 395514_3772.gif]](https://img.manesht.ir/395514_3772.gif)
خخخخ ترکیدم از خنده دمت گرم، جزوه دست نویس آلن تورینگ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 08 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ب.ظ
هیچکس را در زندگی مقصر نمیدانم…
از خوبان"خاطره"و از بدان"تجربه"میگیرم.
بدترین ها"عبرت"میشوند،و بهترین ها"دوست"…
حرف اشتباهی ست که می گویند با هر کس باید مثل خودش رفتار کرد.
اگر چنین بود از منیت و شخصیت هر کس چیزی باقی نمی ماند.
فقط خودت باش....
اگر جواب هر جفایی بدی بود، داستان زندگی ما خالی از آدم های خوب بود.
اگر همان اندک مهربانیت را از بر نشدند. اگر خوبی کردی و بدی دیدی.
مهم نیست با تو چه کردند. تو قهرمان زنـــدگی خودت بمان.............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MajidManesht2012 - 08 بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ب.ظ
زمانی زمزمه های خیالت را بر کاغذ می نوشتی وحال دستت روی کیبورد می لغزد...
چرا من با این همه واژه نامانوسم؟!
چرا واژه های زندگی با من نمی سازند؟!
چرا.....؟!!
چراها را خیالی نیست اما ...هنوز هم یک نفر هست که واژه ها را به من بیاموزد...
یک نفر در همین نزدیکی ها چیزی به وسعت یک زندگی برایم جا گذاشته است …
|