![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی - نسخهی قابل چاپ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ
منم فکر می کنم نمی رسم...سخته همش میری میای میری میای...منظورم مسیر رفت امد دانشگاه بود..اما خوب فکر که چه فایده هر چند کم هم باید شروع کنیم دیگه |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ
آره واقعا! من این ترم شبکه و طراحی الگوریتم دارم!سعی می کنم همونا رو خوی بخونم که تابستون کمتر وقت واسشون بذارم! اما درسای دیگه رو واقعا نمی رسم تا قبل از تابستون! |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: نمی دونم.فکر نمی کنین واسه کسی که می خواد کتاب های مرجع رو بخونه از تابستون شروع کردن یه کم دیره؟ برای مرجع رو خوندن اره که دیره ولی منظورم این بود که از همین فرصتا هم درست استفاده نمیکنیم در ضمن من خودم قبلا گفتم که نظرم رو مراجع نیست جز در موارد خاص هر چه زودتر شروع کنید زمانها تون رو توی یه دفترچه یادداشت کنید و سعی کنید حالا اگه فردا نشد هفته دیگه که احتمالا کلاساتون مشابه هفته پیش هست رکورد هفته پیش رو افزایش بدید مثلن اگه هفته پیش بوده شنبه-۱شنبه-۲شنبه..... ۲/۴۵ - ۵/۳۰ - ۳ .... این هفته بشه شنبه-۱شنبه-۲شنبه ... ۳/۱۵ - ۵/۴۵ - ۳/۲۰ .... |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: برای مرجع رو خوندن اره که دیره موج جان. به اینا نباید الان راه حل بدی. باید باهاشون همدردی کنی. ![]() باید بگی: اخی . نه نمیشه. بمیرم براتون. اشکال نداره. شما خودتون رو ناراحت نکنین. نمیشه دیگه. زیاد ناراحت نباشین حالا. اون چند تا درس رو هم نمیخواد بخونین. خسته میشین و ... |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: موج جان. به اینا نباید الان راه حل بدی. باید باهاشون همدردی کنی. بسیار زیبا گفتی ![]() و بسیار خندیدیم |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ب.ظ
![]() نه دیگه!!! اگر پستی و که من دادم نگاه کنین می بینین که نوشتم به نظرتون من چی کار کنم؟ یعنی الان من راه حل می خوام!! ![]() فرق بین درد دل و راه حل خواستن به اندازهی مو باریکه! ![]() |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: فرق بین درد دل و راه حل خواستن به اندازهی مو باریکه! به نظر من که از مو هم باریکتره. یعنی فقط میشه با میکروسکوپ دید که این میکروسکوپش رو هم فقط خود خانومها دارن. ![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ ب.ظ
![]() شما هم اگر تلاش کنین یاد می گیرین! از همین الان شروع کنین به تلاش کردن تا مهرت به دست بیارین!واسه آینده تون خوبه!! ما هم اگر سوالی بود و کمکی از دستون بر اومد انجام می دیم!!! به قول کتاب های موفقیت (البته با کمی دستکاری) میکروسکوپ در درون توست!میکروسکوپ درونت رو کشف کن! ![]() ![]() ![]() بچهها به نظرتون کدوم درسا هست که واقعا خوندن کتاب مرجعش لازمه؟ من از یکی از آشناهامون که اتفاقا رتبهی خوبی توی ارشد داشت (البته رشتشون ای تی یا کامپیوتر نبود) می پرسیدم در مورد نحوهی خوندن بهم گفت تابستون دیگه وقت خوندن کتاب های مرجع نیست و دیره! نظر شما هم همینه؟ (این درد دل نیستا ![]() |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها به نظرتون کدوم درسا هست که واقعا خوندن کتاب مرجعش لازمه؟ اخی نگران نباشین. حالا اگه کنکور رو بد هم بدین اشکال نداره. شما اصلا نمیخواد مرجع بخونین. به نظر من که مرجع بخونین. خسته میشین. چه کاریه حالا . واسه ۳۲ واحد ارشد. این همه مرجع خوندن. ناراحت نباشین که وقت نمیشه . شما همون کتابای کنکوری رو هم بخونین کافیه. -------------------------------------------------------------------------- جدا از شوخی. خب اگه تازه بخواین تابستون شروع کنین به مرجع خوندن. خب معلومه وقت نمیکنین. ولی اگه موقع پاس کردن درسها یه دور دورس مرجع رو خوندید. خب تابستون شروع کنید به دوره کردن. اگه میخواین با ارزش گذاری هم دروس مرجع رو بخونین. خب معلومه. دروس مشترک. چون ضریب ۴ دارن. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ ب.ظ
من خیلی از درسا رو مرجع نجوندم وقتی پاس می کردم!! کلا دانشگاه ما یه دنیای دیگه است واسه خودش!!کتابای مرجع و نمی ده!خیلی کم!! اون موقع هم چون اطلاع کافی از کنکور ارشد نداشتم نخوندم!! خودم به نظرم معماری احتیاج هست که مرجع بخونم!! گسسته رو نمی دونم!هم می ترسم بخونم هم می ترسم نخونم!!اینو واقعا نمی دونم چی کار کنم!!بچهها لطفا راهنمایی کنین!! ![]() شبکه تصمیم دارم استالینگز و بخونم اما می گفتن کتاب دکتر حقیقت قراره بیاد!نمی دونم اومد یا نه؟ نرم افزار و هم احتمالا مرجع می خونم!! الگوریتم و ساختمان داده هم که .... خوب این شد همه اش دیگه!! فقط می مونه سیستم عامل و هوش که هوش ترم ۷ دارم! راستی به نظرتون مدیریت ارزش وقت گذاشتن داره؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ
به نظرمن از روی یه نکته و تست جدی بخون مباحث مشکل دار رو با یه کتاب کنکوری معتبر دیگه چک کن و اشکالاتتو رفع کن نه این که همه کتابشو بخونی بعد هم هر نوع تستی که دیدی بزن سالای گذشته سراسری، آزمون آزمایشی های تسلط و ماهان و مهستان و پارسه و ... به نظر من تست زنی بیشتر، اعتماد بیشتری بهت میده تا مرجع خوندن |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ب.ظ
این روشی که می گین قبلا امتحان شده ؟ به نظرتون این چطوره؟ جزوهی پارسه +پوران یا مقسمی +تست های سال قبل و تستای تالیفی درسای مشترک هم با منبع!! درسای مشترک می شه: گسسته------> گریمالدی نرم------->پرسمن شبکه------>استالینگز دیتا استراکچر----->clrs طراحی الگوریتم--->clrs |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ ب.ظ
در مورد منبع که برای مشترکا نوشتین اظهار نظر نمیکنم برای جزوهی پارسه +پوران یا مقسمی +تست های سال قبل و تستای تالیفی آره بد نیست البته توی پارسه یا مقسمی یا پوران و یا هر منبع معتبر دیگه یکیش به عنوان بیس کار باشه وتست هم هر چه بیشتر بهتر برای اینکه گفتین تست شده من خودم اینکارو کردم و البته من دانشجوی مهندسی کام نبودم و رشتم علوم انسانیه ولی خوب به نظر خودم تونستم سطحم رو توی ازمون ارشد تا حد یه کنکوری ارشد با وضعیت متوسط برسونم |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ب.ظ
ممنون! چرا؟ اگر منبع بهتری سراغ دارین ممنون می شم بهم بگین! |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 17 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(17 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: برای مرجع رو خوندن اره که دیره تشکر..کی گفت راه حل ندید؟مگه شوخی داریم... |