تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم..
آرههههههههه
عجب سرعت عملی
دمشون گرم امسال ظرفیت ها زیاد کردن و همه قبول شدن

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم..

شوخی بدی بودSad

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - nasim** - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ

وای چرا شوک وارد میکنین به آدمExclamationواقعا نتایج اومده؟Huh

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:  وای چرا شوک وارد میکنین به آدمExclamationواقعا نتایج اومده؟Huh

نه میخوان اذیت کنن نمیبینن داریم میمیریم من اصلا نمیخوام دیگه درس بخونم قید دولتی و ازاد و همشا زدم

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم..

شوخی بدی بودSad
آخه ایشون یه دقیقه قبل از پستشون پست دادن!
به نظر شما حداقل ۵ دقیقه وقت نمیخواد که اطلاعات رو وارد کنن؟؟
اومدن نتایج تا قبل از ۱۷ام احتمالش کمه

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  

شوخی بدی بودSad
نه هیچی احتمالش کم نیست اینا عمدا تاریخ نمیدن شاید فردا بزنن شاید ۲۰ ام همیشه دانشگاه آزاد وضعش اینه پارسالم یدفعه زد

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  

شوخی بدی بودSad
نه هیچی احتمالش کم نیست اینا عمدا تاریخ نمیدن شاید فردا بزنن شاید ۲۰ ام همیشه دانشگاه آزاد وضعش اینه پارسالم یدفعه زد
والا چی بگم
امیدوارم زودتر بیاد (هرچند این هفته هفته ای بود که فقط خبر بد شنیدم)
خدایا شکرت

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ

میگم اینجا بچه ها همه کامپیوتری هستند،کسی با نرم افزار های اینها اشنایی داره؟
اصولا با کامپیوتر های امروزی از اولش هم بخوان تراز بندی کنن نباید زیاد طول بکشه

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  میگم اینجا بچه ها همه کامپیوتری هستند،کسی با نرم افزار های اینها اشنایی داره؟
با سرورهای امروزی کمتر از ۵ دقیقه
مشکل از جای دیگس
یا وزارت علوم یا واحدها

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  میگم اینجا بچه ها همه کامپیوتری هستند،کسی با نرم افزار های اینها اشنایی داره؟
با سرورهای امروزی کمتر از ۵ دقیقه
مشکل از جای دیگس
یا وزارت علوم یا واحدها
آره اینها زمان بر نیستند.
البته اینها توافقی که کرده بودند در زمان فرجی دانا بود که میرزاده هم از همکاری فرجی دانا خیلی تشکر کرد و ابراز رضایت
منتها نجفی هم از خودشون هست . بعید میدونم از سمت وزارت علوم گیر داشته باشن
شاید هم دنبال مجوز ی چیزی هستند. هر چند نجفی کارش درسته

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - yahyazahedi - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ

سلام فکر نمی کنم به این زودی اعلام کنند.
اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد به تعویق افتاد
کد:
http://isna.ir/fa/news/93061307950/%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%88-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ

برای کشتن پرنده یک قیچی کافیست ، لازم نیست آنرا در قلبش فرو کنی یا گلویش را با آن بشکافی ، پرهایش را بزن....خاطره پرواز با او کاری میکند که خودش را به اعماق دره ها پرت میکند...

منم الان اون پرنده

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ

اقا مااین همه صبر کدیم چند روز هم روش
شاید واقعا به نفع دانشجو ها هست. صبر میکنیم.

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شوخی بدی بود واقعا بدبود من کپ کردم تا موقع اومد این صفحه دیدم هیچی نیست و سایت ازمون باز شد اخه این شوخیه یا ایست قلبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شوخی بدی بود واقعا بدبود من کپ کردم تا موقع اومد این صفحه دیدم هیچی نیست و سایت ازمون باز شد اخه این شوخیه یا ایست قلبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تمرین بود. گفتم وقتی نتایج اومد . مشکلی برای سلامتی شما دوستان پیش نیاد. Huh

بعد میگن چرا ما از ژاپن عقب تر هستیم. الان یک هفته چند هزار نفر رو پای کامپیوتر نشوندیم!!