|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:دمشون گرم امسال ظرفیت ها زیاد کردن و همه قبول شدن(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم..آرههههههههه |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم.. شوخی بدی بود
|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - nasim** - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ
وای چرا شوک وارد میکنین به آدم واقعا نتایج اومده؟
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: وای چرا شوک وارد میکنین به آدم نه میخوان اذیت کنن نمیبینن داریم میمیریم من اصلا نمیخوام دیگه درس بخونم قید دولتی و ازاد و همشا زدم |
Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:آخه ایشون یه دقیقه قبل از پستشون پست دادن!(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم.. به نظر شما حداقل ۵ دقیقه وقت نمیخواد که اطلاعات رو وارد کنن؟؟ اومدن نتایج تا قبل از ۱۷ام احتمالش کمه |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:نه هیچی احتمالش کم نیست اینا عمدا تاریخ نمیدن شاید فردا بزنن شاید ۲۰ ام همیشه دانشگاه آزاد وضعش اینه پارسالم یدفعه زد(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:آخه ایشون یه دقیقه قبل از پستشون پست دادن!(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم.. |
Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:والا چی بگم(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:نه هیچی احتمالش کم نیست اینا عمدا تاریخ نمیدن شاید فردا بزنن شاید ۲۰ ام همیشه دانشگاه آزاد وضعش اینه پارسالم یدفعه زد(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:آخه ایشون یه دقیقه قبل از پستشون پست دادن!(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم.. امیدوارم زودتر بیاد (هرچند این هفته هفته ای بود که فقط خبر بد شنیدم) خدایا شکرت
|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ
میگم اینجا بچه ها همه کامپیوتری هستند،کسی با نرم افزار های اینها اشنایی داره؟ اصولا با کامپیوتر های امروزی از اولش هم بخوان تراز بندی کنن نباید زیاد طول بکشه |
Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: میگم اینجا بچه ها همه کامپیوتری هستند،کسی با نرم افزار های اینها اشنایی داره؟با سرورهای امروزی کمتر از ۵ دقیقه مشکل از جای دیگس یا وزارت علوم یا واحدها |
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:آره اینها زمان بر نیستند.(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: میگم اینجا بچه ها همه کامپیوتری هستند،کسی با نرم افزار های اینها اشنایی داره؟با سرورهای امروزی کمتر از ۵ دقیقه البته اینها توافقی که کرده بودند در زمان فرجی دانا بود که میرزاده هم از همکاری فرجی دانا خیلی تشکر کرد و ابراز رضایت منتها نجفی هم از خودشون هست . بعید میدونم از سمت وزارت علوم گیر داشته باشن شاید هم دنبال مجوز ی چیزی هستند. هر چند نجفی کارش درسته |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - yahyazahedi - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ
سلام فکر نمی کنم به این زودی اعلام کنند. اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد به تعویق افتاد کد: http://isna.ir/fa/news/93061307950/%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%88-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87 |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
برای کشتن پرنده یک قیچی کافیست ، لازم نیست آنرا در قلبش فرو کنی یا گلویش را با آن بشکافی ، پرهایش را بزن....خاطره پرواز با او کاری میکند که خودش را به اعماق دره ها پرت میکند... منم الان اون پرنده |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
اقا مااین همه صبر کدیم چند روز هم روش شاید واقعا به نفع دانشجو ها هست. صبر میکنیم. |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شوخی بدی بود واقعا بدبود من کپ کردم تا موقع اومد این صفحه دیدم هیچی نیست و سایت ازمون باز شد اخه این شوخیه یا ایست قلبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شوخی بدی بود واقعا بدبود من کپ کردم تا موقع اومد این صفحه دیدم هیچی نیست و سایت ازمون باز شد اخه این شوخیه یا ایست قلبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تمرین بود. گفتم وقتی نتایج اومد . مشکلی برای سلامتی شما دوستان پیش نیاد. ![]() بعد میگن چرا ما از ژاپن عقب تر هستیم. الان یک هفته چند هزار نفر رو پای کامپیوتر نشوندیم!! |