|
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
من همین الان باهاشون تماس گرفتم گفتن همه هماهنگی ها انجام شده وشماره تماسی هم که از شما خواستن واسه این بوده که بعد از هماهنگی واسه واریز وجه بهتون اطلاع بدن. به من گفتن چون تعداد بالاست مبخواستن بچه ها رو یهو ثبت نام کنن من گفتم بچه ها اذیت میشن واسشون همینجوری انجام بدید گفتن باشه. فقط صبر کنید واسه واریز وجه نقد بهتون زنگ بزنن.واسه انتقالی هم بهشون بگید که رو فرمتون بنویسن.منم همینجوری ثبت نام کردم. |
Re: RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ldns0098 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: من همین الان باهاشون تماس گرفتم گفتن همه هماهنگی ها انجام شده وشماره تماسی هم که از شما خواستن واسه این بوده که بعد از هماهنگی واسه واریز وجه بهتون اطلاع بدن. یک دنیا ممنون :-) |
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - Sanaz123 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
من زنگ زدم خانم جعفری گفتن مسءولش آقای حسن زاده هستن و آقای حسن زاده هم نبودن. شما با خانم جعفری صحبت کردید؟ پول رو که کارت به کارت کردیم باید زنگ بزنیم شماره پیگیری رو به خانم جعفری بگیم؟ تا کی باید پول رو بریزیم به حساب؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ)Sanaz123 نوشته شده توسط: من زنگ زدم خانم جعفری گفتن مسءولش آقای حسن زاده هستن و آقای حسن زاده هم نبودن. شما با خانم جعفری صحبت کردید؟ پول رو که کارت به کارت کردیم باید زنگ بزنیم شماره پیگیری رو به خانم جعفری بگیم؟ تا کی باید پول رو بریزیم به حساب؟ چند لحظه صبر کنید گفتن از اقای حسن زاده میپرسن اگه راه راحت تری هم واسه ثبت نام بود میگن. مسئول ثبت نام خانم جعفری هستن.به ایشون باید بگید.ایشونم بخاطر همین کارت به کارت دارن هماهنگی انجام میدن.من دوباره بهشون زنگ میزنم |
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - mr_asadi - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام دوست محترم بخاطر زحمتی که کشیدین ممنونم ازتون میشه اسامی که رد کردین رو فوروارد کنین اینجاببینیم کیا هستن؟ من اسم خودم و دوستم رو پنجشنبه وارد کردم ! الان دقیقا باید چیکارکنیم؟صبرکنیم شما اسممون رو بدین پارسه یا تماس بگیریم؟ بازم ممنون
|
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط: سلام دوست محترم بخاطر زحمتی که کشیدین ممنونم ازتون اسمتون رو بگید من زنگ میزنم الان بچه ها گفتن پولو کارت به کارت کنید زنگ بزنید خانم جعفری اطلاعات انتقال پول واطلاعات شخصیتون رو میگیرن واستون ثبت نام میکنن.عکس وکپی کارت ملی هم یادتون نره ایمیل کنید |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)s.fatemi نوشته شده توسط: ممنون از شماگفتن اکیدا نمیشه. فقط به ۹تا تخفیف میدن |
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - Sanaz123 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ
راستی اینکه رشته آی تی هستیم یا نرم افزار رو کی باید بهشون بگیم؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ)Sanaz123 نوشته شده توسط: راستی اینکه رشته آی تی هستیم یا نرم افزار رو کی باید بهشون بگیم؟همین الان.موقع ثبت نام |
|
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
اسامی اونایی که تا الان وگفته بودن رو بهشون دادم. بقیه هم اگه میخوان تو یه لیست بزارن من بهشون بدم.هرکی تو یه تاپیک باشه نمیتونم. |
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - Sanaz123 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
منم ثبت نامم انجام شد. بازم ممنون از خانم software94 بخاطر پیگیریاشون و تخفیفی که گرفتن. موفق و موید باشید. |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - raisemohammad - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: اسامی اونایی که تا الان وگفته بودن رو بهشون دادم. |
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - Marjan-chamran - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام میگم دیگه نمیشه اسم بخ لیست اضافه کنی؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - maryam.ra - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)raisemohammad نوشته شده توسط: سلام و خسته نباشید ... |
Re: RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ldns0098 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)raisemohammad نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: اسامی اونایی که تا الان وگفته بودن رو بهشون دادم. دوازده تا چهارده ساعت ییهوو!؟!؟ آخ که چقد من دوست ندارم این مشاورای این موسساتو. اینا اگه لالایی بلد بودن که برا خودشون میخوندن آخه... |